Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jsem hlavne zvedavy na jakych masinach to pojede abych vedel co si mam koupit
    • jinak k hudbe, je samozrejme maximalne trapna *4*
      • Toto má od hudby dosť ďaleko...
      • Mayuri12
        Měli tam dat Evu a Vaška to by pak pařili i v domově důchodců. *1*
        • http://www.youtube.com/watch?v=WxZ-9sKkTt4
  • Já myslim, že tam měli dát Mazurku.
    • Musím říct, že Bioware měli s Dragon Age a Marilynem Mansonem - This is a new sh*t daleko lepší vkus.
    • Já myslím, že by celkově měli celou sérii cílit víc na důchodce...
  • JohnyTheZik
    Jay-Z neposloucham a celkove si z hip hopu vyberu jen neco a malokdy, ale musim rict, ze mi to k sobe tak nejak pasuje a ten trailer jsem si i kvuli ty hudbe pustil nekolikrat..
    Za me +
    • tohle je odpad na scene hip hopu, a vubec to k tomu nepasuje, zrejme kdo nejvic zaplatil, toho hudbu tam dali, jak jinak si vysvetlit tenhle zmetek
    • Je to tak. Ono se stačí jen trochu zaposlouchat do toho textu...
  • Cahir
    Skvělej track, i když jinak Jay-Zeho moc nemusím.
    • MishKonn
      Ááá, pán vkusu se ozval!

+1
      • Cahir
        Začínám mít dojem, že mě snad nemáš rád. *3*
        • MishKonn
          Hele, k nenávisti bych já osobně potřeboval něco na úplně jiným levelu. Jen tak do 'těch míst' nezacházím. Na druhou stranu, máme toho společnýho asi tolik, jako jízdní kolo se stíhačkou...oba jsou to dopravní prostředky, but that's it.
          • A ty jsi stíhačka nebo kolo? *1*
            • MishKonn
              Čekal jsem to spíš od něj, ale našel se jinej smartass *7*
            • Dobře ty! *1*
  • V pohode by sa hodil aj Dead Can Dance to by bola pecka *16*
  • To uz aj hudba z Matrixu k tim slowmotion zaberom by bola lepsia, lebo fakt ta gagsta hudba je uplne nahovno. To je ako dat hudbu z Schindlerovho zoznamu k Fife ...
  • MishKonn
    Je pravda, že hip hop se mi vyhýbá asi takovým způsobem, jako dechovka. Některým trackům se ale atmosféričnost rozhodně nedá odepřít. Na druhou stranu, Jay-Z je podle mě jeden velký šoubyznysový omyl, který jen potvrzuje, že lidé zkonzumují opravdu všechno. Ten člověk nemá na rapování ani rytmus, ani hlas, a přijde mi, že je úplně hluchý. Jeho "hudba" zní, jako kdyby se člověk, co neprošel mutací hlasivek a vybuchl mu u hlavy granát, snažil rapovat do rytmu.
    • Třináctinásobný držitel Grammy nemá na rapování rytmus, hlas a je úplně hluchý? Proboha, tohle by snad nenapsal ani člověk, kterému se hip hop vyhýbá takovým způsobem, jako dechovka! Ač poslouchám hopec jen okrajově, říkám, že jsi těžce mimo!
      • Je zajímavý si poslechnout, co si o Grammy myslí kapely, kterým chodí na konzerty 30 000+ lidí :-)
        • Stejně tak by mohlo být zajímavé poslechnout si, co si o Zlatých palmách v Cannes myslí Zdeňek Troška, kterém chodí na filmy 300 000 a víc lídí...
          • jasně že filmy z Cannes (a kvalitní hudba) budou vždy doménou menšiny, protože sopolečnost se globálně projebuje jako stádo :-) a to je vidět i na hrách a kam směřují
          • MishKonn
            No, 30,000+ lidí na koncertě pro kapelu je trošičku jinde, než 300,000 pro film.
      • MishKonn
        To, že má film Oscara, ještě taky automaticky neznamená, že je to pecka.

Zkrátka, mám hudební sluch a to, co produkuje Jay-Z, se s ním neslučuje. A nenávistí k hip hopu to opravdu není, v -nácti jsem jej poslouchal, dodnes si rád poslechnu takové věci, jako jsou Lords Of The Underground nebo Looptroop.
        • Jenže Jay-Z není oscarový film, nýbrž člověk, který během své dlouhé kariéry udělal třináct věcí, které dostaly Grammy, nemluvě o tom, že víc alb na první místo žebříčku prodejů procpali už jen Beatles. Určitá kvalita tam prostě je a s největší pravděpodobností ji nedělá člověk z tvého popisu.
  • Asi nejsem Gangsta enough na tuhle hudbu...... porod *7*
  • Tak tahle sra*koidní hudba z tý hry dělá pěknou hovadinu ve stylu CoD...CoD má Eminema, BF3 bude mít tohohle negra.Jen MoH mělo Linkiny s jejich posledním songem kterej stál za to *15*
  • MidnighT91
    Hip hop my nevadí, občas poslechnu nějkej dobrej song ale s tímhle trailerem to těžce prohrály, příště bez hudby a radši pořádně osolit exploze, kdiž tu svoji relistickou zvukovou stránku tolik vyvyšují... nebo by si mohly vzít příklad z ubisoftu aby věděly jak se kombinuje hudba se záběrama ze hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit