Přejít na výpis diskuzí
Japonsko neprovokuje, Severní Korea musí z Homefrontu pryč
5.2.2011 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
Aby nám tahle hra nezpůsobila 3.sv *1* ale jinak je to trapné kdyby si toho nevšímaly udělaly by líp všem!
-
-
Spíš aby nezařídila vznik korejského ostrova ;)
-
-
Sjednoceného korejského poloostrova *3*
-
-
-
Naštěstí to pro Evropu nijak upravovaný nebude...
-
Počítačová hra zapříčinila válku...no to by byla teda ironie. Dřív člověk musel zastřelit císaře nebo potopit loď... dneska stačí udělat hru.
-
-
I kdepak. V šedesátém devátem vypukla válka mezi Hondurasem a Salvadorem kvůli fotbalu. Jednalo se tuším o nějakou kvalifikaci, ale i to stačilo k tomu, že obě země si to začaly vyřizovat zbraněmi. Nicméně celý konlikt neměl dlouhého trvání. U fotbalu jsou však emoce silnější než u her.
-
-
Tomu konfliktu se říká fotbalová válka, ale fotbal byl v tom případě asi jen poslední rozbuškou než nějakým primárním důvodem. Spíš tam šlo o uprchlickej/ekonomickej problem.
-
-
S tím souhlasím.
-
-
Ono je to tak asi vždycky, že tady ty "malichernější" důvody jako vražda nasledníka trůnu, potopení lodi apod. maj většinou zástupnou funkci nebo je to poslední kapka, kterou vyvrcholí nějaký déle trvající napětí :)
-
-
-
-
Cudujes sa?.... vsak co bol ten terorstiicky utok v Moskve na letisku tak tenz acali spajat s CODMW2 ..... ze teroristi sa inspirovali .... ako je zbytocne sa ktomu vyjadrovat lebos tale sa najdu zakomlexovany ktory budu tvrdit ze za vsetko zle na svete mozu pc hry
-
Vysvětluj to Kimovy. Kdyby všichni měli myšlení, jako tihle asijští blázni, tak už tady máme Fallout...
-
-
Amíci jsou ve hrách nesmrtelný a nesmrdící. Čekám na dobu, kdy se země začnou uvědomovat, že hry jsou opravdu jen hry a zruší všechny zbytečné hodnotící organizace typu CERO nebo tak nějak (viz. článek).
-
-
*3* No ratingové agentury jen tak ze světa nezmizí a) protože přece chrání děti a b) protože je to stále výhodný bussines .
-
-
Japonská vládá je plná senilních idiotů a yakuzy ale snad se tam příští rok dostane mladá krev a zatáhnou tem páprdům tipec protože to co ted předváděj to je nevídané.
-
-
a nastuduj si japonsku ekonomiku, manazment a zistis preco je tam vlada plna starych ludi
-
-
Myslíš ekonomiku která se ted potýká se solidníma problémama?
A co to má společnýho s tim že mám negativní názor na jejich senilní vládu? -
-
len tolko aby si vedel ako to tam chodi, alebo teda nastuduj si ich tradicie
-
-
Ty mám taky nastudovaný dobře ale stále nevim co to má co dělat s mojim negativnim pohledem na jejich vládu.
-
-
len tolko ze to nechapes a tym nemozes tvoj nazor pressadzovat za uceleny
-
-
-
-
-
ty jsi dmnt, oni jsou aspoň na svou zemi pyšní, stejně jako Čína atd. Kdyby někdo udělal hru, kde Maďarsko obsadí Slovensko a pak ČR, k vládě se dostanou romové, kteří zotročí všechny bělochy, tak tady neštěkne ani pes..
-
-
No ver alebo nie....tak tu hru by som si aj pred-objednal.....a urcite by som ju dohral.....a keby k tomu spravia DLC, kde by spolocna Cesko-Slovenska Skinhead povstalecka skupina spolu s dobrymi synmi CR a SK vyvolali "bielu revoluciu".....tak by to bola celkom zabava....jemine...treba sa nato pozerat s nadhladom.....tu ide o princip.....ved si vezmite ze Cina nechcel aby ich (cinskeho povodu) exilant dostal Nobelovu cenu ci co...tak si spravili vlastnu "nobelovu" cenu.....ako protest.....su to proste divny jankovia a marienky *8* *8* *8* *8*
-
-
:) A kdy ji získá občan jiného státu než Číny a spřátelených zemí ? ...
-
-
No možná neštěkne, ale maximálně kvůli absurditě takové myšlenky..Kdyby to ale bylo o tom, že Německo znovu obsadí ČR tak tu štěkne každej, popřemejšlej o tom...
