-
Taky jsem dlouho neviděl tak zbytečnou hru
-
chce to srdicko.. nemuzu si pomoct princi
-
Z toho co jsem viděl, tak to vypadá super. Takhle by se měl dělat druhý díl. Stejná hra, ale s lepší grafikou, více schopnostmi/možnostmi, příběhem a vychytat nedostatky jedničky.
-
Je hezké, že máš hru rád, ale není třeba bojovat s větrnými mlýny *5*
-
tak teda uz nevim proc jsi takove tele ...
-
No však proč né, když chce člověk vypnout a odreagovat se, tak je prototype jasná volba. :)
-
Počul si zle úbožiačik.
-
v kazdym pripade tvoje bla bla bla god mode sem taky moc nepatri, protoze ani v Prototype jen bezhlavy kidleni nefunguje an dlouho a ve finale napises ze vlastne oukej ..takze co s tim ?
-
jsem posel dobra a lasky, ale slysel jsem, ze tvoji rodice jsou sourozenci??
-
Dávam návod pre ovce ako hodnotiť môj príspevok... mal by si byt vďačný a nie ma osočovať.
-
A jen ubožák jako ty si dává sám +.
-
Hahaha ty si čo za úbožiaka?
-
Přesně, i když už sem starej ocas, tak hry tohoto stylu jsou ty opravdové "hry", které si člověk užívá a nemusí řešit kraviny, protože je tam všechno trošku přehnané.
-
krasne varime a peceme s prototypem.. porcovani, smelcovani, sekani, krajeni, drceni ... obcasny flambing ...a to vse nevadi, ze to vypada jak jednicka staci aby to byl stejnej bordel
-
Líp bych to nenapsal :)
Prototype je prostě hra kterou bud milujete nebo nenavidíte, jak tu někdo řekl. Já patřím k těm co to milujou. Když jsem hrál prototype 1, nemohl jsem se toho nabažit, ty schopnosti to je prostě něco pro mě, už od malička mě fascinovala síla a měl jsem rád pocit moci *1* A neznám jinou hru, kde bych se cítíl víc overpowered. Totální destrukce, ochucená o stealth prvky, novou taktiku v bojích, nový pohyby, animace, podzemní zamořený hnízda, 3 zony, takže si můžete vybrat na co máte momentálně náladu, jestli chcete bojovat proti infekci v červený zoně či jen tak masakrovat lidi v zelený zóně. Vylepšená grafika, určitě tentokrát lepší příběh, propracovanější.. Prostě tohle je hra pro lidi s tročku božským komplexem, kteří v dětsví tak trochu snili o tom, že budou mít nadpřirozený schopnosti atd :D Tady si můžete svým způsobem splnit svůj dětskej sen a na chvíli se odpoutat od fyzikálních zákonů a reality.. Pro mě nejočekávanější hra roku. -
uz se ukajis nad tim jak si to krasne napsal cukriku ?? nebo jeste vyckavas na palce nahoru ??
-
Prototypu jsem fandil uz od prvni chvile... bozsky komplex v te nejcistsi forme ...pro me v te dobe i osobni vyherce souteze InFamous vs. Prototype .... atmosfera husta a jak presne rikas.. bud to milujes nebo to nenavidis...
-
no stezovat si na komentarich k traileru Prototype 2, ze je to Prototype 2 a ne neco uplne jinyho je maximalne choré...
-
Na mě to působí stejně...
-
jojo, tohle je pravdepodobne prejaty z japonskych anime nesmyslu:)