Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli máš rád Metro, tak si užiješ STALKER 2. O tom nemám pochybnost. Že ses nedostal do původních, je smutný, ale dvojka bude mít level polishe kde se do něj dostaneš hned.

• KIMCID

A realně?

• Morraw

To mi připomíná ten překlad “Na větrech války” ale už nevím z čeho 😀

Částečně asi budu souhlasit. Mám svoje portfolio - rpg, fps, open-world, tahovky, rts, akční adventury a všechny možné kombinace od AAA po menší studia. Ale jednou za čas přijde ten “itch”, kdy dostanu právě chuť na něco tématicky jiného a Stalker s Indym mi to splní. Ale teď není ten správný čas. Mám backlog plný blockbusterů, které si chci užit na novém hw 😇

• Sierra117

Jen jestli pane kolego nejsi už až moc v komfortní zoně ze svých oblíbených / zaběhlých žánrů :-). Zrovna indy a stalker mi přijdou jako nejsvěžejší větry ( jakkoli svěží větry můžou jako slovní spojení znít fakt divně! ) letošního roku na poli AAA her. Což nutně nemusí znamenat že to budou dobrý hry :-)

• Morraw

Stalkera jsem několikrát rozehral, ale nikdy se do toho nedostal. Což nepopírám kvality cele série, ale postapo fps jsou u mě docela nízko. Ale Metro série je naprosto skvělá!

Indy mi zase vůbec nesedí jako FPS ala Wolfenstein. Spíše bych bral Tomb Raider/Uncharted. To by bylo perfektní a ten gameplay me nějak nezaujal :/

• Sakra STALKER a Indy mimo tebe? Butwhy.gif

Za mě tedy STALKER nejočekávanější hra roku a Indy si taky nenechám ujít. A pak rovnou na GOTY 2025, KCD2.

• Nemáte tam Sea Power. Na ten se těším já. 12.11.  

https://www.youtube.com/watch?v=abqTIiyviH4

• Morraw

Je to zajimave. Dva měsíce do konce roku a už nic velkého nevyjde. Stalker a Indy jdou zatím mimo mě a zbytek jsou menší hry. Přitom třeba Assassina stačilo přesunout na konec listopadu. Teď bude akorát pusto prázdno až do února. Ale tak aspoň doklepnu par věci z backlogu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit