Přejít na výpis diskuzí
Jak vývojáře Total War: Rome II překvapila vlastní hra
8.8.2013 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Warhammer á la Total War, to by byl splněný sen :)
-
-
Dockas se.
Proc mylis ze kupovali licenci, proc myslis najali lidi kteru jsou velsi ynalci Warhammeru, proc byla zahlednuta slozka "Project Warhammer" na jednom monitoru vyvojare, proc sef studia odmita se smichem komentovat tema Warhammer, proc veterani kteri zalozili CA predtim vytvorili Warhammer:Shadow of the Hornet rat? -
Nevim jestli znas Warhammer:Mark Of Chaos
-
-
Byla by to dobrá zpráva, kdyby nedodal "nemám žádnou herní záminku, jak ho kvůli tomu konfrontovat". Já jen doufám že on byl chudý Gal a jeho hodný spojenec, který se ujmul čistě kvůli ochrané protektorátu nad vzbouřenou provincií byla Římská říše, ale v rovnoceném svazku/ svazku kde je hráč silnější to nemá moc co dělat. Přijde mi to jako klasická stará AI v TW, které jen zatrhli vyhlašovat spojenci nepřátelství okamžitě.
-
-
Co se to s těma vývojářema děje? V battlu 4 dělají slávu nad druhou obrazovkou a tady se chlubí tím, jak krásnou díru tam mají.
-
-
Co na to říct ? Snad jen, dobrá zpráva. *4*
-
co jsi ode mně cekal Michaeli ? ME JMENO JE SKYNET
-
-
No co tahleta technologie je ted vsude (youtube, facebook, black and white) a je pomerne stara a pokud se podari vyresit problem s vice jadry, tak bude jeste hojnejsi. Jenom cekam, kdy v teto hre prijde na to, ze nejlepsi zpusob, jak vyradit hrace, je zpusobit predpeti a tim ho omracit. ;-) (vtip)
-
Řekni to mé ruce.
-