Přejít na výpis diskuzí
Jay-Z uvádí nové záběry z Battlefield 3 v rytmu rapu
26.9.2011 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
Horší žánr vybrat nemohli...je to kvůli těm rádoby americkejm gangsta niggaz aby upoutali... Proč tam nedali normalní orchestrální hudbu ála Inception ? :)
-
-
kez by mel hans zimmer nejaky live koncert u nas. platil bych zlatem
-
Trailer je dá se říci nádherný (nebo aspoň "nádherně sestříhaný") ...ale ta hudba je opravdu hrozná. Včera jsem ho někde koukal s hudbou puštěnou vlastní a jak to ladilo. Dneska koukám s originál zvukem a jako by ten trailer působil snad až opačně :)
-
je to humus, ja myslel, ze tyhle radoby gangsta vystrelky jsou uz out, ale v ea asi ne....
-
Jako bych to o pár postů níž nepsal *7*
-
Práve pre tú Ameriku... :/
-
-
Zimmera na ně.
-
-
Two steps from hell na ne!!!!:]
-
-
napr tematicky toto : http://www.youtube.com/watch?v=SBwk6UzFK2Y&feature=related
-
-
Zimmer je hollywoodská popina. Clint Mansell by mu s něčím na způsob Reqiuem for a Dream nakopal pr_el *5* Míň epic, ale o dost deeper...
-
-
Skvělej track, i když jinak Jay-Zeho moc nemusím.
-
-
Ááá, pán vkusu se ozval!
+1 -
-
Začínám mít dojem, že mě snad nemáš rád. *3*
-
-
Hele, k nenávisti bych já osobně potřeboval něco na úplně jiným levelu. Jen tak do 'těch míst' nezacházím. Na druhou stranu, máme toho společnýho asi tolik, jako jízdní kolo se stíhačkou...oba jsou to dopravní prostředky, but that's it.
-
-
A ty jsi stíhačka nebo kolo? *1*
-
-
Čekal jsem to spíš od něj, ale našel se jinej smartass *7*
-
Dobře ty! *1*
-
-
-
-
-
-
Je docela vtipný, jak by si někteří zde přítomní přáli, aby byl trailer udělaný tak, aby oslovil co nejužší publikum. Jinými slovy uděláme to méně dynamické (jako by se už neobjevily záběry přímo z hraní, u kterých si někteří pro změnu stěžovali, že zachycená akce není dost akční), přidáme k tomu nějakou anonymní hudbu, nejlépe bez dramatického náboje, připíšeme, že se skláníme před Call of Duty a vyhrajeme tak válku o nejprodávanější vojenskou střílečku současnosti... Jasně že ji Battlefield 3 nevyhraje ani tak, ale každá snaha nacpat celosvětovému hráčstvu do žaludku něco jiného než instantní pokrm zvaný Call of Duty je vítaná. Teda aspoň pro mě *1*
-
-
Od kdy ma tenhle pouzity hudebni doprovod dramaticky naboj? *1*
-
-
A nemá? Myslím, že jistá dávka dramatu (emocí) je obsažená i v tom textu, nemluvě o tom, že Jay-Z není hiphoper zrovna z nejblbějších...
-
-
-
Já teda posloucham tak nějak uplně všechno co mi sedí a může to bejt rock, mo-town, soul, folk nebo třeba rap... Ale nemam za potřebí někomu jinému šlapat po vkusu.. Jay-Z ačkoliv se neobjevuje na mém MP3 tak je uznávaný umělec ať se vám to líbí nebo ne... Ale to je naprosto jedno.. Mnohem důležitější je to že v USArmy se nejvíce poslouchá rock, metal a právě rap.. Rap naprosto sedí k americkejm vojákům... Taková písnička jako je v tom videu může dost klidně být celkem populární mezi americkými vojáky dnešní doby stejně tak jako patřil Jimi Handrix nebo Credeence Revival k veternánům z Vietnamu....
-
-
"Rap naprosto sedí k americkejm vojákům..." sedi ti to k nim, protoze jsi to videl v jakym hollywodskym filmu? Jaka muzika podle tebe sedi ke Spetsnaz, neco z Mrazika?
-
-
Co takhle brát v zřetel to, že někdo má jiný názor než ty?
A pokud jde o to co poslouchají teď? Tak to je na každém z nich, ale pokud jde akci, tak se jde často s fetem v krvi a v ouškách něco na způsob...rozstřílej jim pr* na sr* atp.
