Přejít na výpis diskuzí
Je dobojováno. PC verze multiplayerových bitev s mechy Hawken nadobro končí
10.10.2017 | Patrik Hajda
24 příspěvků
-
Mrzí mě, že to dopadlo s Hawken takhle, hra měla koule, IMO nejimerzivnější mecha gamesa s pořádnou dávkou adrenalinu. Parádní audiovizuál a oldschool unreal-like gameplay. Chvíle kdy mech táhne z posledního a všechno na vás řve, že další dávka projektilů vás pošle na smeťák byla k nezaplacení. Jediné co mi ve hře chybělo byli hráči na evropských serverech.
Systém monetizace byl až moc stědrý, všechno zásadní šlo koupit za in-game měnu. Necítil jsem se, že by mě někdo drtil premium contentem - až na D-Vulkány to bylo zlo, ale šlo to koupit relativně brzo.
Moc se o Hawkenu nepsalo, což je asi taky jeden z důvodů, proč to nikdo nehrál.
Když už nic jiného, tak v Hawkenu jsem se setkal s nejpřátelštější komunitou na kterou jsem kdy v PvP hře narazil. Hawken mi bude chybět. -
Hawkend
-
Realita je taková, že platící hráči platí hru i za ty neplatící.
-
Klasika, nejdřív to jakž takž pak s jídlem naroste chut a vlastně proč nepřidat premioum blbosti a munici a jiné blbosti za reálné prachy... asi takhle jediné kde to bude procjázet sou hry které mají základ v esportu tam je úbytek hráčů tížit nemusí přece turnaje atp bohatě vynahradí nějaké "ztráty"
To se dělo před lety MMO a jiné prostě dojeli na nenfunující systém který odradil dostatek hráčů... já jsem pro FAir and Square - Aby nebyl neplaticí hráč tolik znevýhodněn ale zatím většina her ( vyjma MOBA a některých fps) to tak nemá... ale endless grind s tím že abych grindil třeba musel mít štěstí na gear no tfuj. Takže jediná alternativa k mechům/robotům je Titanfall ( možná že za rok tu budou ty jiné hry) nekompetentní přístup vyvojářů už zlikvidoval spoustu her... jakmile se začne kašlat na komunitu normálních hráčů jde to od desíti k pěti tady možná narazil i obsah nevím když si to přehazovali jak horkej brambor.