Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevim co pro tebe znamená slovo rychlokvaška ale do této skupiny se CoD řadí už několik let. Narychlo udělaná hra s minimem vylepšení a bez pořádného nápadu. A navíc i recenze je pouze subjektivní takže názor tvůj a recenzenta se nemusí schodovat.
  • Hral som tuto hru chvilku a tak drble ovladanie, AI nepriatelov a celkovo som este nevidel. Ja by som tomu nedal viac ako 4/10. Asi som moc velky fanda Bondoviek
  • Hra samozřejmě s gamepadem hrát jde. Jen nejsou v PC verzi ikonky tlačítek padu, ale tlačítek na klávesnici, takže musí člověk chvilku bádat.
  • RakeW
    Ani tak nejde o to, která z her je kvalitnější, ale spíš o to, že to psal jiný autor. Podle mě je to naprosto v pořádku. Moc nechápu, proč tolika lidem záleží na tom, jakým číslem někdo ohodnotil jejich oblíbenou hru (zvlášť když ostatní okolo hodnotí dle jejich představ).
  • tak to aby sis po té "rychlokvašce" BO skočil na velkou
  • no ber to tak že moc her do konce roku nebude a těch očekávanejch ještě míň.Tak že lidi srovnávaji jen ty co berou za TOP hry....
  • Hellmut: protože je to kvalitativně třeba o něco lepší než COD BO...
  • Toto je hra s nazvem James Bond 007 Blood Stone,tak nechapu proc tady zase dokola resite COD BO?
  • COD je zklamání roku.007 není hra ,ale film kterej hrajete a 7/10 je v pořádku.Vic ani míň bych tomu nedal.Příjemě uběhlej čas u hry která nezklame.Ale znovu bych si jí nepustil. *3*
  • Tohle jsem jeste nehral ale CODBO si 6ku zaslouzi s odranyma ouskama taky script fest jsem hral naposled tak pred 5 lety SP je uplna tragedie.Od nekoho kdo vydelal takovej ranec na MW2 bych cekal teda pecku na urovni u ktere 9/10 bude samozrejmost a ne takovoudle slataninu jako je CODBO *11*
  • Jj presne! *8*
  • Týhle rychlokvašce dáte 7 a CODBO singelplayeru 6??? Nevim proč, ale něco mi tu nesedí... *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit