Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že CA konečně zmoudří a tentokrát nebude vyšší obtížnost zmanenat, že AI mávnutím magickou hůlkou vykouzlí plnej stack elitních jednotek, které živí jedno město, po tom co jsem mu už jeho armádu vyhladil. Taky doufám, že mi užnestane, že mi nějakej pidi-stát vyhlásí válku na druhé straně mapy. *6* *9*
  • Takže ve Starcraftu zabijíš spojenci těžíky a kradeš vespene gas?
  • Misto kecani se mate o hru skutecne zajimat a podivat se jak se chova AI na obtiznost velmi tezka: https://www.youtube.com/watch?v=l_9qkAC4b5c
  • Nevim jestli znas Warhammer:Mark Of Chaos
  • No já právě myslim, taková ta "spojenectví" co jsem uzavřel a následující kolo mi můj spojenec vyhlásil válku

Ostatně ani s toudle storkou tady nemám problém, spojenectví jsou různá a když to nebude pravidlo, ale pokud to naprogramovali tak, že ti AI spojenec nevyhlásí válku ale místo toho hledá "cestu" jak tě oslabit i když například si příkladný spojenec co mu tahal pár kol před tím osinu ze zadku tak by se mi to moc nelíbilo...spojenci kteří se na tebe v době nouze vykašlou jsouhorší jak nepřítel
  • Kallessin183
    Co je ale nejhorší, jestli bude AI blbá, nebo cheatující (což asi bude), kdo nám ji opraví?
  • Kallessin183
    Co se to s těma vývojářema děje? V battlu 4 dělají slávu nad druhou obrazovkou a tady se chlubí tím, jak krásnou díru tam mají.
  • Magister_Peditum
    Jo, ale v sérii TW ten dočasný stav má tendenci trvat jen pár kol. A oslabovat spojence je sice zajímavá kratochvíle, ale ne v případě, kdy spojenec je obří říše a já jen malinký stát, což je opět oblíbená činnost AI v TW. *15*
  • takže umělá inteligence opět nefunguje. furt je to ten starý total war jen s lepší grafikou
  • spíš nucený spojenectví. kdyby hitler nezačal s obsazováním evropy, začal by stalin
  • Proc one turn spojenectvi? To prece naruseno nebylo. Spis to vypada, ze AI se snazi spojenectvi udrzet, jen AI “nechape“, ze ziskavani spojeneckeho uzemi je spatne a dokonale vyuzilo bugu.
  • ales.smutny
    Spojenectvi je jen docasny stav predtim, nez se do sebe ti dva pusti. Nepamatuju strategii, kde jsem se nesnazil oslabovat a podryvat spojence. Pokud tedy nemel byt naraznikovym pasmem :)
  • Jenže Rusko na agresi Německa reagovalo...
  • Příběh o agentech a rebelii sice pěkný ale to, že nemá herní možnosti jak na to reagovat neni moc potěšující a už vůbec né reálný, je to jako by se na Slovensku vzbouřilo Komárno nebo Lučenec a následně se připojili k Maďarsku, i když jsou tyto dva státy v NATO (a tudíž spojenci) tak jsem si jistý, že by bylo setssakramentsky horko.

Doufám, že na AI na globállní i taktický mapě zamakají, protože ty "one turn" spojenectví v předešlých dílech byla fakt nešťastná.

edit: respektive zamakali...když je pár neděl do vydání
  • Je to opakující se historie. Německo a Rusko byly také za Druhé světové války spojenci a všichni víme jak to dopadlo
  • Přece může diplomaticky udělat to samé. Také se můžeš spojit s nepřitelem inkriminovaného spojence a společně na něj zaútočit.
  • http://www.youtube.com/watch?v=l_9qkAC4b5c
  • Právěže to smysl dává. *3* Není to sice moc čestné, ale od spojence by člověk válku čekal nejmíň a moc se na to nepřipraví. Jako příklad se dá použít Řím a Kartágo, kdy Řím měl Kartágo po válce (s Hannibalem) pod svou kontrolou a Kartágo nesmělo s nikým válčit bez vědomí Říma... Ale Řím se Kartága bál, bál se toho, že by se objevil nový Hannibal.. A potřebovali nějáký důvod, proč Kartágo napadnout - řekli tedy jinému spojenci, ať Kartágo napadnou, to se samozřejmě bránilo a Řím řekl, že tím Kartágo porušilo dohodu a mohli je naprosto zničit... To Kartágo asi taky nečekalo *4*
  • Magister_Peditum
    Spíš než potěšující je to trochu znepokojující zpráva. Akorát to ukazuje, že se (opět) nebude moc dodržovat spojenectví. Navíc se mi nelíbí, že hráč nemá žádné diplomatické prostředky jak na takové podrazáctví reagovat. CA by mohli do diplomacie zahrnout něco jako nárok na území.
  • Kallessin183
    No možná je to dobrá zpráva, a je fajn, že AI využívá svých možností, ale nepřijde mi to příliš logické, nebo smysluplné. Proč by spojenec napadl spojence. Pokud se nejednalo o spojenectví bezvýznamného s velmi mocným.
    Snad bude AI excelovat hlavně v bitvách...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit