Přejít na výpis diskuzí
Jane Jensen chystá remake Gabriel Knight s novou grafikou a dabingem
8.10.2013 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
Jen tak pod čarou: Robert Holmes (autor hudby) je manžel Jane Jensen. Tudíž jeho spolupráce se dala čekat :)
-
-
Když koukám na tu novou grafiku, tak pořádně nevím, co si o ní mám myslet... Na jednu stranu se mi líbí její detailnost, ale je zároveň docela kýčovitá. Až moc hýří barvami nebo zbytečně moc podtrhuje náladu lokací. Hřbitov v GK1 působil jako normální hřbitov, kdežto ta jeho nová kresba je jen přehnaně lacině tajuplná. Navíc je dabing bez Curryho a Gabriel vypadá nějak divně... Obávám se, že to nedopadne moc dobře.
-
-
... právě ta stará grafika a zvuk je tak perfektní. Dohrál jsem ho nedavno a sjedu si ho na těch pár pixelků rád znovu. Ale nová grafika, dabing? Proč? Aby vyrejžovali víc peněz?
-
-
Vyrejžovali víc peněz? Spíš si tím uberou finance.
-
To je zase tak, že znám případy, kdy naopak grafiku neupravili a lidi zase nadávali (že zas jenom rejžujou peníze). Komu stačí ta stará, tak ať si hraje tu starou verzi, nová verze zase třeba přitáhne mladší publikum, který hru minulo a grafiku by nepřekousli.
-
-
Treba mne, ja original nehral a tohle si zkusit bych mohl. *3*
-
-
Mně přijdou všechny tyhle starý adventury milion světelnejch let za tim, co předvádí dnenší studia.
-
-
Nechci se moc vyjadřovat k tomu, co předvádí dnešní studia v oblasti adventur, protože to je s prominutím jinej level. Z hlediska grafiky samozřejmě starý pecky na dnešní hry nemají, ale když srovnám obtížnost, hratelnost a podání příběhu (zrovna GK série je v oblasti příběhu naprosto luxusní zážitek, kterej neopakovatelně spojuje detektivku s horrorem), tak u mě s přehledem starý pařby vítězí.
Čistě technická - osobně se domnívám, že sáhnou do ovládání a interfacu, protože původní GK byl kvůli několika vychytávkám pekelně těžkej. (například fakt, že se předměty nehlásí pod kursorem, je extrémně zrádnej).
-
-
-
-
Důvody pro nový dabing docela chápu, viz info v článku.
-
-
můžu mít dotaz, jaké výhody pro redakci plynou z té reklamy na GOG? a řeší se jen kliknutí a nebo i to, jestli si z toho kliku někdo něco koupí?
-
-
Jsme zapsaní v GoG affiliate programu. Nějaký malý peníz máme jen, když si něco někdo koupí a přijde od nás. Ne za klik. Nicméně, link na GoG.com by tam byl stejně, jinde původní GK k dispozici není. Obecně to používáme jen když je vhodná příležitost, jako nyní.
-
-
Tak to je trosku skoda, ze na gogu uz nemam nic moc, co bych chtel koupit, rekl bych.
-
a je jedno, jakou hru si dotyčný koupí? já jen že by to šlo využít jako formu donate. řada lidí na GOGu nakupuje a není problém něco nakoupit takhle. i když možná by bylo divné, že by přes ten link chodili nakupovat aktivní uživatelé GOGu... :)
-
-
Jo jo, pak je jedno, jakou hru si ten dotyčný koupí. Jde o to, že když přes náš referrer přijde člověk na GoG, zaregistruje se, a pak tam nakupuje, tak po určitou dobu (teď nevím, jestli rok nebo půl roku) z toho máme nějaký malý peníz. Ale platí to jen pro lidi, co přijdou od nás, ne pro lidi, co už tam účet mají apod.
-
-
tak to je škoda, že jen ti nově registrovaní :/
-
-
-
-
Koupí si další akr pole ke svým statkům...
-
-
pan Polacek jiz v plne polni, at mame poradnou okurkovou sezonu!
-
-
No redakce si může dovolit tu vlastní jachtu... *1*
-
-
ale no tak, já to myslím vážně, zajímá mě to :) navíc každý ví, že členové redakce již vlastní jachty mají, takže k čemu by jim byla druhá? ha? to nesedí...
-
-
Neviděl bych zase ve všem komerci a reklamu. Dokážu si živě představit, že kdybych psal článek o Gabrielovi, tak bych tam ten link dal prostě proto, že na něj třeba někdo klikne a tu hru si zahraje, no ne?
-
-
pozorněji se podívej na ten link... je to reklama (vlastně skrytá). neříkám, že proti tomu něco mám, GOG mám rád, ale zajímá mě, jaké výhody z toho plynou...
-
-
Já tam nic nevidím, asi jsem slepej...?
-
vyhoda treba takova, ze kdo nehral ci nezna, tak at si muze zahrat
-
-
hezká odpověď na něco, na co jsem se vůbec neptal...
-
-
-
-
-
neneneNE NE NE nene ne NE NE NE
-
a bude to aspoň stejně těžké jako originál, nebo to nějak zjednoduší
-
Nj, já četl Jelena Jense...
-
na co oživují staré vykopávky, ať rači udělají další Call of Duty nebo Battlefield - to jsou pro mě legerdární hry
-
-
Myslis treba remake, ten bych klidne i uvital. *4*
-
-
Remake BF 3 vyjde za chviličku :)
-
-