Přejít na výpis diskuzí
Je to potvrzené: další Call of Duty bude z druhé světové války a od Sledgehammer Games
24.4.2017 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
Aj keď nejaký súčasný kvalitne spracovaný konflikt z blízkeho východu by som si dal 100x radšej (ale to je pri súčasnej dospelosti AAA hier - hlavne FPS kampaní ako sen z rozprávkova), WW II je pre COD vlastne fajn a možno si od MW3 zahrám ďalší diel. Určite ma to zaujíma viac ako sci-fi generická omáčka posledných dielov.
-
-
odporúčam spec ops: the line. neprávom zabudnutý klenot.
a prečo nie sú hry zo súčasných konfliktov na blízkom východe
1. kontroverzia. vývoj a marketing stojí milióny a ty chceš predaje a nie súdne ťahanice, pranierovanie v médiách a pod.
2. príliš ožehavá téma pre domáce publikum (USA sú najsilnejší trh, robia hry primárne pre USA a západnú európu). ako zobrazíš príbeh? naši sú hrdinovia lebo naši sú hajzlíci? dáš tam niečo realistické? to je jedno, tak či onak naprdneš nemalú časť publika, ktorá ťa bude bojkotovať a zhadzovať do pekla. + máš silné spolky veteránov, ľudskoprávnych, vojenské kruhy, arabské ligy, africké ligy a neviem koho všetkého. a tí ti zaručene budú robiť peklo zo života za tvoje zobrazenie udalostí.
a single kampane s kvalitným príbehom sú aktuálne okrajová a umierajúca vetva trhu. o tom si môžeme nechať len zdať (ale súhlas, poriadnu akciu by som si doprial aj ja). bohužiaľ, aktuálne zarába multiplayer a single sa len vezie ako nutné zlo. to nemá ani tak čo spoločné s dospelosťou hier, skôr s ochotou kupovať tie hry.
-
-
Jestli to bude 2. světová, uvítal bych i bojiště v pacifiku i s kampaní tam. Přeci jen v 1 dile byl východ evropy, druhý díl v africe a s tech ikonických bojišť chybí jen pacifik, jungle, boj na metry jako v 1. vietcongu.
-
-
To by bylo, abys Křepelo, nepustil do éteru nějakou hovadinu :D
-
Pacific uz byl ve World at War *3*
-
-
To už tu bylo asi tak 1000x. Co třeba něco z korejské války? Nebo Afghánistánu? Pořád druhá světová, pořád dokola..
-
-
korea nebola vojna, to bola policajná akcia, nevidel si M.A.S.H.? :)
-
Nebo syrie
-
-
Stejně za to může BF 1 :)
-
No konečně, už bylo na čase.
-
Naposledy jsem hrál black ops....tohle bude možná po dlouhé době dalśí co si zahraju. Uvidíme jakým směrem se vydají.