-
Jako arkada by se to dalo skousnout. proc ne. Ale proc proboha to auto nerozsekal na kasi v te posledni zatacce, co naletel vzduchem ve 200 do skaly a hned nato do druhe strany ?!? Je to arkada sakra, vzyt to muze byt filmovy :) navic lambo... jeste ted by melo horet.
-
-
protože by to lidi nebavilo hrát, kdyby si mohli v jedné nevydařené zatáčce zrušit auto... tedy jedna nezvládnutá zatáčka rovná se konec závodu? to do arkády bez destrukčního modelu opravdu nepatří.
-
-
Jedna nezvládnutá zatáčka rovná se velké logo Rewind a návrat o kus zpět a druhý pokus. Docela mě to překvapilo, když jsem to uviděl. Žádná časová penalizace, nic. Prostě skočíme do minulosti a jedem.
-
proč ne? nerikam že se ma auto chovat realne a po nejakem narazu byt nepojizdne ale tohle je zas opacny extrem a lide budou jezdit jak prasata. A destrukční model tam dat mohli, v jednom dile nfs uz byl ted nevim nazev ale bylo to na okruzich a byl docela dobrej i jizdni model ušel
-
-
Nějakej základní destrukční model byl ve spoustě dílů. Začalo to už čtyřkou, pak byl minimálně v porschích, hot pursuit 2, pro street a obou shiftech. Mezitím vycházely takový ty gangsta kraviny, kde asi destrukce nebyla, aby to nemusely modelovat zvlášť pro každej z padesáti typů plastovejch křídel nebo nárazníků...
-
-
-
-
xD
-
Zlatá jednička :P
-
-
a dvojka...a porsche, to především. *12*
-
-
Tu mam v kompu už pět let a prach na ni ještě nesedá :D
-
-
-
Dívám se na video a vidím Lotusy :/ A přitom původní NFS si spíš hrálo na pokračovatele Test Drivů ....
Vážně mne štve že na PC není hra která by přímo konkurovala Forze či GranTurismu .
(JJ máme Live for Speed , Street Legal Racing Redline i ten Race Driver: Grid s Dirtem .... ale nějak to vše dohromady mi na PC citelně chybí :( ) -
Hmm, z videa můžu usuzovat, že to bude pěkná kravina, grafika je hezká, a ty tunely ve kterých kolabuje světlo taky dobré, ale jinak se mi zdá, že je vše naskriptované, viz ty výstřely z pušek co vybují na svazích. Kde je model poškození, narazit ve 190+ do skály a nic se nestát, a když to nzvládn ua napakuj uto čelně do sklály, tak jetu možnost vrácení se zpět, žádný konec závodu, asi by to vývojáři měli zkusit sami v reálném životě s reálnými auty *1* dále, na zmrzlé silnici uhánět do zatáčky 140km/h? to je snad vtip, ještě bych zkousl kdyby měli hroty na gumách, jak mají ve wrc závodnící, ale tady, animace laviny je taky nenodělaná, kde je tvořící se vrstva sněhu na silnici a nestabilita auta při vjezdu do ní nebo průjezdem jí? Radši nebudu dále komentovat, ze zkouknutých videíí to bude naprostá trapárna a marná šance na záchraanu oproti Undergroundu, nebo Most Wanted To už i Shift 2 byl lepší...
-
absolutne o nicem. rozepisovat se o vsech tech zaporech uz nema ani cenu. at si to nekteri nebozaci koupi. ale kdo hral nejake kvalitnejsi zavodni hry, toho tohle prece nemuze NIKDY bavit...
-
-
Tohle prece nema byt o kvalitnim zavodeni *7*
-