Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    Jn bohužel, ale je to škoda.
  • To tu nikoho nezajímá páč tady lidi rádi plivou na věci který neznaj .
  • Masa-san
    To hrají miliony chlapů i ženských , jen hrají hry zaměřené na svou kategorii (muž/žena/chapec/dívka/děti)
    No spíše nežli hrají dá se říct, že čtou je to v podstatě interaktivní kniha kde čtenář slyší zvuky, hlasy, hudbu a to v profesionálním znění a kde také muže ovlivňovat průběh děje něco jako volba ovlivňující děj v nelineárním RPG. Muže to být dating simulace, ale taky horror, thriller, comedy, ero, cokoliv. Podud čteš knihy, koukáš na filmy a nebo hraješ hry, tak tohle je něco mezi tím vším a funguje to podle všeho bezvadně *5*
  • Jo, tak to sorry, špatně jsem tě pochopil, prostě sem si vzpomněl na jiné tvé články a často mi připadalo, že se rád navážíš do lidí. Pokud jde o liberála, měl jsem to namysli to, když si na to lidi hrajou a přitom jsou to socani.
  • nn to jsou gamebooky akorat bez toho zvuku tady to je kopirovani
  • ales.smutny
    Můj předrahý čtenáři,
    aniž bych se pouštěl do debat o tom, jak moc někdo někde chrání svojí zemi, měl jsem spíše na mysli potenciálního hráče, který touží nasázet zásobník z pětačtyřicítky do sousedky, případně rozjet nějakého toho kolemjdoucího a la Hepnarová.

Mimochodem, smutné to doby, kdy se pojem liberál začal používat jako pejorativní označení.
  • "tedy kromě jedinců, kteří by chtěli v reálu střílet lidi, ale to je doufám jen statisticky nepodstatná asociální skupinka"

Zase Aleš, můžes se prosimtě přestat jak poslední blbec navážet do lidí, tyto hry hrají skuteční vojáci, a chtějí to dělat v reálu, ale podstatou není "střílet lidi" ale chránit svoji zemi ty prapodivný liberále
  • co se týče inteligence mužů a žen týče tak bych řekla že je to vyrovnané.. chytří i blbci se najdou u každého pohlaví :)
  • 48 dní 13 hodin a 13 minut:D
  • Vychází přeci v magické datum ... 11.11.11 :)
  • Tak ono to na první pohled působí trochu divně, to jo... ber to jako knížku s obrázkama a zvukem a možností volby jak bude příběh pokračovat.

To vlastně VNka jsou...
  • Hairy_Ass
    Dobrá, tedy tvrzení, ale to na věci nic nemění. *4*
  • Psychotic
    Jistěže ne. I když technicky je to tvrzení, ne argument :-)
  • Hairy_Ass
    A argument, že ženy jsou chytřejší část lidské populace snad je? *15*
  • Psychotic
    No tak, vážně to máš zapotřebí?
    Navíc tvůj argument není zrovna průkazný.
  • Hairy_Ass
    Svět se v prd*l obrací. *1* *1* *7*
  • Hairy_Ass
    Jen mezi námi, kolik vynálezů má na svém kontě ženská a kolik mužská část lidstva?
  • Hairy_Ass
    Vím houno, ale jestli to nějakej chlap hraje, no potěš koště! *7* *8*
  • Ještě aby ta chytřejší část lidské populace (ženy:) začala hrát hry a jsme v pr*eli úplně. *2*
  • http://www.gameranx.com/updates/id/3017/article/dark-souls-is-bigger-has-more-content-than-skyrim/

"According to Lees, the leader of the fellowship he plays with leads at 60 hours in playtime, with less than a "quarter" of the game explored. "

Ráno do živého pro většinu osazenstva tady hádám... budu to postovat do všech novinek o Skyrimu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit