Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eurogamer.net bych neveril ani pozdrav...
  • Vývoj? Je to DSi akorát z 3D displayem a ten Ninetendo nevyvinulo, technologii odkoupily. Tudíž náklady na vývoj jsou minimální.

Dodatek: Otázka zda-li je předražené, to že si musí hradit vývoj je jejich problém, ne koncového zákazníka, který chce hotový produkt.
  • Copak nikdo nechape, ze je tam potreba zapocitat i vyvoj toho zaarizeni?
  • Urug
    Je to drahý jak kráva, dyť stim ani nejde volat...
  • U nás ano, conquest opravdu cenu nastřelil. Pod hranicí šesti tisíc korun bych viděl cenu uměřenou.Za 6500-7000 seženete nový Xbox a pár her k němu. Navíc onen 3D efekt, já nevím jak ostatní, ale ten display je dosti marný. Handheld bych si koupil kuli hraní na cestách ale pokud musím přístroj držet stále ve stejné rovině tak možnost hraní v tramvaji či autobuse odpadá. A dalším protikladem jsou ceny launchových her. 1200 Kč za hříčku typu Dinosaurus nebo Dogz je opradu tragédie a takové ceny podle mě budou u všech budoucích titulů.

3D na mě nezapůsobilo. Ať je to způsobené tím, že z něj mám neustálý bolehlav nebo mě ten efekt jen nebaví, Nintendo 3DS rozhodně nekoupím. Uvažuji o NGP ale nejdříve ho chci vidět v "akci".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit