Přejít na výpis diskuzí
Je libo vietnamské Call of Duty? Tady máte 7554!
9.12.2011 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
treba ja, me je to uplne fuk za koho hraju, a myslim ze takovych lidi je mnohem vic....proc neprozit valku ocima jinych lidi...vzdyt je to uplne jedno, kdyz je to dobre udelany a to myslim jak pribehove, graficky, zvukove tak hratelne.... nejlepsi frajeri tady furt pisou o tom jak sou hrdy na USAky ale kvalitni hru by hledali mikroskopem...budiz
-
Jasne. Vsechny se muze strilet jen amiky ne...
-
-
V tehle hre nikdo amikum nezkrivi ani vlas, budou se tam strilet a rezat Zabozrouti.
-
-
To je jina, do Francouzu si streli kazdy rad, ale zas budou moralisti resit ze to kropis do chudaku co ti pred oblicejem mavaji bilou vlajkou :)
-
-
Nikdo nikomu nic nezakázal...důvod pro to je ten, že amíci nebudou hrát hru jejíž cíl je podmíněn masakrem američanů (taky bych nehrál hru, kde bych v kampani kosil čechy)...chápeš?
-
-
jezis maria no aby sme sa nepokakali, v hre by som zabil aj vlastnu mater.. lebo je to len DRBNUTA HRA
-
Ještěže v Total War češi nejsou. Asi bych měl morální dilema... *2*
-
http://www.youtube.com/watch?v=zHbUjcqkNek&feature=related
7:28 *3* -
-
Rusaci obsadili mesto nebo to si jen amici mysli, ze mluvime rusky?
-
-
Já třeba hraju Hearts Of Iron i za Němce nebo za Sověty, což při mnoha scénářích vede k otevřené a krvavé válce proti Čechům, Moravanům, Slezanům, Slovákům. Necítím se kvůli tomu nijak špatně.
-
-
-
"..při výběru tématu jsme tedy sáhli po látce, na níž jsme obzvláště hrdí. Rozhodli jsme se vytvořit hru, která bude poděkováním těm, kteří povstali a chránili naši zemi, hru o velké bitvě u Dien Bien Phu“.
Tak tohle bude srcovka :) Těšim se nejvíc, tipuju to na kvalitu! -
-
Moc se netěš. Můžeš zkusit demo:
http://kienthanh.wordpress.com/2011/11/02/download-demo-7554-emobi-games/
-
-
Konečně nějaká změna na tohle se těšim.
-
-
Hurá! Konečně jinej válečnej konflikt než ta zpičená 2.světová. Navíc z pohledu Vitnamců což je pro mě další plus.
-
-
Trailer my připoměl starej dobrej Vietcong...
-
Já chci Grand Theft Auto: Sapa *5*
-
Palver: už to fakt přeháníš a chováš se jako hlupák. Je to jen hra tak do ní netahej své politické názory. Já si tu hru užiju a je mi jedno za koho hraju že ty to nedokážeš je pouze tvůj problém a jen tím ukazuješ svou nevyzrálost.
-
-
Nechápu, co Tě žere. Dovoluju si tu civilizovanou formou psát a vysvětlovat svůj názor na hru. Od toho tu snad diskuse jsou. Tak mi velkoryse projev svoji vyzrálost tím, že mi ten názor nebudeš upírat.
Hraj si za koho chceš. Pro mě za mě třeba za rudý khméry. Já se při hraní rád ztotožňuju se svojí postavou, a to by tady nešlo. Ale někomu třeba může stačit, když střílí panáky jen tak. Jako v Serious Samovi. Proč ne... -
-
A diskuze je od toho aby se na tebe reagovalo. Jediný co jsi vysvětlil je že máš v hlavě pěkný guláš. Je smutné když své komplexi cpeš i do her. O co jiného ve hrách jde než o střílení panáků? Nesnaž se z toho dělat neco víc. Když to ale bereš takhle tak jaký je tedy rozdíl mezi tím když střílíš za vojína ve vietnamské, ruské, americké, německé atd. armádě? Odpovím za tebe neni v tom žádný rozdíl jde jen o přežití. Tobě asi komunismus leží dost v žaludku a tak pliveš na všechno co se toho nějak týká. Zamysli se nad sebou.
-
-
Zamyslím se nad sebou... a při srovnání na tom nejsem špatně. Komplexi nemám, ba dokonce ani komplexy *3* Nemusím tady nikoho osočovat a nadávat mu do zakomplexovaných hlupáků bez rozhledu s gulášem v hlavě. Ale chápu, že když někdo nemá argumenty, tak musí klesnout k takovým prostředkům.
A ano. Komunismus mi leží v žaludku, stejně jako nacismus a ostatní totalitní režimy. A jestli tobě ne, tak by se nad sebou možná mohl zamyslet sám. -
-
Já ti nenadávám tak se uklidni. Na tebe argumenty nejsou potřeba sám jich nejsi schopen. Taháš do her politiku a nedokážeš to brát jen jako hru. V článku je jasně napsáno že budeš hrát za obyčejného vojáka a i demo to potvrzuje tak v čem máš problém? V čem je tohle horší než když by jsi hrál za rusa, němce nebo američana?
-
-
-
Konečně si napsal taky něco rozumnýho *2* PS: Vždyť se skoro ve všech hrách zabíjí, s tím se chceš ztotožňovat?
-
-
Jo, když ve hře zabíjím, tak se chci cítit jako "good-guy" *1*
-
-
gay-guy *2*
-
-
-
-
-
já bych byl opravdu šťastnej kdyby nějaký český studio konečně začalo pracovat s tématem Mnichovský krize v roce 38. Na rozdíl od tohohle vietnamskýho už tak dost akčního kousku by bylo asi nutný vytvořit pro hru alternativní historii ale fakt rád bych běhal v pohraničí s československou puškou a v československý uniformě a kopal wehrmacht a freikorps do zadku. Byl by to takovej zpětnej pocit zadostiučinění :D. Je to úplně nezoraný pole a na jednu stranu je škoda, že se skutečně velmi kvalitní vývojová studia v čechách radši zabývají hrami jako vietcong a mafie, ještě k tomu, když tyhle hry jsou tak skvěle zpracovaný. Chtělo by to trochu odbočit z mainstreamu
-
-
Rekl bych ze tenhle konflikt nikoho krome mozna par desitek tisic cechu nezajima takze by se to ani nezaplatilo...
-
-
zasadni otazkou je kolik evropanu (americanu) bude chtit hrat za vietnamce strilejici francouze...
-
-
zasadni otazka je, kdo by NECHTEL strilet francouze :D
-
-
:D:D
-
-
otázkou je spíš, kolik lidí bude chce hrát kvalitní hry?? podle prodejů CoD moc ne...
. Já budu hrát klidně hrát za jednonohýho liliputa střílejícího teletabís, kdyz to bude kvalitní -
-
Upřímně v takovém případě by to bylo asi minimálně bez mé účasti (..Leda že by byl čokoládový Kájínek pěkně zvrhlý...) . Ale zahrát si za žluťáska střílejícího žabožrouty Joooo - politická korektnost stranou , dějiny píší vítězové *3*
-
-
-
Velmi zajimave. Mozna by to stalo za zkousku. Grafika je docela zastarala, ale tady bude hrat hlavni roli atmosfera.
PS: Achjo, politicky zainteresovani vseznalci (viz Palvor) se bohuzel najdou i na tady tom webu. -
-
Ale ano, vyzkoušejme si tu hru. Demo je venku, přepnout do angličtiny jde. Takže si každý může vyzkoušet, jak se tohoto tématu zhostili.
Z dema to vypadá, že to nebude mít moc příběh, nebo vyprávnění skrze in-game animace. Nejdřív pár statických obrazovek s úvodem do děje a pak už jen střílení a přebíhání od jednoho check-pointu ke druhému. Ačkoliv jsou tam spojenci i nepřátelé, člověk má skoro pocit, že je na bojišti sám. Připočtu zvláštně pomalý pohyb a v první misi dema podivné "fade-outy" mezi check-pointy - člověk si myslí, že ho střelili a je mrtvý a ono ejhle - on je to posun v ději.
P.S.: Než se tu do mě zase pustíte, zahrajte si to demo. Politika nepolitika - tahle hra bohužel dobře nevypadá...
-