-
A strasne moc se mi libi ze autori udelali hru predevsim na pc a proto si tahle hra zaslouzi koupi o to vice
-
No tak hru sem stahnul uzasna zahral sem si ji 20 minut a uz kupuji *3* rozhodne nezkazila dobrou znacku
-
-
Taky to tak dělám, ale u Wiedźmina jsem udělal výjimku a rozhodně nelituji :-) Je to výborná hra, která sice momentálně má pár bugů (hlavně výkonostních, ale i zlobí s mou zvukovkou -> Asus Xonar DX, na integrované bez problémů). Ale příběh je výborný, jsem na začátku druhé kapitoly a moc mne to baví :-)
-
Jo taky to tak delam, jen u Gotika 4 jsem hned koupil a pak se nestacil divit co sem jsi to prines, každopadně Zaklinače mám oba dily origoš *3*
-
Tak jedině takový stahování schvaluju. *1* *9*
-
-
Ten druhej smajlík se tam vzal ani nevim jak. *4*
-
-
-
co to meles postak prinea origosku dneska v 9 rano *5*
-
Jednotku som si kúpil, hneď, pretože vývojári si to zaslúžia, avšak na II si musím stiahnuť najskôr "demo" pretože neviem, či mi to pôjde, kydom o konfigurácii neverím, pretože na PC som spustil aj GTAIV, AMD Athlon 64 3500+ /jednojadro/, 2GB RAM, GeForce 7800GS a aj ACII-Brotherhood. Takže držte palce, aby som mohol skočiť do obchodíku! Perly o grafike si strčte, Drakan: Order of the Flame rulleeezzzz
-
-
Nevíte prosím kde je nebo jestli vůbec je ke stažení demo? Rád bych si hru vyzkoušel než ji koupím :)
-
-
on tím demem myslel warez, který použije jako demo- zkusí, jestli mu to jede. :-)
-
-
Kámo, to máš horší ještě než já a to držím palce sobě, že nemám tisícovku v koši. Taky ti podržím palce jestli to pomůže(možná by stačilo hrát v mrazáku kdyžtak).*1*
-
-
Odkaz pre vsetkych , ktori si chcu hru iba stiahnut bez poriadneho financneho ohodnotenia autorov .... http://www.youtube.com/watch?v=dpca22LZoTc&feature=player_embedded *3*
-
Hru si ted stahuju ale chci si jen zkusit jestly me bude bavit hodnekrat sem si totiz koupil hru a nebavila me a to byly vyhozene penize kdyz me bude zaklinac 2 bavit tolik jako jednicka ktere sem si mimochodem koupil hned 2 jedu obycejnou a jednu sberatelskou edici tak si ji koupim protoze demo bohuzel nebylo vydano
-
Přeji pirátům hodně zážitků z hraní ještě více záludně schovaných virů!
-
-
Teď tu o karkulce, ju *1*
-
-
Jestli si tuhle hru nekoupite a jenom stahnete, tak jde PC hrani skutecne do hajzlu.... Takovy pristup autoru uz nikde neuvidite, tak to koukejte ocenit....
-
-
*1*
-
-
no ja tam nikde v tom videu nevidim hospodskeho. to aoze zoltan chivay, jeho verny dwarfsky spolocnik s ktorym sa tam oziera? to ma byt ten hospodsky? vy ste nacisto mimo? co ste to za herny web ze taketo zaklady neviete a chujoviny bez hanby trepete?
-
-
hospoda bez hospodského? to ani komunisté nezavedli *2*
-
-
no nič, vidím to tak, že budúci týždeň si skočím do Brlohu.