Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A za jak dlouho, že to výjde Skyrim? :D
  • *1* Náhodou já u tý hry strávil x hodin .
    A dodneška nechápu jak je možný že se si tak uchilnou sebestřednou arogantní postavu jako je Rance oblíbil :D
    Škoda že sem nehrál ostatní hry páč tam je na ně prej dost odkazů.
  • Irisis
    No co si pamatuju, strašnej hit u holek na gymplu bylo když jsem sehnal kopii "hry" Sexvilla... Některý u toho dokázaly sedět údajně hodiny, taknevím jestli to s tim co čekají od mužů je pravda...
  • Jó jak říká Anon-kun... víš houno. Existují tisíce visuálních novel pro muže... čekuj vndb.org.
    Nejslavnější jsou asi Tsukihime a Fate/Stay Night se svým side stories.

Pak jsou i ty neerotické jako Higurashi no naku Koro ni, Umineko no Naku Koro ni nebo Higanbana no Saku Yoru ni.

A pak jsou ty bez anglického překladu, kde můžeš čučet tak akorát na anime adaptaci. Např. Oretachi ni Tsubasa wa Nai, Fortune Arterial, ale hlavně Yosuga no Sora a Haruka no Sora.
  • Um, otome jsou jen jedna z kategorií vizuálních novel. Většina z nich je zaměřena na mužskou populaci (nebo aspoň myslím, jen pár otome bylo přeloženo do angliny). Stačí kouknout na vndb.org.
  • No vidíte... s takovou tady za chvíli budete recenzovat Sengoku Rance...
  • Je to spis chlap kdo se klidne vykasle na rodinu a deti.
  • no já osobně ty minuty do vydání Skyrimu počítám >.> já hraju ráda a nepohrdnu dobrou hrou.. Baldur's gate, Neverwinter nights, The elder scrolls morrowind-oblivion, Mass effect, Dragon age, Portal, Assassins Creed, Zaklínač.. tohle jsou moje oblíbené... a Portal mezi ně nepatří protože by to bylo snadná rádoby logická hra.. ale ten příběh.. sarkastický humor Glados:D jistě někdy mě chytne nálada na nějaký ten simulátor jako třeba Sims ale nikdy u toho nedokážu dlouho vydržet.. pořád to samé.. chybí tomu.. nějaký ten příběh co by mě chytnul a nepustil:D
  • Hairy_Ass
    Tady je jasně vidět, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, protože takové ptákoviny by chlap těžko hrál, ale v důsledku je to dobře, že nejsme stejní. *3*
  • Amylee.Anderson
    To musí bejt kravina..:D
  • Souhlas. Navíc, bohužel, jsou ženy náchylnější k závislostem a pak to dopadá tak, že matka "zapomene" na vlastní děti, které doma umírají doslova hladem, ale to je extrém... Aby se ženy necítili ukřivděné, muži, kteří propadnou hře jsou také takoví (jen jich je prý méně), viz případ, kdy muž zabil dítě, protože jej obtěžovalo při hraní hry...
  • Cosi
    Tyhle simulátory randění se u žen staly jednou z nejpopulárnějších kategorií her, protože jim postavy dávají to, co chtějí od mužů v reálném světě“.
    Pamatuji na Sim Date, taky taková hra na vztah a na konci mi taky postava dala to co jsem chtěl od ženy v reálném světě. Tedy, ne vreálu *1*

Tedy ne doslova.
  • Hráčky co znám většinou hrajou opravdu spíš The Sims nebo Zoo tycon .
    "Nyní se převádí více a více mangy do této podoby, protože právě manga a její, na ženy zaměřené, tituly" zajímavý ale je že sem nedávno čet že ženský dávaj přednost spíš Shōnen titulům. :)
  • Z my zkusenosti u nas zensky hrajou ty Sims a treba adventury, ale mnohem vic podle me ted ruzny hricky na facebooku (tomu prd rozumim), nebo takovy ty logicky rychliky, co nejsou ani tak moc logicky, jako spis rychle seradit kameny podle barev a tak.
    Prakticky bych rek, veskery nenasilny hry zeny zajimaj...
    Jo a jeste RPG, uz sem slysel od kamaradky, ze se ji libi Dragon Age, ani ne tak kvuli soubojum a vylepsovani postav, ale ze ji bavi ty vztahy lidi v druzine.
    Takze neco na tom rozhodne bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit