-
přesně tak. Bylo to tak divně pitomý. Dobrý potenciál, ale tak nějak ho zabili a tohle bude o tom samém
-
Prototype 1 ma kráľovsky bavil. Dúfam, že s dvojkou to bude rovnaké. Mňa potešil ten dátum vydania presne na moje narodeniny. Žeby som si kúpil darček? *2*
-
trochu mi usla podstata nadpisu s tym co je vo videu. absolutne ma nepresvedcilo ani jednym bodom aby som to vobec vyskusal. *7*
-
But... lame game is lame!
-
Komu nesedla jednicka, nesedne mu dvojka. Komu sedla jednicka bude v tomhle jako ryba ve vode.
Bojovej system je podobnej batmanovi: easy to learn, hard to master (jednoduche na nauceni, tezke na zvladnuti). For je v tom, ze v kazdem okamziku nekde ciha neco co je silnejsi nez vy a musite byt na to nalezite pripraveni. V prototype se dalo umrit velice snadno, ke konci od nekterych individui v podstate na dve rany. Jo a mimochodem jsou tam obrovske hromady zombiku, ale ty jsou spis jako trava na hristi, proste kulisa, ke hre patri ale nejsou hlavni devizou.
Neni to jen tupe "mackani krizku" i kdyz z videi to tak muze nekomu pripadat. V jednicce byla spousta stealth situaci (napriklad do baze se hrubou silou dostat nedalo).
Pribeh byl sice tuctovy ale prefektne prezentovany formou prehravani vzpominek "spapanych" obeti.
A volnost pohybu? Reknu to tahle, stoji vam v ceste nejaka prekazka: A) obejit - B) prototype.
Jestli dvojka bude mit tohle vsechno a jeste neco na vrh tak je to zas kandidat na "nejvetsiho pozirace casu tohoto roku" (a u me asi i nekolika nasledujicich).
PS.: ... skoda jen ze dali k ledu Scarface 2 :( -
Lame joke is lame
-
Tak na to vyblbnutí a odreagování po celodenní fušce to bude asi pro někoho dobré, na mě je to trochu moc "god mode on" a málo "používej hlavu" . Na druhou stranu až bude herní sucho a cena klesne tak to třeba uvítám, nevypadá to zase jako úplně špatná hra *2*
-
Já bych to nazval spíš - 11 důvodů proč to nehrat :D
-
Bože to je sra*ka :D
Kdy konečně udělají jakž takž reálnou mlatíčku... úplně miluju ty bojovky, kde mačkáte x a nějakým záhadným způsobem vás ty útoky drží ve vzduchu...
A jako hned ze startu pobíhat po budovách a mít nulový fall dmg... Tak kde to sme :D:D:D -
Ani jedničku jsem nedohrála. To skákání po barácích bylo boží, ale byla to tak pitomá hra, že se to nedalo...
-
Ok, no je to unikatnost to tomu neberu, ale fakt tam neni co by me lakalo. Podobne jsem takhle koukal treba na Splatterhouse, z toho jsem mel uplne stejny dojem.
-
já tam teda vidím jen jeden důvod místo jedenácti a to je bojový systém
-
Třeba proto, že takových her moc není? Ukaž mi takhle propracovanou hru, kde dostaneš do rukou takovýhle schopnosti a můžeš si volně běhat po městě. CHápu, že spoustu lidí prototype 1 nebavil, ale tady bude hoodně věcí vylepšených. Hru sleduju už 4 měsíce každej den a je vidět, že autoři dost naslouchaj fanouškům a věci, který byly v prototype 1 na prd, tak jsou fixnutý a podobně. Tahle hra bude mnohem lepší než jednička, autoři si na tom dost dávají záležet.
-
Nepamatuju kdy naposled jsem se těšil na nějakou hru jako prototype 2 :) To skákáni přes baráky, ta síla, no prostě dokonalost :) To mi vydrží zas tak na půl roku hraní jako prototype 1
-
docela dobre ale ten kopanec do riti vyhrava :D
-
"Featured exclusively in Colossal Mayham DLC pack"
-
Jak na to tak koukám, tak některé ataky snad i přesahují rámce "polobožských" schopností. Na to, že se ten virus z počátku ve hře jevil jako sice fatální, ale stále tak nějak obyčejná vytvořená lahoda, to umí docela parádičky. :) Ale, číslo 11 to vystihlo naprosto: v infikované části je vždycky veselo a to je přesně to, co se mi na původním Prototype líbilo.
-
Jak tohle muze nekoho lakat hrat?? Nechapu.
-
Jeden důvod, proč ho nehrát: Prototype 2:)