Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9

Tak tím hashtagem ses prozradil.

• Mart9

Nevim no, nemam víc srovnání, než právě se Skyrimem, kde mě na začátku velmi rychle omrzelo kecání v nějakym paláci a řešení kauzy nějakých šedivců. Když jsem si představil, že takhle strávim ještě dalších 100 hodin, tak jsem to rovnou utnul. Říkám, mimo jiné kecání...

V KCD mi to vůbec nepřišlo nudné, spíš zajímavé.

• metatron byl super když začínal, teď už je to taková vyumělokvaná nuda na efekt.

• lito

hru opustilo rekordní počet hráčů, nikdo o ní nemluví, pokud ano tak s extrémní zabugovaností, hra zapomenuta, připadá mi to, jako by vyšla pět let zpátky a ne v únoru.

#VávraFail#

• NEkromanT

mě se líbí, jak se najednou hodnotí příběhový singleplayerový hry podle aktivních hráčů týdny/měsíce/roky po vydání a ne podle prodejů... Nedává to smysl, o tom jak je díky tomu hra "zapomenutelná" to nijak nevypovídá, ale jinak máš naprostou pravdu...

• Lukass

Tak Skyrim me ukecane neprisel,  spis to byla hrozne nudna hra. 

Co sem videl nejaky videa tak me prijde ze v KC:D se vic keca jsk hraje. 

• Mart9

Pro srovnání a píšu jako člověk, co obvykle RPGčka nehraje - Skyrim jsem mimo jiné kvůli ukecanosti vypnul po třech hodinách, Kingdom Come jsem si užil přes 100 hodin. Nudná hra to určitě neni. A za celou dobu mi na PS4 hra spadla jen jednou.

• Lukass

Furt sem Kindom Come nehral,  furt se bojim technickyho stavu hry,  a toho ze je hra hrozne ukecana az nudna.  Za stavajici cenu do toho jeste nepudu.  Jeste chvilu pockam. 

• i586

"Prostě vyšla a za týden už nikoho nezajímala."

Nikoho, kromě těch, co to hráli...

• lito

tak jelikož během pár týdnu hra přišla o 95% všech hráčů a návrat se zatím nekonal, tak mám samozřejmě pravdu :)

• Jack1947

Není a nikdy asi nebude ale je to příjemné osvěžení žánru pokus o něco nového (byt s bugy) ale hlavní je že to baví. Třeba bude obrod více středověkých her díky Kingdom come paradocně... to by nebylo špatné😉

• MartasZLA

Shadiversity má dobré videa. To video ohledně oblečení si pamatuju možná ho dělal on. Musíš prohledat internety. Pak ještě Metatron děla takováto videa.

• TheGGG
    https://www.youtube.com/watch?v=FhfPsSx6DBU

tady např metatron

když napíšeš na YT něco jako kingdom come deliverance historical accuracy, najdeš i další... 

obecně další dobří historičtí youtubeři (nevím jestli všichni udělali video na KDC, ale mají tunu dobrého obsahu): shadiversity, scholagladiatoria, skallagrim

• JamesFaith

Další příklad "přestala mě zajímat, tak přestala zajímat svět"?

• Mart9

To přeháníš. Ta hra dala lidem 100 a víc hodin zábavy. Raději si zahraju KCD než nějaké multiplayerové blbosti, které podle tebe asi budou mít delší životnost.

• lito

KC:D je vítěz roku v anketě o hře, která nejvíce zahučela. Prostě vyšla a za týden už nikoho nezajímala.

• christianus

Nehodil bys sem odkaz nebo název těch YT kanálů? Ne kvůli tomu že bych ti nevěřil, ale protože mě to téma zajímá. Díky.

• Inquisitor

Jako milovník historie hry ze středověku samozřejmě vítám. I když se člověk často velmi dobře pobaví nad nesmysly, stejně jako ve filmu. Pokud je to ale uděláno dobře a tak, že mi to úplně neskazí zážitek, tak s tím větší problém nemám. Ono přísně vyžadovat historickou akurátnost v rámci zábavy asi pro většinu smrtelníků, dost dobře nejde. Středověku se to týká obzvlášť, protože asi žádné jiné odobí není tolik plné zažitých stereotypů a představ jak by měl ten správný středověk vypadat. Ale každý solidní pokus přivítám rád, jen víc historických her.

• martin.hromadko.14

Jako největší problém KCD vidím nepřítomnost černochů. 😛

• Mart9

Aleši, celkem nedávno si ve Fight Clubu přiznal, že si (podle mě naprosto ostudně) Kingdom Come nehrál, takže nerozumím, jak tu hru můžeš ve dvou dlouhých odstavcích takto hodnotit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit