Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
nestahuje tedkom někdo taky hru z battlenetu? mě to jede směšně pomalu ...
-
-
jo, stahování z battlenetu byl porod. Ale vzhledem k nepřítomnosti dvd mechaniky v mém pc mi nic jiného nezbylo.
-
-
Které jsou ty lepší..?
-
Jednička i dvojka byly moc dobré hry, ale trojce už se asi vyhnu, zajímavější a zábavnější bude pro mě spíše Torchlight II, soudím podle skvělé jedničky. (Jen názor, né pokyn k startu války mezi fanoušky D a Torchlight *3* )
-
-
Každá konkurence dobrá:) Bohužel u T II je problém s datem vydání. Ještě není ani upřesněno.
-
-
Nemůžu souhlasit s názorem, že pro fanouška to bude za jakýkoliv situace TOP hra bez chyb. Myslím, že u fandy je to přesně naopak. Že on, jakožto "znalec" série, vidí chyby jako první. Je tomu tak u filmů, hudby, her...
-
-
+1
Přesně tak. Pohybuju se dost doluho na Diablo 3 fórech a hodně fandů si stěžuje taky. Denní menu: grafika, staty, offline. -
-
A nechtějí si to někteří přiznat.Pod stolem si drží pindoura u dvojky..
-
-
-
A koho to zajímá? *11*
Mně je nějaké Diablo na nejvyšší a nejnižší detaily úplně ukradené *12*
A navíc jediný rozdíl jsou stíny *15* -
-
A komu to cpeš? Mě to třeba zajímalo :)...To takhle normálně píšeš u ostatních hrách co tě nezajimají, jen aby to ostatní věděli? *12*
-
Když odejde trol tak musí otravovat a dělat ze sebe hlupáka jiný blbeček *7* ...
-
-
Dělat ze sebe blbečka? *15* Jen hráči Diabla ze sebe dělají blbce *15* Já ne *15*
-
Trol neodešel, jenom teď machruje pod jiným nickem s tím, že se na střední naučil anglicky...
-
-
Hmm Černá zmije? :-)
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk&list=FL3sxSPQGhgOLT1bGDDSvrqQ&index=1&feature=plpp_video
-
No já bych řekl, že některé legendy by se na scénu vracet neměli. Beta mě nebavila, bylo to příšerné a o grafice se vyjadřovat nebudu. To je jak s hudbou, starší desky má člověk většinou radši než novější. Diablo mělo radši zůstat pohřbené...
-
-
Ale Diablo nikdy pohřbené nebylo.
-
A to já zase nesouhlasím..hrál (a dohrál) jsem kdysi Diablo 1 a bavilo mě..Diablo 2 jsem několikrát rozehrál, ale nikdy nedohrál, většinou jsem končil někdy v 2.aktu/kapitole s tím, že mě to nebaví. Betu Diabla 3 jsem nehrál, ale nakonec ze zvědavosti koupil a..jsem celkem spokojený. Momentálně jsem po 9 hodinách asi (odhadem) někde v polovině druhého aktu a baví mě to zhruba stejně jako první díl.
Grafika mi nevadí, naopak se mi líbí (pokud ji člověk nezkoumá pixel po pixelu) a lokace mají velmi dobrou atmosféru..obzvlášť poušť, město a oáza (a vlastně i stoky pod městem) mají téměř dokonalou atmosféru (alespoň dle mého názoru).
Podle bety bych si nikdy nedovolil jakoukoliv hru hodnotit. Zahraj si plnou, alespoň po začátek druhého aktu a pak si můžeš teprve stěžovat na neúspěšné oživování legend. -
-
Presne ako hovoríš... grafika nieje podmienka dobrej hry
-
-
ja ti neviem, hrať videohru ktorá nemá grafiku je docela problém *1*
-
-
-
Ty si sa najskôr s koňom zrazil, o chvilu tu bude članok o tom, kolko to zarobilo, sa tu všetci po*erete...prachyyy *1*
-
-
A kdy pak vyjde Diablo 3 Revenge of The Pandas? *4*
-
-
Bouchej šampáňo, máš 33 + :D
-
A já si říkal kdo mi tu chybí..krom trolla.
-
jindra :D bod :D
-
-
no po grafickej stránke to nie je boh vie čo... ale na druhú stranu bolo jasné že to nebude ani niaké CRYablo... preto s quadkórami tu moc vody nenamútite hardcore gameri :D
-
Mohl by me nekdo poradit, jak mam na tabletu nejet mysi na obrazek? Zvlaste na mobilni verzi webu je to ponekud paradoxni reseni. Co to takhle prepinat kliknutim?