Přejít na výpis diskuzí
Je to oficiální: PC verze FIFA 12 je stejná jako konzolové
22.6.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Mluvím o PC verzi, kde mi prijde FIFA 11 hodne nedodelana.
-
PES 2012 jeste nevysel. Ja jsem hral jak PES 2011 tak FIFU 11 a musim rict, ze FIFA mi vydrzela tak mesic, zatim co PES 2011 hraju doted ...
-
To by mě zajímalo, proč to vydávají na PS2. To už snad přece nemůže nikdo kupovat.
-
fifa 11 je bezesporu nejlepsi sportovni hrou na pc. ted poskoci jeste o dva roky dopredu. bomba. pokud znovu bude cesky dabing (snad tentokrat i s ofsajdy- kdo hral vi o cem mluvim:), tak jdu do obchodu a kupuju za plnou cenu. ne protoze bych neznal warez ale rad bych jim ty prachy dal. fifa je hned po total warech co se me tyce nejtrvanlivejsi (a stale zabavna) hra
-
Ještě to NHL a budeme všichni spokojeni ;).
-
třeba jim konečně došlo, že programovat něco zbytečně 2x se dost prodraží...
-
:-) nemam vubec info o prodejich ..vychazim z nazoru co sem slysel .. ale asi se ea vyplatilo udelat pc hracum pust ktery se nyni bude odrazet v prodejnosti .. ale pozor , muze to byt jen vlna .. za dva tri roky to muze byt zase pri starem .. ikdyz verim ze se to uz dokope do nove generace
-
o ničem ty prodeje nejsou nějak moc dobrý a proto dělají ten engine i na pc s tím že se to snad bude prodávat
-
jj já teď nehraju ale když sem hrál tak sem an fórech furt četl jak někdo má 10000 MSP a jde to utratit apod... já si koupil jednou za MSP a to když sem je dostal za přechod na český live :) jinak jen za vydělaný :)
-
opravdu .. ty pohyby v pesoj jsou fakt silene za opicema ... proto nechapu ze si dali takovou praci s detaily jakoze treba hrac pri vyskoku na hlavicku zatne pest az na malicek a podobny veci ktery si vsimnes jen z replaye.. :-)
-
Minulý rok povedali, že ak sa na PC nebude dobre predávať FIFA 11, tak nebudú robiť na FIFE 12 na PC.. no a vidíš, nielen, že na PC ide vyjsť FIFA 12, ale ide byť aj identická s konzolovými verziami.. o čom to hovorí? :D
-
cekal jsem ze mi tadyto napises a mas pravdu no, ale pro me osobne je kouzlo ultimate tymu v tom si to podstive vydelat a postupne vylepsovat tym ale jako verim ze jim to teda asi dost sype pres ty balicky .. urco je dost tech co to kupuji jak zbesili
-
až na to že balíčky stojí normální peníze ano dají se koupit za virtuální ale dost lidí je kupuje za peníze na PSN nebo MSP jen minulý rok jim to vydělalo milióny dolarů...a mají vyčlenění několika členný tým na vytváření '''týmů týdne'' urpavování statistik ,opravy serveru apod.
-
No tak to pozor PES se zasekl u verze 5 od te doby to je brak, to same bylo s fifou do ruku 2009 kdy vysla na xbox vyborna verze od te doby EA ujizdi Konami uplne ve vsem. Dotedka nemuzu kdyz si porovnam PES 2012 a novou Fifu, jak v PESku behaj jak roboti.
-
zdarec, celkem nechapu tento krok od Ea sports ... prijde mi celkem nelogicky.. jediny dobry argument tohoto docineni je teda digitalni prodej pres steam - jinak nechapu proc by to vydavali na pc kde se proda pakatel .. ikdyz je tu jedna vec : pokud si pres piratskou kopii nebudu moc hrat online zapasy , tak je stale si lepsi koupit origosku.
-
ale ultimate team je bezplatna zalezitost ..
-
dobre ty, ale pro priste bych ti doporucil uz tyhle kecy ignorovat pac me to prijde uz jako provokace...
-
to Freeker: zato ty jsi Freak a to doslova s tim tvojim tralala si běž hrát ven na písek za dětma
-
A proč to sem píšeš?
-
hm a to jim trvalo 20 let? .)