Pokud se někdo ptá, proč že se třeba nebojí někam naběhnout...co třeba vzít v potaz, že ti lidé jsou pod vlivem drog... Většina vojáků je pos* až za ušima a bez podpůrních látek by jejich výkonost klesla. Jestli se to nějak změnilo? Lidé se nemění ze dne na den.
Ve Starcraftu se na tento fakt naráží celkem dobře...stimpack...sice mi to huntuje zdraví, ale bez něj zvládnu udělat leda tak velký prdlajs. -
-
To ale neni věc názoru... To jakej my máme názor na to co poslouchaj nijak neovlivňuje to co poslouchaj... Říkam co sem slyšel.. a nepřipadá mi to nijak divný... Dokonce i vojáci sami rapujou jak to tady někdo dokázal... Mimo to podle tvé teorie je rap právě to co by jim měli pouštet protože je násilnej, agresivní a sprostej... Jeden z mála druhů hudby kde tě někdo pobízí aby si někomu nakopal prd* je určitě rap...
-
-
já to právě viděl na youtubu: http://www.youtube.com/watch?v=v7UNL6W6eEk ...takže je to 1000% pravda! *1*
...btw ke Spetsnaz by nebylo nic dostatečně trvdré ;o)
Když už jsme u toho hip-hopu, mně se líbil akorát ten z "dokumentu" Block Party - http://www.youtube.com/watch?v=kNzDO8eO220&feature=related Hráli to živě open takoví oldschooláci a to si dám říct. Nebo Ancient Astronauts, asi taky komerce, ale pořád mi to uchu lahodí. Co spíš nepobírám je takový ten novodobý, komerčně na druhou rádoby hip-hop, nebo RnB. Booty b*tch/s, ostrý gangstas ověšený řetězama a samý pimp-cars a text někdy radši ani nekomentovat. On ten oldschoolový rap mimo ty MTV klípky apod. i něco sděloval. Taky to byla podstata. Dneska určitou odnož hip-hopu nepobírám ale vůbec. Jinak jsem taky obšírněji založen, od DnB, elektroniky celkově, přes trip-hop, chillout, Rock (nu-metal), jazz a i vážná hudba někdy pohladí. Nemluvě o experimentální hudbě nebo úplných úletech jako Aphex Twin, nebo věcí, které jsem ani na Youtube nenašel...
No a ten song mně nějak neurazil, spíše mi k tomu traileru moc nesedl a dokázal bych si tam představit hafo jiné hudby jakéhokoli žándu, krom východoněmeckého popu... ;o) -
Spojení neni Rap je americkej - vojáci americký = match... Rap, Rock, Metal jsou nejvíce rozšířené mezi americkými vojáky a vím to protože moje kamarádka chodí s mariňákem... To ovšem neznamená že někdo z nich nemůže poslouchat vážnou hudbu nebo tak.. jen je to prostě teď rozšířenej styl obecně kterej zasahuje i vojáky... U Spetsnaz opravdu nevím ale typl bych že to bude ruskej rap, rock a metal.. Prostě tyhle druhy hudby jsou agresivní, sprostý a vyvolávají adrenalin... A to mají rádi lidi v povoláních jako je voják, sekurity, bojové sporty...
-
-
Muj kamarad chodi s marinakovou a podle ni vsichni poslouchaji jenom disko. Jak vyvratis tohle tvrzeni?:)
-
-
Jo a mimochodem divil by ses kolik našich holek chodí s cizincema... To že chodí s mariňákem neni taky nic neuvěřitelného.. Sice jim nejsou moc věrný ale to je jejich problem... A je to fajn kluk.. ne všichni americký vojáci jsou vypatlaný nebo tak něco... Spíš jsou jen hodně hrdý... A to nemusíš nijak vyvracet nebo nevyvracet.. To co poslouchají nezáleží totiž na tom co si myslíš nebo čemu věříš...
-
-
Hip hop frčel mezi Americkými vojáky už v první válce v Zálivu... Není to nic překvapivého :-)
-
-
Já nevim.. tak je asi v jiné jednotce :)... Já nevim co je na tom tak neuvěřitelného... Přece neříkam že na zem přiletěli marťani... Nechápu proč se tak bráníte tomu že americký vojáci poslouchají rap, rock a metal... Nemůžete na to koukat jen očima českýho člověka kterej k tý hudbě nemá žádnej vztah a představa že by nám někdo časky rapoval do videa na AČR je dost komické.. ale my jsme jiný národ... Mi máme zase Landu (ten dokonce spívá pro naši 601.)...
-
-
-
-
-
Ne-husto-muzika do Husto-traileru. Bez ohledu na to zda se rap libi/nelibi je tezke pochopit na koho byla tato reklama cilena. Mozna, ze marketing usoudil, ze mimo raperske komunity uz maji check u vsech ostatnich vcetne dechovkaru :) Pokud ne, tak trefa vedle jak ta jedle.
-
-
Prej těžký pochopit! *1* Vždyť je úplně jasný, že tahle reklama cílí především na americké publikum. A rozhodně nejde jen o náctileté borce s velkým kšiltem. Proberte se...
-
-
I když jak na to tak koukám, uvažovat pouze o Americe je taky trochu mimo. Jay-Z prodává platiny i v Kanadě, Británii nebo Austrálii. That´s the point.
-
-
Pravda je, že by se k traileru hodilo něco víc dynamickýho a je lhostejný o jaký žánr by se jednalo...
Nebo bych si tam dokázal představit něco ve stylu Iception nebo Batmana, něco "dramatickýho." I když 99 problémů je dramatickejch taky dost *3*
-
-
Jay-Z neposloucham a celkove si z hip hopu vyberu jen neco a malokdy, ale musim rict, ze mi to k sobe tak nejak pasuje a ten trailer jsem si i kvuli ty hudbe pustil nekolikrat..
Za me + -
-
tohle je odpad na scene hip hopu, a vubec to k tomu nepasuje, zrejme kdo nejvic zaplatil, toho hudbu tam dali, jak jinak si vysvetlit tenhle zmetek
-
-
Znalec promluvil...ámen.
-
-
Je to tak. Ono se stačí jen trochu zaposlouchat do toho textu...
-
-
Moby & Public Enemy - Make Love Fuck War
http://www.youtube.com/watch?v=XUPrvqnBxHM by bola lepšia voľba, ale zblblých niga potrebujú do Sýrie a na Irán. -
Je pravda, že hip hop se mi vyhýbá asi takovým způsobem, jako dechovka. Některým trackům se ale atmosféričnost rozhodně nedá odepřít. Na druhou stranu, Jay-Z je podle mě jeden velký šoubyznysový omyl, který jen potvrzuje, že lidé zkonzumují opravdu všechno. Ten člověk nemá na rapování ani rytmus, ani hlas, a přijde mi, že je úplně hluchý. Jeho "hudba" zní, jako kdyby se člověk, co neprošel mutací hlasivek a vybuchl mu u hlavy granát, snažil rapovat do rytmu.
-
-
Třináctinásobný držitel Grammy nemá na rapování rytmus, hlas a je úplně hluchý? Proboha, tohle by snad nenapsal ani člověk, kterému se hip hop vyhýbá takovým způsobem, jako dechovka! Ač poslouchám hopec jen okrajově, říkám, že jsi těžce mimo!
-
-
Je zajímavý si poslechnout, co si o Grammy myslí kapely, kterým chodí na konzerty 30 000+ lidí :-)
-
-
Stejně tak by mohlo být zajímavé poslechnout si, co si o Zlatých palmách v Cannes myslí Zdeňek Troška, kterém chodí na filmy 300 000 a víc lídí...
-
-
jasně že filmy z Cannes (a kvalitní hudba) budou vždy doménou menšiny, protože sopolečnost se globálně projebuje jako stádo :-) a to je vidět i na hrách a kam směřují
-
No, 30,000+ lidí na koncertě pro kapelu je trošičku jinde, než 300,000 pro film.
-
-
-
To, že má film Oscara, ještě taky automaticky neznamená, že je to pecka.
Zkrátka, mám hudební sluch a to, co produkuje Jay-Z, se s ním neslučuje. A nenávistí k hip hopu to opravdu není, v -nácti jsem jej poslouchal, dodnes si rád poslechnu takové věci, jako jsou Lords Of The Underground nebo Looptroop. -
-
Jenže Jay-Z není oscarový film, nýbrž člověk, který během své dlouhé kariéry udělal třináct věcí, které dostaly Grammy, nemluvě o tom, že víc alb na první místo žebříčku prodejů procpali už jen Beatles. Určitá kvalita tam prostě je a s největší pravděpodobností ji nedělá člověk z tvého popisu.
-
-
-
-
btw proti hip hop a rapu vůbec nic nemám...Jen nemusím ty "týpky" co nosí XXXXXXXL mikiny a tuny řetězů na krku a stylem chůze i mluvy si hrajou na gangsty...A právě na ty jsem tu čekal *3*
-
-
To že někdo poslouchá hip hop, rap přece neznamená, že se musí tak chovat.
-
-
To ne ... ale většina lidí od 20ti let co poslouchá hip hop a rap se tak chová :)
-
-