-
-
No na druhou stranu , byl Hitler vůdce ale válčení měl přenechat svým stratégům . Nic horšího než se stalo po válce by se nám už stejně nestalo a mohli jsme si odpustit poučení z krizového vývoje a znovusjednocování evropy pod Evropskou unii ....
Ale to jsou jen teorie . Praxe musí jít vždy cestou krvavých pokusů a omylů . *12*
-
-
Proč sem dement protože říkám pravdu ?:D
-
no zrovna tohle by mohle bejt zajímavý :-D
-
-
vypni už ten film...
-
-
Film jakej film?Já mluvim o tom co říkaj japonci a tom co se děje v Japonsku nebo jestli si myslíš že xenofobní,homofobní fašistickej ministr kterej by nejradši zaváděl cenzuru všeho co se mu nelíbí je normální tak to potěš pánbůh a to mu většina těch starejch páprdů podkuřuje .
Japonci moc nejsou s vládou spokojený ale bohužel až moc ctěj autoritu . -
-
a co je na tom ze nema rad buzerantov a boji sa inych ras? ja by som to nebral ako zlu vlastnost
-
-
Pokud má takovej človek vliv tak to určitě špatný je jen se podívej na Hitlera.
-
-
Hitler nist zle pre svoju vlast nespravil, pozri sa na to z tej strany ze Nemecko prosperovalo a rozsirovalo sa neviem kde je problem
-
Hodláš srovnávat jednoho japonského politika s Hitlerem? to snad ne to už je trochu moc. A proti teploušům je potřeba bojovat jinak se rozlezou všude.
-
-
-
tak tak pravdu díš, ministr co kdysi psal samé romány o znásilňování teď bude kázat o morálce a cenzuře v anime.... na druhou stranu píchat do vocího hnízda taky není košer
-
-
jen trochu opravím že to není ministr ale guvernér tokia, jestli máme na mysli téhož pána Shintarō Ishiharu...
-
-
Jo přesně tohodle senilního idiota myslim problém je že jako on smýšlí většina jeho starých kolegů.
-
-
-
Klasika na tiscali games mínus bod ale není schopněj odpovědět protože neví jak.
-
-
-
-
Jsem zvedav kdy konecne nejaky distributor doda hru ve ktere pujde zautocit na USA. Nejak nas stale napadaji teroriste a diktatorske zeme s tim, ze nejdulezitejsi je s USA, pravdou a laskou zvitezit nad temito silami zla.
-
-
V Hearts of Iron můžeš za kohokoliv dobýt kohokoli :)
-
V Defconu muzes USA nuklearne vyhladit
-
-
To v Civiizaci taky , ale stejně jsem měl nejraděj hypotetické scénáře v Panzer Generalovi ;D ...
-
-
V Europa Universalis III můžeš hrát za Anglii a dobýt zpátky Ameriku, ale to je asi tak všechno.
-
-
To v Empire:TW taky...
-
-
hmmm....ak mas na mysli povodnych 13 kolonii...ktore ak mas stastie preziju 30-40 tahov kym budes schopny ich zobrat spat....a nebudu Indianskym hniezdom lasky......hmm..ale stejne to neni USA (leda ak hras poslednu episodu kampane)....kedze ETW zacina 1701...a USA sa nestalo uznanym statom az do 1776 (kym ju oficialne neuznali Francuzi ako stat - aby nasrali Anglanov za stratu Kanady) ;) ale inac hej...mas moznost si podmanit Vychodne pobrezie USA aj s Kanadov
-
-
-
Ono se to dá říct i takhle. USA je největší trh. Myslíš, že by tam lidi rádi ničili (i když virtuálně) svojí zemi? Ty bys snad chtěl hrát hru, kde by Slováci ničili ČR? Tohle ti žádný distributor riskovat nebude ;)
-
-
Největší trh? To asi ne. USA asi 309 mil. obyvatel proti 731 mil. obyvatel Evropy.
-
souhlas, vždiť to kvůli USA, museli přejmenovat teroristy v Black Ops, "země svobody" je celkem policejní stát, nemluvě o tom fatanitickým křesťanství, buďmě rádi že u nás můžeš politikům nadávat jak je libo, ikdyž ta nedávna pokuta co udělili Rathovi se mi moc nezamlouvá (ikdyž je to podle mě taky k***t)
-
-
Ty jsi expert *1* *1* Prej policejní stát, já nemůžu *1* *1*
No lol
-
-
PŘESNĚ tohle jsem dělal, když jsem si hrál s editorem v ČSLA modu k Flashpointu *5*
-
-
Co takhle Wolrd in conflict? V datadisku tuším máš možnost hrát za sověty kteří napadnou USA a "skoro" ji porazí. Pak ale zas vyhrajou amíci. :)
-
-
To je docela podpásovka.
-
-