Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by zajímalo co by jsi dneska hrál kdyby "rákosníci" (nepleteš si Čínu s Japonskem?) jenom rejžovali rýži.
  • Při čtení recenzí jsem byl jsem fascinovanej co jsou schopni vydávat pod značkou Final Fantasy. To tam nemají něco jako testovací oddělení ?!
  • Je ta 12 fakt tak dobrá? Nechci hrát nějaký srdceryvný blbosti, kde běhaj děti, ale něco trochu pro dospělé publikum. Podle popisu to vypadá dobře.
  • MrSanta
    Remake sedmičky (ale i na PC *1*) bych taky přivítal. Všude se píše, jak je to jedna z nej her, takže bych si jí taky rád zahrál. Podle videjí co jsem viděl by mě to asi hodně bavilo. Jen ty útoky "neviditelných" nepřátel moc nemusím.
    PS: Nevíte o nějaké slušné jRPG hře, která se dá dneska sehnat na PC? Jediné co jsem našel je The Last Remnant.
  • FF 12 byla parádní ale FF fandové asi neunesli dospělejší příběh a přiblížení se západnímu rpg.
  • X13 sem nehrál ale spoustě lidí se to líbilo stejně tak jako byla spousta lidí zklamaná takže sem ke kecům typu je to tragedie či uber hra spíš skeptickej.
    FF X-2 no pár dobrých nápadů tam bylo bohužel je předčily negativa no ale co holt fanoušci neunesli to že FF-X měl špatnej konec tak si za to mužou sami.
  • Primitiv spotted!
  • Final Fantasy šla do pryč už od X-2... Změna bojovýho systému mi prostě vadí a XIII mě tak naštvala, že jsem jí ani nedohrál tam je ten systém úplně nejhorší. Nejlepší díly jsou pro mě: 4;5;6;7;8...9ka byla pro mě až moc bláznivá a první 3 mě nějak nechytly. Radši než nový díly a MMO odnože by měli udělat pořádnej remake 7ky, ale čistě jen remake nic nebrat nic nepřidávat.
  • Rákosníci umí jenom rejžovat, tak ať se nese*ou do herního průmyslu.
  • To bylo naposled, co sem si koupil origo mmo hru v preorderu na blind podle preferenci z predchozych dilu. Po tech recenzich, co po vydani vysli, sem to ani nezaktivoval. Snad to kluci sikmooky brzo predelaj.
  • Wries: tak si nejdriv zahraj zbytek a pak pis ze se jim nepovedl "teprve" prvni dil. FF X-2 a FF XIII byly tragedie a hovadiny non plus ultra
  • Final Fantasy, jedna z nejlepších herních sérii v historii. Že se jim nepovedl teprve první díl! (hrál jsem I, II, VII, VIII, X, XII, na zbytek se snad někdy dostanu, teď mám v plánu IX), je neskutečné. Držím jim palce s FF XV
  • na te hre je toho tolik spatne ze misto opravovani/predelavani muzou rovnou udelat novou treba patnactku :))
  • Jak zachránit Final Fantasy XIV???Otázka je proč to dělat??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit