Je spojení středověku a počítačových her ideální?
-
Tak tím hashtagem ses prozradil.
-
Nevim no, nemam víc srovnání, než právě se Skyrimem, kde mě na začátku velmi rychle omrzelo kecání v nějakym paláci a řešení kauzy nějakých šedivců. Když jsem si představil, že takhle strávim ještě dalších 100 hodin, tak jsem to rovnou utnul. Říkám, mimo jiné kecání...
V KCD mi to vůbec nepřišlo nudné, spíš zajímavé.
-
metatron byl super když začínal, teď už je to taková vyumělokvaná nuda na efekt.
-
hru opustilo rekordní počet hráčů, nikdo o ní nemluví, pokud ano tak s extrémní zabugovaností, hra zapomenuta, připadá mi to, jako by vyšla pět let zpátky a ne v únoru.
#VávraFail#
-
mě se líbí, jak se najednou hodnotí příběhový singleplayerový hry podle aktivních hráčů týdny/měsíce/roky po vydání a ne podle prodejů... Nedává to smysl, o tom jak je díky tomu hra "zapomenutelná" to nijak nevypovídá, ale jinak máš naprostou pravdu...
-
Tak Skyrim me ukecane neprisel, spis to byla hrozne nudna hra.
Co sem videl nejaky videa tak me prijde ze v KC:D se vic keca jsk hraje.
-
Pro srovnání a píšu jako člověk, co obvykle RPGčka nehraje - Skyrim jsem mimo jiné kvůli ukecanosti vypnul po třech hodinách, Kingdom Come jsem si užil přes 100 hodin. Nudná hra to určitě neni. A za celou dobu mi na PS4 hra spadla jen jednou.
-
Furt sem Kindom Come nehral, furt se bojim technickyho stavu hry, a toho ze je hra hrozne ukecana az nudna. Za stavajici cenu do toho jeste nepudu. Jeste chvilu pockam.
-
"Prostě vyšla a za týden už nikoho nezajímala."
Nikoho, kromě těch, co to hráli...
-
tak jelikož během pár týdnu hra přišla o 95% všech hráčů a návrat se zatím nekonal, tak mám samozřejmě pravdu :)
-
Není a nikdy asi nebude ale je to příjemné osvěžení žánru pokus o něco nového (byt s bugy) ale hlavní je že to baví. Třeba bude obrod více středověkých her díky Kingdom come paradocně... to by nebylo špatné😉
-
Shadiversity má dobré videa. To video ohledně oblečení si pamatuju možná ho dělal on. Musíš prohledat internety. Pak ještě Metatron děla takováto videa.
-
https://www.youtube.com/watch?v=FhfPsSx6DBU
tady např metatron
když napíšeš na YT něco jako kingdom come deliverance historical accuracy, najdeš i další...
obecně další dobří historičtí youtubeři (nevím jestli všichni udělali video na KDC, ale mají tunu dobrého obsahu): shadiversity, scholagladiatoria, skallagrim
-
Další příklad "přestala mě zajímat, tak přestala zajímat svět"?
-
To přeháníš. Ta hra dala lidem 100 a víc hodin zábavy. Raději si zahraju KCD než nějaké multiplayerové blbosti, které podle tebe asi budou mít delší životnost.
-
KC:D je vítěz roku v anketě o hře, která nejvíce zahučela. Prostě vyšla a za týden už nikoho nezajímala.
-
Nehodil bys sem odkaz nebo název těch YT kanálů? Ne kvůli tomu že bych ti nevěřil, ale protože mě to téma zajímá. Díky.
-
Jako milovník historie hry ze středověku samozřejmě vítám. I když se člověk často velmi dobře pobaví nad nesmysly, stejně jako ve filmu. Pokud je to ale uděláno dobře a tak, že mi to úplně neskazí zážitek, tak s tím větší problém nemám. Ono přísně vyžadovat historickou akurátnost v rámci zábavy asi pro většinu smrtelníků, dost dobře nejde. Středověku se to týká obzvlášť, protože asi žádné jiné odobí není tolik plné zažitých stereotypů a představ jak by měl ten správný středověk vypadat. Ale každý solidní pokus přivítám rád, jen víc historických her.
-
Jako největší problém KCD vidím nepřítomnost černochů. 😛
-
Aleši, celkem nedávno si ve Fight Clubu přiznal, že si (podle mě naprosto ostudně) Kingdom Come nehrál, takže nerozumím, jak tu hru můžeš ve dvou dlouhých odstavcích takto hodnotit.