Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uz mam stahnuto 1% ze zaklínače *2* *5*
    • skap ty kkt prasivy
    • Amylee.Anderson
      Taky pirátim. O Zaklínači 2 nemám bůhví jaký mínění, ale stejně tak jako jednička, kterou mám, si i dvojka zaslouží podpořit.
      • Podpořit pirátstvím? To jim napiš do dopisu... Určitě je to za tu všechnu práci uklidní....
        Já bych vám tak přál, abyste si třeba zkusili namalovat jenom pitomej artwork.
        • Amylee.Anderson
          Já myslela podpořit penězmi, chytráku. Jestli si to pochopil "podpořit pirátstvím" tak je to hodně smutné. Jedničku mám originálku a uvidim jak to bude s dvojkou.
          • Aha sorry... je to smutné :-D
        • Aby jste zjistili co je to za práci....
    • kotty
      Lidi, tohle je na 99% troll a na 100% blb. Ze se pokazdy toho chytne tolik lidi. Jednodusse takovy lidi ignorujte, logika na takovy nefunguje.
    • Zaklinac je jedna z mala hier ktore sa drzia svojej vytycenej cesty, AAAckovy titul nezatazeny zjednodusovanim nariadenym od kravatakov, vyvojari cely cas komunikovali s hracmi a pytali sa aka hra ma byt... tym ze piratis jednu zo skutocne kvalitne urobenych PC hier ktorej vyvojari si zasluzia hracsku plnu podporu, si moc kamaratov neziskas.

Ja sa uz len neviem dockat kedy mi zajtra pri dverach zazvoni kurier pri dverach, ved 40e nieje az tak moc za skvost ktorym zaklinac je (ak bude aspon tak dobry ako Witcher 1)
      • Ještě jsi to nehrál, tak to nehodnoť. Nad Mafií 2 se taky chcalo magi v kostkách a nakonec se z toho vyklubala totální srаčka.
    • Core
      Zhyň! *12*
  • Kdyby tam byl konec jak Zaklínače odstřelují katapulty, hmm. *1*
  • Just got a ... boner :D
  • a to video je kde?
    • takoví jako ty by se měli střílet. to že si to stahuješ je tvoje blbost ale aspoň s tim nemachruj na webu
      • sorry to bylo na ty trolly piráty
      • Amylee.Anderson
        Ty by si střílel tyhle lidi? To si ještě krutější než já, já bych střílela pouze hnědé obyvatelstvo, těžce postižené, apod. :D
      • smejki
        my head is full of fuck!
    • V takovém tom rámečku... Stačí tam zmáčknout trojúhelníček, případně F5 a znovu zkusit trojúhelníček... Připadaně být trošku aktivnější a vygooglovat si ho... Umíš to ne ? *2*
      • ty jsi ale chytrák!!!! to se musí nechat!!!! opravdu hlavu dolů!!!! jen nechápu, že na takovém webu je něco takového nefunkčního.
  • Hra vypadá pěkně, ale asi ji nerozjedu. Už i s prvním zaklínačem sem měl problémy, a to jsem zatím rozjel úplně všechny hry bez problémů, jen se Zaklínačema je koukám asi problém.
  • hm...paráda...zrovna když končí svaťák a matura se rozjíždí a měsíc se nezastavim *9* *11*
    • hehe:D...jsme na tom uplne stejne ja du zitra na ustni:D....tak hned po par dnech v lihu ho rozehraju:D
  • Asi si du dát na mobil odpočet, ať mám na co koukat, než vyjde a dojde. *1*
  • Sakra, proč mi Sedmnáctýho začíná zkouškový? *10*
    • Schválnost. Teďka někdy by mělo vyjít LA Noire a já mám zrovna maturu
    • Jsem si jistý, že kdyby vývojáři tušili, že vydání bude kolidovat se zkouškami kdejakého puberťáka, vydání by posunuli na prázdniny. /konec sarkasmu
      • Na VS vetsinou pubertaci nechodej. A jestli jenom zavidis tak si to bez zkusit, nikdo ti nebrani.
    • to máš recht ... taky zítra píšu fyziku :(
    • ucho
      tak ses měl učit předem a o zkouškovém jen chodit na zkoušky a hrát... ;)
      • To je to ideální řešení - naučit se naprosto všechno předem *1* Druhým rokem si říkám že by nebylo špatný aspoň jednou to vyzkoušet *1*
        • To jsem chtěl zkusit tenhle semestr, den před zápočtem to vypadá, že se to moc nepovedlo *7*
          • Příští semestr už to vyjde *1*
            • Když těm pokušením se tak těžce odolává *1* Člověk otevře učebnici a už ho někdo někam tahá :-D
        • tak tak...
    • Dělaji to naschvál. Mě zas den před zápočtovym testem vyšel Portal 2 *4*
      • No a? My co chodíme do práce taky nehrajeme od rána do večera.
        • ja si vzal dovolenou do konce tydne , at muzu hrat *2* *5*
  • video nejede
    • musis to porad zkouset nebo se na to kouknout na youtube
      • Máš pravdu napotřetí se to konečně rozjelo.
  • nekupovat ho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit