Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mikezz
    Aj keď nejaký súčasný kvalitne spracovaný konflikt z blízkeho východu by som si dal 100x radšej (ale to je pri súčasnej dospelosti AAA hier - hlavne FPS kampaní ako sen z rozprávkova), WW II je pre COD vlastne fajn a možno si od MW3 zahrám ďalší diel. Určite ma to zaujíma viac ako sci-fi generická omáčka posledných dielov.
    • odporúčam spec ops: the line. neprávom zabudnutý klenot.
      a prečo nie sú hry zo súčasných konfliktov na blízkom východe
      1. kontroverzia. vývoj a marketing stojí milióny a ty chceš predaje a nie súdne ťahanice, pranierovanie v médiách a pod.
      2. príliš ožehavá téma pre domáce publikum (USA sú najsilnejší trh, robia hry primárne pre USA a západnú európu). ako zobrazíš príbeh? naši sú hrdinovia lebo naši sú hajzlíci? dáš tam niečo realistické? to je jedno, tak či onak naprdneš nemalú časť publika, ktorá ťa bude bojkotovať a zhadzovať do pekla. + máš silné spolky veteránov, ľudskoprávnych, vojenské kruhy, arabské ligy, africké ligy a neviem koho všetkého. a tí ti zaručene budú robiť peklo zo života za tvoje zobrazenie udalostí.

a single kampane s kvalitným príbehom sú aktuálne okrajová a umierajúca vetva trhu. o tom si môžeme nechať len zdať (ale súhlas, poriadnu akciu by som si doprial aj ja). bohužiaľ, aktuálne zarába multiplayer a single sa len vezie ako nutné zlo. to nemá ani tak čo spoločné s dospelosťou hier, skôr s ochotou kupovať tie hry.
  • KrPa
    Jestli to bude 2. světová, uvítal bych i bojiště v pacifiku i s kampaní tam. Přeci jen v 1 dile byl východ evropy, druhý díl v africe a s tech ikonických bojišť chybí jen pacifik, jungle, boj na metry jako v 1. vietcongu.
    • To by bylo, abys Křepelo, nepustil do éteru nějakou hovadinu :D
    • residentevilfans
      Pacific uz byl ve World at War *3*
  • To už tu bylo asi tak 1000x. Co třeba něco z korejské války? Nebo Afghánistánu? Pořád druhá světová, pořád dokola..
    • korea nebola vojna, to bola policajná akcia, nevidel si M.A.S.H.? :)
    • Nebo syrie
  • Stejně za to může BF 1 :)
  • No konečně, už bylo na čase.
  • up_er
    Naposledy jsem hrál black ops....tohle bude možná po dlouhé době dalśí co si zahraju. Uvidíme jakým směrem se vydají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit