Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to tedy je, bude se tenhle přídavek platit? Dostanu k němu plnou hru zdarma, nebo jak? Chtěl jsem si zrovna koupit Red Orchestra 2, teď nevím jestli mám čekat. Diky za radu.
    • Čekej a kup si Rising Storm - multiplayer původní hry ti daj zadarmo =)
  • Tak Rising Storm podle videa vypadá zatim parádně. Už se těším!
  • Navíc mě velice těší laskavost autorů. Kupte si datadist a dostanete multiplayer původní hry zadarmo. To by třeba Activision v životě neudělal. Ten by celý datadisk rozdělil do DLC a za každou mapu se platí hezky zvlášť a pěkně tučně.
  • Neuvěřitelně se těším. Především na hru za Japonce. RO 2 je pro mě naprostá srdcovka. Ty řeči, že se jedná o naprostou arkádu jsou zcela zcestné. Podle mě je RO 2 ještě reálnější, než její předchůdce. Například vyladěný zpětný ráz - v RO 1 například špagin kopal jak kdyby střílel .357 magnum. Další věcí je daleko lepší ovládání například možnost střelby BĚHEM zaměřování. V RO 1 když po mě někdo střílel jsem měl 2 možnosti - a) střelba od boku (velká šance že minu) b) zamíření a to je ten problém, protože než ten chlapík dal zbraň k líci, tak jsem byl dávno po smrti. Navíc ve chvíli, kdy jste zadali vojákovi příkaz ještě než dokončil druhý tak ho již nesplnil. Ano RO 2 není NAPROSTO super reálná ale pořád je reálná dostatečně a mezi těmi současnými FPS nesmysly je to naprostý klenot. Moc se těším! In country Vietnam taky nevypadá špatně.
  • Si zas na chvili odpocinu od http://www.moddb.com/mods/forgotten-hope-2
  • Je to skvelá hra, som zvedavý, či budú robiť rozdieli v cene medzi užívateľmi, ktorí si kúpili hru ešte vtedy keď to bola nedorobená zalagovaná a neoptimalizovaná záležitosť, teda mnou a tými ktorí si to kúpili až keď už to bolo v goty edícii, kde boli vychytané takmer všetky muchy.
    Každopádne na tento datadisk sa nesmierne teším, končne si budem môcť zastrielať s m1 garand :)
  • RO2 se nedá svou hratelností srovnávat s Darkest hour (modifikace RO1)...každý kdo to hrál, by tohle potvrdil.
    Takže spíš moje pozornost směřuje sem http://festungeuropagame.com/
    • Můžu potvrdit. Na zkoušku jsem si po hraní RO2 pustil Darkest Hour, což byl mod který jsem u RO1 trochu zanedbával. A byl jsem překvapen jak dobře to oproti RO2 funguje. Ta jednoduchost a celkem pomalé tempo je nepřekonatelné. RO2 je strašně překombinované. Myslím že k RO2 se už vracet nebudu.
    • S tím souhlasím, u DH jsem strávil dost času a byla to pecka, jen mi tam trochu vadila velmi kolísavá kvalita nových věcí - prostě něco bylo skvěle udělané a něco úplně na pytel. Ona ale i RO1 je u mě o několik levelů výš než RO2, které ani po roce patchování nefunguje pořád tak, jak by mělo.
  • U mňa je RO2 klenot a najlepšia FPS posledných rokov, 100x lepšie, ako konzumné srágory typu BF a COD. Škoda toho trochu predčasného vydania, plno hráčov to zbytočne odradilo, ale aj tak je komunita až prekvapivo silná, čo ma teší. A tiež tanky sa moc nepodarili, tie boli zábavnejšie v starej RO, zato pechotné boje sú luxus.
    • To je zajímavé, já jsem třeba dlouholetý veterán Red Orchestry, strávil jsem u té hry fakt mnoho volného času a přesto ta zmiňovaná konzumná srágora BF (v mém případě Bad Company 2) mi příjde lepší než RO2. Sice ze srdce nemám rád arkádové střílečky, ale v BFBC2 je prostě dobře vychytaná hratelnost a celé to moc hezky funguje, narozdíl od RO2, která se tváří jako realistická hra, ale přitom je to jen taková těžší arkáda zabugovaná skrz naskrz, ale i tak ji občas hraju...
  • RO2 se mi v celku líbila byla to pěkná hra a teď se těším na RS už se těším až budu moct masakrovat Američany :D a chci vidět Banzai Charge :)
  • Jako musim rict, ze me ro2 bavi vice nez bf3, je to fakt skvela hra a rs beru,skoda ze az pristi rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit