Přejít na výpis diskuzí
Jane Jensen chystá remake Gabriel Knight s novou grafikou a dabingem
8.10.2013 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
na co oživují staré vykopávky, ať rači udělají další Call of Duty nebo Battlefield - to jsou pro mě legerdární hry
-
-
Myslis treba remake, ten bych klidne i uvital. *4*
-
-
Remake BF 3 vyjde za chviličku :)
-
-
-
a bude to aspoň stejně těžké jako originál, nebo to nějak zjednoduší
-
Pro mě nejlepší herní zpráva za hodně dlouho. Zdá se, že se mi začíná plnit sen, že znova vyjdou hry, které jem hrál, když mi bylo 20, akorát v moderním kabátku. Zrovna u Gabriela jsem vůbec nedoufal, Screenshoty vypadají fantasticky a o Holmese starost nemám.
Nového dabingu jsem se také nejprve zhrozil, ale je fakt, že Gabriel vlastně nemá jedno kanonické obsazení, protože ve dvojce byli úplně jiní herci (s trojkou si nejsem jistý, Hamill byl myslím v obou a Curry...?). Určitě to bude super.
What can you tell me about... Damballah? -
-
Curry daboval jedničku a trojku
-
-
neneneNE NE NE nene ne NE NE NE
-
Tak proč ne? Právě hraju The Last Express na androidu (za 90 kč...no neberte to) a baví mně to dost, takže za další předělávku kvalitních adventur budu rád už jen proto, že se mi zatím nepodařilo rozběhat Scummvm.
-
můžu mít dotaz, jaké výhody pro redakci plynou z té reklamy na GOG? a řeší se jen kliknutí a nebo i to, jestli si z toho kliku někdo něco koupí?
-
-
Jsme zapsaní v GoG affiliate programu. Nějaký malý peníz máme jen, když si něco někdo koupí a přijde od nás. Ne za klik. Nicméně, link na GoG.com by tam byl stejně, jinde původní GK k dispozici není. Obecně to používáme jen když je vhodná příležitost, jako nyní.
-
-
Tak to je trosku skoda, ze na gogu uz nemam nic moc, co bych chtel koupit, rekl bych.
-
a je jedno, jakou hru si dotyčný koupí? já jen že by to šlo využít jako formu donate. řada lidí na GOGu nakupuje a není problém něco nakoupit takhle. i když možná by bylo divné, že by přes ten link chodili nakupovat aktivní uživatelé GOGu... :)
-
-
Jo jo, pak je jedno, jakou hru si ten dotyčný koupí. Jde o to, že když přes náš referrer přijde člověk na GoG, zaregistruje se, a pak tam nakupuje, tak po určitou dobu (teď nevím, jestli rok nebo půl roku) z toho máme nějaký malý peníz. Ale platí to jen pro lidi, co přijdou od nás, ne pro lidi, co už tam účet mají apod.
-
-
tak to je škoda, že jen ti nově registrovaní :/
-
-
-
-
Koupí si další akr pole ke svým statkům...
-
-
pan Polacek jiz v plne polni, at mame poradnou okurkovou sezonu!
-
-
No redakce si může dovolit tu vlastní jachtu... *1*
-
-
ale no tak, já to myslím vážně, zajímá mě to :) navíc každý ví, že členové redakce již vlastní jachty mají, takže k čemu by jim byla druhá? ha? to nesedí...
-
-
Neviděl bych zase ve všem komerci a reklamu. Dokážu si živě představit, že kdybych psal článek o Gabrielovi, tak bych tam ten link dal prostě proto, že na něj třeba někdo klikne a tu hru si zahraje, no ne?
-
-
pozorněji se podívej na ten link... je to reklama (vlastně skrytá). neříkám, že proti tomu něco mám, GOG mám rád, ale zajímá mě, jaké výhody z toho plynou...
-
-
Já tam nic nevidím, asi jsem slepej...?
-
vyhoda treba takova, ze kdo nehral ci nezna, tak at si muze zahrat
-
-
hezká odpověď na něco, na co jsem se vůbec neptal...
-
-
-
-
-
... právě ta stará grafika a zvuk je tak perfektní. Dohrál jsem ho nedavno a sjedu si ho na těch pár pixelků rád znovu. Ale nová grafika, dabing? Proč? Aby vyrejžovali víc peněz?
-
-
Vyrejžovali víc peněz? Spíš si tím uberou finance.
-
To je zase tak, že znám případy, kdy naopak grafiku neupravili a lidi zase nadávali (že zas jenom rejžujou peníze). Komu stačí ta stará, tak ať si hraje tu starou verzi, nová verze zase třeba přitáhne mladší publikum, který hru minulo a grafiku by nepřekousli.
-
-
Treba mne, ja original nehral a tohle si zkusit bych mohl. *3*
-
-
Mně přijdou všechny tyhle starý adventury milion světelnejch let za tim, co předvádí dnenší studia.
-
-
Nechci se moc vyjadřovat k tomu, co předvádí dnešní studia v oblasti adventur, protože to je s prominutím jinej level. Z hlediska grafiky samozřejmě starý pecky na dnešní hry nemají, ale když srovnám obtížnost, hratelnost a podání příběhu (zrovna GK série je v oblasti příběhu naprosto luxusní zážitek, kterej neopakovatelně spojuje detektivku s horrorem), tak u mě s přehledem starý pařby vítězí.
Čistě technická - osobně se domnívám, že sáhnou do ovládání a interfacu, protože původní GK byl kvůli několika vychytávkám pekelně těžkej. (například fakt, že se předměty nehlásí pod kursorem, je extrémně zrádnej).
-
-
-
-
Důvody pro nový dabing docela chápu, viz info v článku.
-