Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ej, velmi promyšlený marketingový tah, cílený především na americké publikum, pro které je Jay-Z ikonou. Proč ne, když to prodejům v zámoří pomůže. Mě je Battlefield sympatický už tím, že nevychází každý rok.
  • Above and beyond the call, takové nenápadné...
    • http://www.answers.com/topic/above-beyond
      • jj vím proto jsem to napsal ale tohle nebylo myšleno jako fráze ze slovníku a kdyby to dopsali celé tak si koledují o soud to už by neobhájili a to oni dobře vědí
    • Spades
      Above and beyond the call of duty je nejaka hlaska americke armady ci co
    • A čo to znamena ? Resp. na čo naražaju ?
      • cough....call of duty ....cough *4*
  • Danieledl
    Proto radši hraju CoD, protože vědí co dělají, ale EA dělá vše proto abych hrál BF.
    • Hanzales
      FaceBook zase dělá všechno možné, abych se tam zaregistroval (některé praktiky mi až hlava nebere) a taky tam dodnes nejsem ;o) Hrát můžeš co je libo a marketingové masáže ignorovat. Dokud ti nelezou až do pošty a nekouká to na tebe absolutně odevšaď (a tím myslím opravdu absolutně odevšaď), tak to ještě není tak zlý ;O)
  • XXDarthVaderXX
    Ono to není jenom tím Jay-Z, ten trailer se moc nepovedl. Jak to napsat? Je to takové, přeplácané. Jestli chci trailer co se zaměřuje na US Army, tak spíš bych volil pozvolnější tempo, s větší pompézou(když už je to pro Amíky) a budou to hrát často právě vojáci támhle v Iráku, Afgánistánu, tak proč tam nedat to co jim velitelé pouští do oušek, když jsou z fetování a jdou do akce.

Co je typické pro US Army?...vy ostatní tady počkejte a hlídejte, my můžeme dělat co se nám zlíbí, pokud někdo má představu, že se voják US Army ptá a pak střílí, tak se hodně plete. Když už mám takhle komplexní hru, s hezkou grafikou, tak proč ten trailer neudělat trošku více militantní(tím nemyslím to vysloveně přehnat).
    • Z fetovaní?
      To se lidem říká když seděj tady doma v tepmle u počítače... Souděj každej pohyb vojáka v terénu.. To chce velkou odvahu od stolu v teple domova bojovat proti válce a našim (našim = západní civilizace) vojákům... Je paradoxní že bezpečí které nám zajišťují vojáci pak někteří lidé využívají k tomu aby se věnovali buzeraci armády... Kdyby tu nebyli tak místo takových stupidních volovin a pohodlností našeho světa by jsme se jen klepali aby nám nějakej arab neuřízl hlavu protože ho k tomu pohání bída či nenávist... A že tam občas střílej civilisty? Si představ bejt v cizí zemi kde tě všichni nenávidí a většina tě chce sejmout.. nelze věřit nikomu.. je to těžký.. jsou daleko od domova a pořád je odstřelujou... Válka má svoje objeti na civilistech vždycky... a vždy mít bude.. tak to prostě chodí... Občas se prostě střílí dřív než se ptá... Ve válce neni moc času na přemýšlení nad humánímu přístupu k potenciálním nepřátelům... Myslíš že by si povstalci brali servítky kdyby se jim do rukou dostali civilisti? Představa že budem chlebem oplácet to co oni nám kamenem je pouze přepich našich domovů tady kde nic nehrozí... Jdu zvracet z toho jak si lidi neváží vojáků co bojují za naše bezpečí...
      • naivní populistická propaganda
        • Ale těžko... navíc odjakživa si všechny národy vážili svých válečníků... Mnoho zemí to dělá dodnes... A má to svoje důvody... Válečníci vždy budou potřeba.. válka se naší země dotkla ani ne před sto lety... může přijít klidně za nějakou dobu znovu... NE ona pořád trvá na některých frontách... Ty kluci a holky tam nejsou žádný krvežíznivý bastardi.. Jsou to lidi co věří že nás chrání a jsou na to hrdí... Naivní neni si myslet že budem potřebovat a potřebujem vojáky... naivní je myslet že ne... Kdyby se vypařili ochranné složky jako vojáci a policie.. tak by byl chaos u nás.. mnoho lidí by si dělalo co chtělo.. velké náslilí a podobně... Ty lidi tu nejsou pro srandu... A to že všichni hrajou hry jako Battlefield 3 nebo CoD a pak nadávají na vojáky je pokritectví jako prase....
    • "budou to hrát často právě vojáci támhle v Iráku, Afgánistánu, tak proč tam nedat to co jim velitelé pouští do oušek, když jsou z fetování a jdou do akce. "

Á, další odborník na americký ozbrojený složky. Hádám, že spoustu těhle "zfetovaných" vrahů malých dětí znáš osobně, a že máš odslouženo několik rotací v Afghanistánu, když tohle píšeš. Jen pro tvoji informaci, na americký vojenský základně si nedáš ani pivo, a pokud by tě náhodou někdo přistihnul pod vlivem čehokoliv (je jedno jestli vychlastáš flašku whiskey nebo ti rodina pošle výborný "koláčky"), tak si řádně v prdeli a riskuješ vojenskej soud - konkrétně podle:

§ 892/92 - Failure to obey order or regulation
      § 911/111 - Drunken or reckless operation of a vehicle, aircraft, or vessel
      § 912/112 - Drunk on duty
      § 912a/112a - Wrongful use, possession, etc., of restricted substances

(atd.) výčet by mohl pokračovat. Nejnižším trestem by pro danýho jedince byla okamžitá degradace, případně potom propuštění z armády bez jakýhokoliv nároku na náhradu, případně "výsluhu". V horším případě klidně i 10 let. Podobný omezení platní prakticky u všech jednotek ISAF - ať už to jsou Němci, Britové, Dánové, Kanaďani nebo Češi. Ale to samosřejmě z vlastní zkušenosti víš, že ?
  • Shenkster
    Já jen čekám kdy se tu objeví nějakej hopík s plácačkou na palici a začne nám tu básnit o nádheře toho rapu...
    • XXDarthVaderXX
      Plácačku má z vás mladejch na palici každej druhej, dobré ráno.
    • OMG to se zase někdo projevil... Já taky nemusím přehnaný stylizace jako jsou Metalisté či Hopeři, ale rozhodně tím neodsuzuji tyhle žánry.... Hip hop docela poslouchám byť z nadhledem a žánrově blíž Jazzu... Takže ano líbí se mi to, ale přednost bych dal něčemu podobnému tomuto http://www.youtube.com/watch?v=JagPCsNxlr8 s filmu Jarhead
    • To sedne od někoho, kdo je tu přihlášený skrz Facebook a má jako obrázek černobílou fotku, na které je (předpokládám) se svou přítelkyní. *7*
      • Shenkster
        Lepší tohle než mít uber kůůůůl hackerský jméno a mít rádoby drsnej obrázek nějaký zrůdy...já aspoň holku mám :) a ne nějakou pitomou pubertální blondýnu ;) co máš ty ? 3 kila řetězu, plácačku a PC ? CG *3*
        • Jazz
          Zpátky na Fuckbůg *14*
      • Aspon se neschovava za obrazky *3* .
        • Jazz
          Nah, not enough.
      • Aj, to by zabolelo i mě *1* *1* *1* Good one! *15*
    • Jazz
      Proč se zereš do něčeho, co neposloucháš ?
      Každej neposlouchá stejný popíky jak ty.

Tim, ale neříkám, že ho poslouchám.
    • Hanzales
      už se "ukázal" promínuskoval celou diskuzi zeshora až dolů ;O) na ten zbytek se asi nezmohl.
      EDIT: to byl odemne idiotský post, uznávám plnou parou...
  • Vždycky keď počujem hiphop či rap či podobnú "hudbu" a sedím za PC tak sa premáham, aby som si neoblil klávesnicu *11* Na B3 sa teším ale ten trailer som vypínal po 11 sec.
  • H4wk
    Myslim, ze by si par ludi tuna mohlo konecne uvedomit, ze tento trailer je urceny predovsetkym do telky, aku hudbu tam mali dat ? Pink ?

Peace.
    • radeji pink nez tehle radobydrsnej nesmysl pro uhrovity zamasteny caparty s kalhotama u kolen a s ksiltovkou naruby...
    • Ta koukas v televizi jen na reklamy ve kterych je rap?
      • H4wk
        get away troll
        • To ty se snazis vytvorit dojem, ze do reklamy se hodi pouze rap
  • trynix
    Tento trailer je snad najhorsi aky dali na BF 3,neviem ci to tu uz bolo ale tento trailer http://www.youtube.com/watch?v=cEhf92zDreU&feature=share je hodny BF 3 a tohto cloveka by mali zamestnat v DICE : )
  • Me to prijde dobre. Jsem pro pestrost zanru.
  • Whoossain
    Jay-Z nemusim, zničil Def Jam Records, ale tohle je jedna z mála výjimek, kterou od něj překousnu. Na hru samotnou jsem mimochodem čím dál víc zvědavej, ty záběry vypadají přinejmenším zajímavě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit