Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru sem hral od vydani. Ale s wow se to nedalo moc srovnavat. Na druhou stranu jako pvp hrac sem si nektery stranky hry fakt uzival. Stacilo vyjit z mesta a hned se tam rezalo 30 lidi :D Navic se mi libily jednotlivy classy. Jedna hezci nez druha.
    Celkove ta hra ale byla velkym zklamanim. skoda...
  • pro mne nejlepsi mmo po dlouhou dobu. Zadne jine mne tak nechytlo. WAR to je smutny pribeh. Asi nejpromarnenejsi potencial v mmo ever. No nicmene na vecery kdy jsme s nasi warbandou palili armady destruction nezapomenu. R.I.P.
  • Veskoslav
    http://www.youtube.com/watch?v=zKOhzfkCdbY

je dobré si připomenout jeden z nejlepších trailerů na MMORPG hru:) Kdyby to bylo takto graficky, tak asi slintáme všichni.
    • Fantasticej trailer, kterej jsem předtím neviděl, dík za link. Je hrozná škoda, že podle Warhammeru nevzniká nic dobrýho, přitom by podle něj mohly být super hry, filmy, cokoliv. Poslední, co mělo hlavu a patu, byl Dark Omen a Shadow of the Horned Rat.
    • Tushan
      trailer je boží ikdyž znásilnil lore warhammeru jak se jen dalo *1*
    • Díky za připomenutí ... vlastně díky tomu (a patchi na WOW který byl předzvěstí WOTLK trash datadisku) jsem si to tehdy kupoval.
  • Proto nemam rad online hry, nevydrzi moc dlouho. A ja se rad vracim ke hram, ktere me zaujmou, klidne i po mnoho let. Fakt by mi vadilo koupit si hru a za cas o ni beznadejne prijit.
    • Jack1947
      "Nemam rad" ale presne z jineho duvodu...
    • Ultima online bezi 16 let :) to neni moc kratka doba world of warcraft 9-10 let dark age of camelot 12 let everquest 14 let everquest 2 9 let ragnarok online 11 let vsechny ty hry se stale hrajou a vsechny maji snad i emulator kdyz by si to chtel hrat za dalsich 20 let xD
      • Ony taky ty hry maji svoji kvalitu - v mnoha ohledech radove prevysujici soucasnou produkci. Navic ani toto by nebyl asi zasadni problem proste nechat bezet. Sak se podivej, kolik jen free wow serveru se vsude kolem po netu povaluje. Kdyby to proste predali hracum, s tim, ze at se staraj, tak by se trebas "par" nadsencu co by prispeli na provoz naslo. Podle me neni problem s provoznima nakladama jako takovejma, ale proste to nevydelava - respektive nevydelava to dost na to, aby to bylo zajimavy provozovat.

Jinak ad vejs, uvedom si, ze je tu spousta singlovych games, ktery sou zavisly na provozu nejakyho prastenyho server (trebas D3 jako zarnej priklad) a az se provozovatel rozhodne ten srv vypnout, tak si proste nezahrajes. Nemam problem si klidne ted hned okamzite spustit klidne prvni civilizaci, proste pojede. Nebo si pustit wolfa ... ale z tech soudasncyh veci za 10-15 let ... nebude fungovat nic. Ne proto, ze by to nebylo mozny technicky, ale proste proto, ze provozovatel vypnul server. Viz trebas BFko - 2ku si vemu na LANku na chate, a zahrajem si. Klidne i za 20let. 3ku za max 5let vypnou s tim, ze "uz to stejne nikdo nehraje".
        • Tushan
          chacha už vidím jak se games workshop celej třese na to že někde běží nějakej free server z hrou ze světa warhammeru *1* nedej bože že by ji někdo oficialně předal hráčum/ komunitě
          brrr už vidím tu armádu pravníků z GW *12* jak si brousí nože
          • Tak ono by vubec nebylo od veci neco takovyho uzakonit = odmitas provozovat hru za penize? Nevydelava ti? => ses povinen ji dat volne k dizpozici. Presne stejne funguji trebas patenty. Chces ochranu? Ok, zaplat, a finalni cenou po nejvyse X letech je, ze svuj vytvor musis dat vsem.
    • Opak je pravdou. MMO hry vydrzi dlouho. Jen nektere prehypovane tituly s velkym ocekavanim jsou nasilne ukoncovany.
    • Veskoslav
      No 6 let není krátká doba u tohoto typu her. Obzvlášť u této, která zabila v mnohých věcech sama sebe.
    • mno po 2 letech (nekdy i drive) nadseni do hrani vyrazne opada :) a kdyby to hrace bavilo a radi se do hry vraceli asi by tezko koncili provoz..
  • XorxoxTalarius
    Neco na zlepseni nalady

http://youtu.be/gw1tqnnzorI

Blood for the Blood God *16*
  • Jack1947
    "And Blame wow..."
  • Hrál jsem to zhruba půl roku a musím říct, že nemít kamarády, se kterými jsme ve hře tvořili perfektní partu, tak nebýt toho, hru bych aktivněji nehrál. Třeba takové WOW mi přišlo vždycky odladěnější a hratelnostně vychytanější. I grafika a stylizace mi ve WOWku seděla víc. Ve WO byla grafika místy až odpudivá, ale zase classy mi tam přišly zajímavější.
    • V době kdy vyšel Warhammer vycházel 2. datadisk na WoW takže to asi není moc divný že bylo propracovanější + když ti kvůli tomu odejde skoro 40% hráčů po zaplaceném prvním měsíci tak na nějaké vylepšení asi nebude ani nálada ani finance. Ale škoda určitě to je zábavnější jak wowko, nebo mě to teda bavilo rozhodně víc než Wotlk.
  • Veskoslav
    A přitom si ten svět zaslouží mnohem lepší zpracování. Takový potenciál a jak dopadl...No asi si budu muset počkat na jinou hru, kde obětuji Khornovi pár tisíc otroků a zajatců *13*
    • Potencial a hlavne ten svet Warhammeru jako takovy, to je pecka.
      Bohuzel to dopadlo velmi spatne, myslel jsem,ze skoncili uz davno.
      Rozpad THQ zabil dalsi warhammer mmorpg, tentokrat WH40K, hry z tohodle sveta jsou snad proklete :-/.
      • XorxoxTalarius
        Holt autori nepochopili ze musi obetovat i bohum chaosu, jinak je stihne kruty trest
  • Děkujeme EA, za pár let možná bude následovat SWTOR
    SWTOR je sice podstatně horší než WHO, ale soustředí se na něj veškerá pozornost...stačilo jen udělat normální (ne parodii) F2P s mikrotransakcema za hovadiny (jak to tak chodí) a pustit WHO, milion lidí by to mělo hned a pak by to jen vzrůstalo!
    • hral jsem oboji..TOR co se tyka hratelnosti a zabavnosti Sveta je vyrazne lepsi a vyladenejsi.PVP slozka me nezajima ale tvrdilo se ze W v tom byl dobry
      • Jenze swtor je singl. Odehrajes pribeh, kde semotamo jdes nejaky qst s partou ... to kdyz mas kliku a posklada se. Kdyz nemas, tak holt jdes dal, a po dalsich 10lv se vratis, aby sis ten qst dodelal sam.
    • no ta politka EA taky vlatne WhO pomalu zabijela...
      člověk platí mesíšni poplatky ale aby si třeba odemkl dalši časti setu nebo lvl musel platit mikrotranskace. (WTF zajimalo by mě ktera ku*** tohle vymyslela.)
  • tonnymontana
    Hral jsem hru pri vydani a byla to paradni parba:) jsem milovnik warhammeru takze jsme ji hodne odpustil, pred par mesici jsem ji zkousel znovu ale svet byl hodne mrtvej. Hratelne postavy byly super. mno je to velka skoda ale sam se divim ze se ta kara tahla tak dlouho s minimalnim poctem hracu. doufejme v novu MMO ze sveta 40k to by byl narez:)

Warhammer Online byl jsi s nami dlouho, naucil jsi nas ze to jde i bez milionu hracu ale pri vazeni dusi u bohu klathu si neobstal R.I.P *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit