-
Já jsem přinejmenšim zvědavej na Myrthwood 6.11. :)
-
Zas nic pro mě :(
Furt čekám na nějakou "reinkarnace" 7.62 High Calibre (kdo nezná taktická hra s pauzovatelným real-timem), ideálně bez bugů, se zničitelností prostředí a průstřelností materiálů....
A pak nějaký survival, bez zombíků etc etc. kde víc bude hrozit, že člověk umře od žízně nebo umrzne než že ho sežere medvěd. Ideálně zasazený do mírného pásma (Green Hell, Stranded Deep mě úplně nebralo) kde se mi sekyra nezničí poté co sní 5x seknu do stromu. -
Bída, samá chujovina, snad aspoň ten Stalker bude stát za něco..
-
A realně?
-
Nemáte tam Sea Power. Na ten se těším já. 12.11.
https://www.youtube.com/watch?v=abqTIiyviH4
-
-
Microprose ještě existuje? A jinak wow, to vypadá dobře.
-
-
Ano, spíš znovu existuje. Dokonce se prý dělá na Falcon 5
-
-
Hledám čelist na podlaze.
-
-
-
-
Je to zajimave. Dva měsíce do konce roku a už nic velkého nevyjde. Stalker a Indy jdou zatím mimo mě a zbytek jsou menší hry. Přitom třeba Assassina stačilo přesunout na konec listopadu. Teď bude akorát pusto prázdno až do února. Ale tak aspoň doklepnu par věci z backlogu
-
-
Sakra STALKER a Indy mimo tebe? Butwhy.gif
Za mě tedy STALKER nejočekávanější hra roku a Indy si taky nenechám ujít. A pak rovnou na GOTY 2025, KCD2.
-
-
Stalkera jsem několikrát rozehral, ale nikdy se do toho nedostal. Což nepopírám kvality cele série, ale postapo fps jsou u mě docela nízko. Ale Metro série je naprosto skvělá!
Indy mi zase vůbec nesedí jako FPS ala Wolfenstein. Spíše bych bral Tomb Raider/Uncharted. To by bylo perfektní a ten gameplay me nějak nezaujal :/
-
-
Osobně jsem starý Stalkery taky nedohrál nikdy a nevydržel u nich dlouho, přesto se na dvojku těším protože už to celkově vypadá víc moderně co se týče herních mechanik a grafiky. Mám rád post apo hry a starej Stalker byl právě vždycky jediná kterou jsem prostě nedokázal hrát moc dlouho.
-
Jestli máš rád Metro, tak si užiješ STALKER 2. O tom nemám pochybnost. Že ses nedostal do původních, je smutný, ale dvojka bude mít level polishe kde se do něj dostaneš hned.
-
-
Já to mám podobně, Metro sérii považuji za celkově skvělou, ale Stalker mi nikdy nesedl. Asi proto, že v době, kdy vyšel, jsem neměl až tak výkonný PC, a když jsem ho zkoušl později, tak už mi přišel herně trochu zastaralý. Navíc mi asi vyhovuje spíš méně otevřený svět, tím spíš teď v dospělosti, kdy na hry není tolik času. I tak jsem ale zvědavý jak druhý díl dopadne, a kdo ví, třeba mu dám šanci :)
Edit: ale pozor, netvrdím, že Stalker byly špatné hry, určitě to jsou právem legendy svého žánru.
-
-
Jen jestli pane kolego nejsi už až moc v komfortní zoně ze svých oblíbených / zaběhlých žánrů :-). Zrovna indy a stalker mi přijdou jako nejsvěžejší větry ( jakkoli svěží větry můžou jako slovní spojení znít fakt divně! ) letošního roku na poli AAA her. Což nutně nemusí znamenat že to budou dobrý hry :-)
-
-
To mi připomíná ten překlad “Na větrech války” ale už nevím z čeho 😀
Částečně asi budu souhlasit. Mám svoje portfolio - rpg, fps, open-world, tahovky, rts, akční adventury a všechny možné kombinace od AAA po menší studia. Ale jednou za čas přijde ten “itch”, kdy dostanu právě chuť na něco tématicky jiného a Stalker s Indym mi to splní. Ale teď není ten správný čas. Mám backlog plný blockbusterů, které si chci užit na novém hw 😇
-
-
-
-