Přejít na výpis diskuzí
Je dobojováno: Warhammer Online v prosinci skončí
19.9.2013 | Ladislav Loukota
65 příspěvků
-
Dobrá zpráva, fanoušci obnovují Warhammer Online projektem Return of Reckoning.
Oficiální stránky: https://www.returnofreckoning.com/about.php
-
Ten trailer si pomatuju dodnes, nadhera..
-
Hned po Lineage 2 byl Warhammer online moje nejhranejsi MMO a velice rád vzpomínám na skvělé zážitky se svojí guildou Beyond Insanity. Hodně mě mrzí, že WH končí a nezbývá asi už nic jiného, než vzpomínat a občas se podívat na nějaké to video (například zabíjení Bohemie je moje oblíbené *3* )
-
zkusil jsem trial a nejak mne to nezaujalo, hlavne blba grafika a animace. to naopak wow si me ziskalo od prvni vteriny
-
mimochodem pokud by nekdo hledat nejake narocnejsi mmorpg tak muzu doporucit star wars galaxies na http://www.swgemu.com hra sice bezi na emulatoru ale dela se od roku 2005 jestli se nemylim
-
I přes ten promarněný potenciál, nesčetně bugů a nehorázný imbalance Warhammer online je a ještě 2 měsíce bude nejlepší realm vs realm na trhu. Vývojáři se na hru vybodli cca už rok po vydání, tak se není čemu divit, že to dopadlo nejhůř jak mohlo. WAR mi bude chybět a obávám se, že se na trhu dlouho neobjeví nic, co by mně zaujalo alespoň z poloviny tak jako WAR a to jsem zkoušel WoW, Rift, GW2 a pár let hrál Lotro. Uvidíme jaký bude elder scrolls online(který má neskutečně špatné animace pohybu už podle trailerů) nebo projekt, ve kterém vidim jiskřičku naděje Camelot unchained. Všichni z WAR mi budou chybět ať se jedná o lidi z gildy Bohemia, Beyond insanity, Tears of Asur, a pár zahraničních gild. Bylo to fajn. Tak snad někdy příště...
-
-
2 z 3 tych guild som bol tiez :D to boly jedine svetle miesta Waru :D
-
-
Mythic si Warhammer zabil sam, ani po roku neboli schopny dodat obsah a dat War do takeho stavu aky slubovali uz nazaciatku. Posledna a jedina pridana vec co stala za to bol Land of dead. Potom uz len z hry odstranovali. Odstranie pevnosti, davanie scenarii do rotacii, zjednodusenie endgame, divne vyriesni skaveni, a doplacanie si za zvysovanie lvl capu. To vsetko boli klince do rakvy spolu s lagfestami v pvp, skoro nulovym pve, mizerny balancom, ktore odpudili 80% komunity po prvom roku.
Celkovo sa cudujem ze ta hra dokazal zivorit dalsich 5 rokov -
Warrior Priest byl super! Budu vzpomínat v dobrém...
-
-
u mna to bol Ironbreaker, a Swordmaster...trosku aj slayer :)
-
-
Tak .... a nemám co hrát, mám právo hrát !!!
-
Jako PVP! online fantasy rubacka to bylo super *5* Ale celkove slabota!