Je Half-Life 3 opravdu na obzoru? Na povrch vyplouvají další náznaky
-
Ten "minoritní problém" je dle scinencenews 30-40% testovaných subjektů. Každý koho znám kdo vlastní VR se mu dělá špatně alespoň z jedné aplikace/hry. Z Valve Index se dělalo špatně i lidem, kteří normálně s VR problémy nemají viz například Angry Joe. Takže ano, to že se lidem z VR dělá špatně je hlavní problém, to že na tom jsou 3 dobré hry - ještě si zapomněl Batmana, tomu rozhodně nepomáhá. Kdyby se mi z VR nedělalo špatně už ho mám doma. Mám teda labo, z těch miniher co tam jsou se mi špatně nedělá, ale to jsou hříčky na 5 minut hraní max, ale když jsem na tom zkoušel Zeldu bylo mi špatně do pěti vteřin a musel jsem to odložit. Klasické VR ať už Oculus nebo PSVR nemůžu vůbec, ani když se tam nechodí.
-
motion sickness není minoritní problém, týká se tak 1/3 uživatelů, přestože vr headset mám a ty hry mě baví tak tím také trpím, myslel jsem že to vytrénuju ale vůbec, takže jsem rád za hry které mají pohyb teleportem :) , další problém je pořizovací cena do které je potřeba započítat i výkonné pc pokud si chce člověk zahrát ty lepší hry
-
Ano, hlavním problémem je VR jsou vysoké ceny a nedostatek kvalitního obsahu.
A to se asi nezlepší, dokud to nezačne kupovat více lidí a nestane se to "mainstream".
-
Motion Sickness je minoritní problém. Primární problémem jsou vysoké ceny a nedostatek kvalitního obsahu. Ze všech VR si většina lidí chce zahrát hlavně HL:Alyx a Beat Saber.
-
No mě by stačilo, kdyby konečně opravili podporu dvojky na Mac OS. Koupil jsem si ji protože jsem si říkal ze je to jen ideální hra na cesty. Zahrát si to třeba na chatě nebo na hotelu a kdyz to chci spustit tak se to nespustí.
Je to opravdová ostuda, jelikož to v obchodě tu podporu Mac OS má, ale novější verzi systému to nepodporuje. Peněz mají jako slupek, trojku nechtějí vydat, rejžují další miliardy na skinech do CSka, ale update rozšiřující podporu na svoji nejlepší hru nejsou schopni vydat.
-
Někteří lidi z toho mají po chvíli motion sicknes takže ti na nějaký VR kšlou, to neni o lenivosti ale nepotřebuju si každou hodinu (když už hraju)dát na půl hodiny oraz protože se mi chce zvracet a nativní podpora je vcelku drahej špás na to, že to využije promile hráčů
-
Ani sa nedivím, ty máš VR heatset ?? Slabá podpora, málo hier, a to preto, lebo to má málo ludí...kedy toto kravaťáci pochopia...?!
Nech mi nikto netvrdí, že Quest 3, ktorý sa dá kúpiť za 500ojro, za čo dnes nekúpiš ani dobrú grafiku, nie je dosť dobrý !!!
Optika super, rozlíšenie skvelé, FOV parádne, to proste nemá chybu, len musíš hrať kvalitnú hru !! Keď to hráš, tak nečumíš do monitoru, a nešúchaš myšou, ale si priamo v hre, no nedá sa to inak vysvetliť. Ale niektorí ludia sú taký lenivý, že sa im nechce prísť ku mne, a fláknuť si to na hlavu !!
-
To by bolo najlepšie, pretože večšinou, keď sa niečo robí len na VR, nestojí to za vela, lebo je to VR a to stačí. Nemusí tam byť super grafika, nemusí to byť ani dlhé, ani dobré, je to VR, tak čo chcete, česť výnimkám. Napr. Metro Awakening bola síce dobrá VR hra, ale velmi slabé Metro !! HL Alyx je best, aj Alien RI, atmosféra, strelba, ale najviac som si užil Arizona sunshine 2, tam som si zastrielal, aj zomieral dosýta :-D.
Celkovo už dávam prednosť klasickým PC hrám, injektovaným do VR, a mám aj VR, aj kvalitnú hru, a myslím si, že toto je dobrá cesta pre všetkých...
-
Tak možná to podporu VR bude mít, ale napsal Smaug níž. Ta hra nebude primárně dělaná pro VR.
Bohužel současná situace na trhu je taková, že VR headset má sotva 1,5% hráčů a to je málo. (číslo dle Steam HW průzkumu)
-
Tím by se mohli šikovně vyhnout tomu, že by použili trojku v názvu. Sami si nejednou dělali srandu z toho, že tu číslovku použít neumí a navíc by tím zabili dvě mouchy jednou ranou. Half-Life: Portal :-D.
Jako herní koncept by to mohlo být zajímavé. Svět propojený je, stačí propojit příběhy. Střídat hraní za Freemana a Chell, vyměňovat si mezi postavami zbraně, volitelný co-op multiplayer založený na asymetrické výbavě... A pak jsem se probudil :-D.
-
Podpora VR je víc než pravděpodobná, když představili ten nový headset. Ale věřím tomu, že to nebude VR exkluzivita a půjde to plnohodnotně hrát i klasicky. A budou se snažit, aby nebylo poznat, která verze je původní a která port (protože nejspíš ani jedno a vzniká to zároveň).
-
HL3 a Portal 3 budou "dvojhra", která konečně plně propojí obě univerza a všem pochybovačům spadne čelist z mechanik, kdy postup a rozhodování v jedné ovlivní svět v druhé. Sám si nedokážu představit, jak by to mělo fungovat, a o to mi to přijde u Valve pravděpodobnější.😀
Samozřejmě se jedná jen o můj opilecký výmysl.😛
Jo a vyjde asi tak na podzim 2037...😂
-
"hardwarových experimentů, jako tomu bylo u Half-Life: Alyx."
To myslíš akože tú najlepšiu hru na VR ? Neviem kedy bude HL3, ani aké bude, ale ak nebude mať MINIMÁLNE podporu VR, tak ja záujem nemám...! Nemôžu sa konečne tie lepšie hry robiť priamo s podporou VR? A Budú všetci spokojní, aj tí, čo grcajú, keď si dajú heatset na hlavu, alebo sa im do toho nechce investovať...lebo to ešte nevyskúšali...
-
Vždyť toho právě uniklo víc než dost...
-
Moc nevěřím tomu, že by tak velká věc, jako by HL3 určitě byl, tak že by od tvůrců nic, za celou dobu vývoje, neuniklo ven..
-
Háf-Lajf 3,5 vyjde v oficiální den vydání Steam Machine.
-
Ta skrytá hra tam už je velmi dlouho a ve skutečnosti se jedná o "Steam Gift card" a více-méně se jedná o drobnou chybu Steamu.