Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Já jen čekám kdy se tu objeví nějakej hopík s plácačkou na palici a začne nám tu básnit o nádheře toho rapu...
    • XXDarthVaderXX
      Plácačku má z vás mladejch na palici každej druhej, dobré ráno.
    • OMG to se zase někdo projevil... Já taky nemusím přehnaný stylizace jako jsou Metalisté či Hopeři, ale rozhodně tím neodsuzuji tyhle žánry.... Hip hop docela poslouchám byť z nadhledem a žánrově blíž Jazzu... Takže ano líbí se mi to, ale přednost bych dal něčemu podobnému tomuto http://www.youtube.com/watch?v=JagPCsNxlr8 s filmu Jarhead
    • To sedne od někoho, kdo je tu přihlášený skrz Facebook a má jako obrázek černobílou fotku, na které je (předpokládám) se svou přítelkyní. *7*
      • Shenkster
        Lepší tohle než mít uber kůůůůl hackerský jméno a mít rádoby drsnej obrázek nějaký zrůdy...já aspoň holku mám :) a ne nějakou pitomou pubertální blondýnu ;) co máš ty ? 3 kila řetězu, plácačku a PC ? CG *3*
        • Jazz
          Zpátky na Fuckbůg *14*
      • Aspon se neschovava za obrazky *3* .
        • Jazz
          Nah, not enough.
      • Aj, to by zabolelo i mě *1* *1* *1* Good one! *15*
    • Jazz
      Proč se zereš do něčeho, co neposloucháš ?
      Každej neposlouchá stejný popíky jak ty.

Tim, ale neříkám, že ho poslouchám.
    • Hanzales
      už se "ukázal" promínuskoval celou diskuzi zeshora až dolů ;O) na ten zbytek se asi nezmohl.
      EDIT: to byl odemne idiotský post, uznávám plnou parou...
  • Je docela vtipný, jak by si někteří zde přítomní přáli, aby byl trailer udělaný tak, aby oslovil co nejužší publikum. Jinými slovy uděláme to méně dynamické (jako by se už neobjevily záběry přímo z hraní, u kterých si někteří pro změnu stěžovali, že zachycená akce není dost akční), přidáme k tomu nějakou anonymní hudbu, nejlépe bez dramatického náboje, připíšeme, že se skláníme před Call of Duty a vyhrajeme tak válku o nejprodávanější vojenskou střílečku současnosti... Jasně že ji Battlefield 3 nevyhraje ani tak, ale každá snaha nacpat celosvětovému hráčstvu do žaludku něco jiného než instantní pokrm zvaný Call of Duty je vítaná. Teda aspoň pro mě *1*
    • Od kdy ma tenhle pouzity hudebni doprovod dramaticky naboj? *1*
      • A nemá? Myslím, že jistá dávka dramatu (emocí) je obsažená i v tom textu, nemluvě o tom, že Jay-Z není hiphoper zrovna z nejblbějších...
  • 12-ročné deti sa z toho urobia *12*
    • Danieledl
      To si zabil *1*
  • Danieledl
    Proto radši hraju CoD, protože vědí co dělají, ale EA dělá vše proto abych hrál BF.
    • Hanzales
      FaceBook zase dělá všechno možné, abych se tam zaregistroval (některé praktiky mi až hlava nebere) a taky tam dodnes nejsem ;o) Hrát můžeš co je libo a marketingové masáže ignorovat. Dokud ti nelezou až do pošty a nekouká to na tebe absolutně odevšaď (a tím myslím opravdu absolutně odevšaď), tak to ještě není tak zlý ;O)
  • Mayuri12
    Proč ne pokud to v Americe zvýší prodeje, Jay-z je ještě celkem v poho.
  • Amylee.Anderson
    No pfuj!
  • Shenkster
    Horší žánr vybrat nemohli...je to kvůli těm rádoby americkejm gangsta niggaz aby upoutali... Proč tam nedali normalní orchestrální hudbu ála Inception ? :)
    • kez by mel hans zimmer nejaky live koncert u nas. platil bych zlatem
    • Hanzales
      Trailer je dá se říci nádherný (nebo aspoň "nádherně sestříhaný") ...ale ta hudba je opravdu hrozná. Včera jsem ho někde koukal s hudbou puštěnou vlastní a jak to ladilo. Dneska koukám s originál zvukem a jako by ten trailer působil snad až opačně :)
    • je to humus, ja myslel, ze tyhle radoby gangsta vystrelky jsou uz out, ale v ea asi ne....
    • Jako bych to o pár postů níž nepsal *7*
    • Práve pre tú Ameriku... :/
  • Above and beyond the call, takové nenápadné...
    • http://www.answers.com/topic/above-beyond
      • jj vím proto jsem to napsal ale tohle nebylo myšleno jako fráze ze slovníku a kdyby to dopsali celé tak si koledují o soud to už by neobhájili a to oni dobře vědí
    • Spades
      Above and beyond the call of duty je nejaka hlaska americke armady ci co
    • A čo to znamena ? Resp. na čo naražaju ?
      • cough....call of duty ....cough *4*
  • Ej, velmi promyšlený marketingový tah, cílený především na americké publikum, pro které je Jay-Z ikonou. Proč ne, když to prodejům v zámoří pomůže. Mě je Battlefield sympatický už tím, že nevychází každý rok.
  • Jay-Z je dobrej raper.My máme taky rapera http://www.youtube.com/user/MasterMIND8881#p/u/4/rEydCa8kWzs
    • Jazz
      Achjo, zas ten ritardovanej kriplík ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit