-
No však proč né, když chce člověk vypnout a odreagovat se, tak je prototype jasná volba. :)
-
Jeden důvod, proč ho nehrát: Prototype 2:)
-
Jak tohle muze nekoho lakat hrat?? Nechapu.
-
-
Třeba proto, že takových her moc není? Ukaž mi takhle propracovanou hru, kde dostaneš do rukou takovýhle schopnosti a můžeš si volně běhat po městě. CHápu, že spoustu lidí prototype 1 nebavil, ale tady bude hoodně věcí vylepšených. Hru sleduju už 4 měsíce každej den a je vidět, že autoři dost naslouchaj fanouškům a věci, který byly v prototype 1 na prd, tak jsou fixnutý a podobně. Tahle hra bude mnohem lepší než jednička, autoři si na tom dost dávají záležet.
-
-
Ok, no je to unikatnost to tomu neberu, ale fakt tam neni co by me lakalo. Podobne jsem takhle koukal treba na Splatterhouse, z toho jsem mel uplne stejny dojem.
-
-
-
Ani jedničku jsem nedohrála. To skákání po barácích bylo boží, ale byla to tak pitomá hra, že se to nedalo...
-
-
přesně tak. Bylo to tak divně pitomý. Dobrý potenciál, ale tak nějak ho zabili a tohle bude o tom samém
-
-
Bože to je sra*ka :D
Kdy konečně udělají jakž takž reálnou mlatíčku... úplně miluju ty bojovky, kde mačkáte x a nějakým záhadným způsobem vás ty útoky drží ve vzduchu...
A jako hned ze startu pobíhat po budovách a mít nulový fall dmg... Tak kde to sme :D:D:D -
-
no stezovat si na komentarich k traileru Prototype 2, ze je to Prototype 2 a ne neco uplne jinyho je maximalne choré...
-
jojo, tohle je pravdepodobne prejaty z japonskych anime nesmyslu:)
-
-
Já bych to nazval spíš - 11 důvodů proč to nehrat :D
-
-
Lame joke is lame
-
-
But... lame game is lame!
-
-
-
trochu mi usla podstata nadpisu s tym co je vo videu. absolutne ma nepresvedcilo ani jednym bodom aby som to vobec vyskusal. *7*
-
-
Na mě to působí stejně...
-
-
Taky jsem dlouho neviděl tak zbytečnou hru
-
-