Přejít na výpis diskuzí
Japonsko neprovokuje, Severní Korea musí z Homefrontu pryč
5.2.2011 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
Je to blbosť :D, ak by sme mali byť zaujatí voči všetkému tak by Slovensko nespoznal nikto v svete ak by sa tu nenatočil Hostel :D:D:D. Pravda je taká že v dnešnom svete eskaluje napätie ktoré sa tu zberalo od konca druhej svetovej takže je len otázkou času pokiaľ sa neodpáli nejaká rafineria či nezačne vojna ktorej korene tu už sú tak 50-60 rokov, bohužial no je to tak ja osobne verím že jedného dňa dostatočne zmúdrie tento ľudský druh natoľko aby ukončil túto nenávisť.
-
Ty jsi expert *1* *1* Prej policejní stát, já nemůžu *1* *1*
No lol -
Největší trh? To asi ne. USA asi 309 mil. obyvatel proti 731 mil. obyvatel Evropy.
-
Spíš aby nezařídila vznik korejského ostrova ;)
-
len tolko ze to nechapes a tym nemozes tvoj nazor pressadzovat za uceleny
-
Ty mám taky nastudovaný dobře ale stále nevim co to má co dělat s mojim negativnim pohledem na jejich vládu.
-
len tolko aby si vedel ako to tam chodi, alebo teda nastuduj si ich tradicie
-
Hitler nist zle pre svoju vlast nespravil, pozri sa na to z tej strany ze Nemecko prosperovalo a rozsirovalo sa neviem kde je problem
-
Hodláš srovnávat jednoho japonského politika s Hitlerem? to snad ne to už je trochu moc. A proti teploušům je potřeba bojovat jinak se rozlezou všude.
-
I kdepak. V šedesátém devátem vypukla válka mezi Hondurasem a Salvadorem kvůli fotbalu. Jednalo se tuším o nějakou kvalifikaci, ale i to stačilo k tomu, že obě země si to začaly vyřizovat zbraněmi. Nicméně celý konlikt neměl dlouhého trvání. U fotbalu jsou však emoce silnější než u her.
-
zlatej Rudej úsvit *5*
-
a stary dobry RA2 zas nikto nespomenul .. kampan za Sovietov ked s adobre pamatam tez sa dalo znicit USA a dokonca prezidenta ste aj ovladli :D
-
Cudujes sa?.... vsak co bol ten terorstiicky utok v Moskve na letisku tak tenz acali spajat s CODMW2 ..... ze teroristi sa inspirovali .... ako je zbytocne sa ktomu vyjadrovat lebos tale sa najdu zakomlexovany ktory budu tvrdit ze za vsetko zle na svete mozu pc hry
-
souhlas, vždiť to kvůli USA, museli přejmenovat teroristy v Black Ops, "země svobody" je celkem policejní stát, nemluvě o tom fatanitickým křesťanství, buďmě rádi že u nás můžeš politikům nadávat jak je libo, ikdyž ta nedávna pokuta co udělili Rathovi se mi moc nezamlouvá (ikdyž je to podle mě taky k***t)
-
proč tam angláni nepošlou Cpt. Price, do hodiny by bylo po problému
-
Myslíš ekonomiku která se ted potýká se solidníma problémama?
A co to má společnýho s tim že mám negativní názor na jejich senilní vládu? -
Pokud má takovej človek vliv tak to určitě špatný je jen se podívej na Hitlera.
-
Aby nám tahle hra nezpůsobila 3.sv *1* ale jinak je to trapné kdyby si toho nevšímaly udělaly by líp všem!
-
Jo přesně tohodle senilního idiota myslim problém je že jako on smýšlí většina jeho starých kolegů.
-
Naštěstí to pro Evropu nijak upravovaný nebude...