Přejít na výpis diskuzí
Je to oficiální: PC verze FIFA 12 je stejná jako konzolové
22.6.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
i tak bude chybět ultimate team ..kterej an pc nemohou ani udělat protože by jim to nevydělávalo
-
Jak fotbaly nehraju, tak musím uznat, že tohle vypadá fakt efektně. Docela mě mrzí, že tohle reálné simulování pohybu většina her odbývá lacině navázaným motion capem plus ragdollem. Výjimkou bylo snad, ale možná se pletu, jen GTA IV.
-
kamo to je tvoj subjektivny nazor, keby to bola taka traparna ako tvrdis, tak by liga majstrov a jednotlive rocniky FIFA gamesky nemali taku pradajnost....ale neboj sa, dnes je moda byt iny. *12* tralalalala trolololo
-
Musím ale uznat že impact engine vypadá efektně
-
no sorry...sem v praci a musim mit vyply zvuk...kazdopadne sem rad ze to video nebylo mysleno na novou generaci hry..
-
V životě jsem nepochopil jak tohle může někoho bavit, jak v reálu tak ve hře a mínuskujte si jak chcete ale evropskej fotbal je trapárna největšího kalibru
-
No nekecej !?!? Parádička ! Kravaťáci konečně pochopili, že by se jim dosavadní přehlížení PC mohlo krutě vymstít. Digitalní distribuce slaví úspěchy, i když piráti tady byli, jsou a budou, matka příroda to zažídí tak, aby se prodeje jak půjde čas dostali na stejnou úroveň s konzolema :). Ámen bratři klávesničtí.
PS: PES se po prvním dílu zastavil ve vývoji a prostě stagnuje, ať mě jeho fanoušci kamenujou, ale k simulaci fotbalu má FIFA vždycky blíž než PES :P. -
Učit se, učit se, učit se (ve tvém případě angličtinu).
-
ano, ale PES 5 a PES 6.
nove PES su katastrofalne sr*cky co sa moze pacit len retarodvi. -
právě že tě to uchvátit nemělo, když ukazoval tu starou verzi, která se jim právě nelíbí....
-
mně teda to video nikterak úchvatné nepřišlo...sorry (hlavně jak tam vracel záběr, ve kterém ruka mizí v těle soupeře a zpět a znova a zpět....)
-
good work ea sports !! už sem se začínal obávat :)
-
Co z toho? Na PC bude aj tak znova lepsi PES. Aj ked posledny rocnik FIFA bol na PC lepsi nez predosle, PES je stale lepsi.