Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je dost akční...řekl bych že i akčnější než CoD Black Ops...bavil jsem se u ní dobře, i když nějaký pasáže mi dali zabrat,ovšem dohrál jsem to rád narozdíl od Black Ops který jsem ani nedohrál *3*
  • Hral som tuto hru chvilku a tak drble ovladanie, AI nepriatelov a celkovo som este nevidel. Ja by som tomu nedal viac ako 4/10. Asi som moc velky fanda Bondoviek
  • Hra samozřejmě s gamepadem hrát jde. Jen nejsou v PC verzi ikonky tlačítek padu, ale tlačítek na klávesnici, takže musí člověk chvilku bádat.
    • ales.smutny
      Upřímně, šteloval jsem to snad hodinu, hodinu a půl. I přes to, že jsem zkoušel vše přemapovat, tak prostě hra odmítala akceptovat jakoukoliv existenci tlačítek. Pravda, druhou variantou je, že si prostě nerozuměla s gamepadem, což mi zrovna u RumblePadu přijde jako velké mínus.

Ostatně když prohlížím fóra, nejsem jediný kdo si na to stěžuje, ale zdá se, že komunita brzy přijde s podomácku řešenými ovladači... ale to už jaksi není na triku Bizzare...
      • Od tý doby, co se na krabice vylepuje "Games for Windows", tak se vývojáři (většina) vybodli na veškerou podporu gamepadů, samozřejmě kromě Xbox 360 controlleru. Někde to znamená úplnou nefunkčnost, jinde třeba jen nemožnost zapnout vibrace. Jako majitele jinak skvělého Rumblepadu 2 mě to upřímně docela se*e. Díky bohu za emulaci Xbox 360 ovladače ...
      • Microsoft xbox360 pro pc funguje bez problému.
      • ales.smutny
        Tak, jedno z řešení pro případné zájemce s gamepadem je zde
        http://rumblepad2.blogspot.com/2010/11/james-bond-007-blood-stone.html
        ale zdá se, že to nefunguje vždy.
  • RakeW
    Ani tak nejde o to, která z her je kvalitnější, ale spíš o to, že to psal jiný autor. Podle mě je to naprosto v pořádku. Moc nechápu, proč tolika lidem záleží na tom, jakým číslem někdo ohodnotil jejich oblíbenou hru (zvlášť když ostatní okolo hodnotí dle jejich představ).
  • Hellmut: protože je to kvalitativně třeba o něco lepší než COD BO...
  • Toto je hra s nazvem James Bond 007 Blood Stone,tak nechapu proc tady zase dokola resite COD BO?
    • no ber to tak že moc her do konce roku nebude a těch očekávanejch ještě míň.Tak že lidi srovnávaji jen ty co berou za TOP hry....
  • COD je zklamání roku.007 není hra ,ale film kterej hrajete a 7/10 je v pořádku.Vic ani míň bych tomu nedal.Příjemě uběhlej čas u hry která nezklame.Ale znovu bych si jí nepustil. *3*
  • Tohle jsem jeste nehral ale CODBO si 6ku zaslouzi s odranyma ouskama taky script fest jsem hral naposled tak pred 5 lety SP je uplna tragedie.Od nekoho kdo vydelal takovej ranec na MW2 bych cekal teda pecku na urovni u ktere 9/10 bude samozrejmost a ne takovoudle slataninu jako je CODBO *11*
  • Jj presne! *8*
  • Týhle rychlokvašce dáte 7 a CODBO singelplayeru 6??? Nevim proč, ale něco mi tu nesedí... *10*
    • Tak nevim co pro tebe znamená slovo rychlokvaška ale do této skupiny se CoD řadí už několik let. Narychlo udělaná hra s minimem vylepšení a bez pořádného nápadu. A navíc i recenze je pouze subjektivní takže názor tvůj a recenzenta se nemusí schodovat.
    • tak to aby sis po té "rychlokvašce" BO skočil na velkou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit