Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    EA jenom rejzujou na znackach, nic jineho neumi. Mohli by vydat srackovou novou noname strategii, ale mozna by se nechytla a vsichni by hned poznali, ze je to s*acka.

Misto toho vydaji tutez hru, ale reknou ze je to novy C&C. A jeste ze je od BioWare. Dve znacky za cenu jedne! Nektere ovecky mozna prohlednou, ze je to s*acka... ale vetsina stada bude hykat nadsenim, je to prece C&C od BioWare, no ne?

BTW aby snad nekdo nerekl, ze mam neco proti EA: muze se samozrejme stat, ze se hra povede a bude opravdu dobra - ale tomu asi veri jen malokdo a ta pravdepodobnost je opravdu velmi nizka. :)
  • proc? na google + nikdo nechodi, vypada tot am jako na ghost townu :D
  • Nejlepsi RTS na trhu. Hraji aktivne on-line od data vydani kazdy vecer. Hardcore a navykova. Miluju SC
  • Reapeři
  • Od Red Alert 2 to šlo taky pěkně do kopru...Tiberian Wars se ještě celkem dobré...dalo se to, ale to co předvedli s Red Alert 3 už byla 3,14čárna na entou...o "inovativním" Tiberiu 4 které čerpalo herní mechanismus z WiC už radši ani nemluvit a rychle zapomenout
  • XorxoxTalarius
    Tak od dob C&C: RA2 neb C&C: TS stoji cela serie za prd ... ono to mozna bude tim ze vsichni z Westwoodu dostali padaka (pripadne odesli sami) a nic proti Biowere ale na Westwood (pripadne novodobim Petroglyph) zkratka nemaji ... at uz co se tyce propojeni pribehu a hry, ci strategie samotne (pozor, bavim se o RTS).

P.S.: Posledni hra kterou Westwood delal bylo Command & Counquer: Red Alert 2 ... v dobe pripravy datadisku ci na ostatnich hrach nedelal z puvodniho osazenstva Westodu pro EA uz skoro nikdo.
  • Kr.Pa
    Bože, nechte již značku CaC v klidu spát. Vyhrabávat a kopat do mrtvol je zvěrstvo!
  • MrSanta
    Což RTS, ale nefantasy turn-based, to by teprv bodlo *2*
  • Mě nejvíce bavil C&C 3: Tiberium Wars. Pak to šlo od devíti k pěti. RA 3 Se mi moc už nezamlouval.
  • Nebylo, ale někdo z Valve měl na sobě triko s logem HL3.
  • rancor1223
    Supreme Commander Forget Alliance
  • Znicit kazdym pokracovanin hru, myslim neni zabavne. Ak to nebude dobre neprekvapy. Ak dobre to sa budem viac cudovat.
  • Kdy bylo ohlášený nový HL?
  • Máš pravdu i mě se nelíbily ani Red Alert 3 jediná, která mě strašně chytla byla hra C&C:Generals, to mě baví i do dnes *1* *1*
  • Tie posledné C&C stáli všetky za prd. Okrem Red Alert 3. Neviem, prečo to nenechajú tak.
  • smejki
    Starcraft 2, ale ten by sis pro plný zážitek musel koupit
  • Me spis rajcuje predstava, ze Valve ohlasi novej HL ale to se nestane. I novek CC by sel.
  • Age of Empires II *5*
  • Nové Cé and Céčko??? Konečně, jen ať to nezmrší a udělají normální RTS, nechci mikrotransakce.
  • jindra.veliky
    nova strategie by fakt bodla

nevite o nejakych kvalitnich rts ktery vysli?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit