Přejít na výpis diskuzí
Jediovské tanečky na videu ze Star Wars: The Old Republic
28.11.2011 | Petr Poláček
164 příspěvků
-
No celkem nechapu jak chcou behem 22 dnu udelat plne funkni verzi kdyz v bete pokud neni nekolik mesicu stara tak je tam kupa bugu obzlast otanzovy pixel a paprsky prochazejici prez textury. Celkem dost jich je na zacatku ale pak us ty chyby bud nevnimam nebo jsou opravene.
-
-
Vis, ale jde ale o to, ze jako kazda jina BETA v kazdy jiny hre je vicemene stejna neboli je to klient, ktery oproti finalni verze hry ma par veci jinych a jedna se o tzv. starsi buildy... az vyjde za 22 dnu final, tak budes prekvapen o kolik je hra jinaci
-
-
Naprosto o nic. Jaky by melo vyznam delat betu na starsim zabugovanym buildu? Jste naivni, kdyz si myslite ze se neco zmeni. Nezmeni se absolutne nic.
-
-
musim s tebou souhlasit ze za chvili se ma hra vydat a jeste je tam hromada bugu a nedoladeni. na druhou stranu vse bejt perfektni nemuze a verim ze to co neopravi do doby vydani tak vyladi potom. zakladni wow bez patchu nebyl taky zrovna bez bugu :)
-
já narazil jen na naprosto minimální bug grafickýho rázu..jinak šlo všechno plynule, čekací doby minimální - sestavu mám 3 roky starou....Oprav mě pokud se mýlím ale snad taky z tohohle důvodu se beta obvykle pořádá...aby vývojáři mohli hru vyladit a každej mohl koncem prosince začít bez problémů hrát.
-
-
Hral jsi Beta Rift? 1 Bug co sem potkal byl ten ze se spatne zobrazovala postava v okne jinak vsechno bezproblemu a to mela hra nekolik mesicu pred vydanim. Cekani na Anglickych servru je celkem zajimave odpoledne a vecer hlavne vecer po 7 to je cekani i hodinu.
-
-
-
Betu jsem si zahral a ta hra ma urcite potencial, grafika je nic moc hlavne na uvodnich planetach, Korriban mi teda prisel nejslabsi, pak uz je dost podarena. Zaklad je samozrejme wowkoidni, ale co jsem mel moznost testnout pribehy jednotlivych profesi tak jsou zajimave a zvlast takovy sith inkvizitor ma zacatek skvely. Jinak oproti wow je tam smozrejme tuna rozdilu, nekdy pro dobro veci, nekdy si myslim ze neco zbytecne menili.
-
O víkendu jsem hrál betu. Moc jsem od toho neočekával (i když kotory jsem měl rád oba) a to bylo dobře. Jde prakticky jen o převedení WOWka do světa, který vypadá jak parodie na Star Wars. Kdyby radši udělali plnohodnotné pokračování Jedi Knighta...
-
-
Cim ti to prosim pekne pripominalo parodiu?
-
-
Design lokací i postav. Dialogy působí jak špatný vtip. Je vidět že šlo hlavně o kvantitu. Do kvality původního KOTORa mají daleko. Z temné strany nejde ani trocha respektu. I průchod chrámem Sithů je jak procházka dineylandu. Když si vzpomenu jak sem si nadělával do kalhot při procházení chrámu na Dromund Kaas v Mysteries of the Sith....
-
-
hmm ale to ti bylo 5 let, kdyz jsem byl taky takovej spratek malej tak me taky desil evil dead a ted je mi to akorat k smichu...
-
-
V pěti letech jsem bohužel neměl ještě počítač. Bylo mi asi 14
-
-
-
-
-
Sem jedinej komu se to grafický zpracování ale vůbec nelíbí ?
-
-
Nejsi, já to rikam uz od zacatku. Vsichni si naivne mysli ze to do plne hry zlepsi. A já se musim smat. Nikdy nic nezlepsi od doby co zverejni prvni videa ze hry.
-
Nejsi. Nejen že nevypadá dobře ale navíc je tam dost nekonzistentní Framerate, ale to snad vyladí do plné hry
-
-
Presne tak grafiku bych vubec neresil ani v bete nefungovalo plno grafickych deatilu ani AA. Takze vyckat na plnou verzi hry ( navic to jeste bude nakou dobu urcite trvat nez to doladi uplne i co se tyce bugu )
-
-
Bohužel to co se mi nelíbilo nejvíc v plné hře neopraví a to je hlavně umělecká stránka. Hlavně návrhy zbrojí jsou jak kdyby je navrhoval puberťák.
-
-
Za víkend bety jsi stihl otestovat tolik věcí ! Art design dělal puberťák ? V tom případě je to dobrej prcek, kterej dostane skvěle zaplaceno. Jo vždycky se najde někdo, kdo reptá.
Jinak říct o Torech, že Wow má lepší combat je k smíchu.. ono to je totiž to samé, ale tady tor se víc blízí Vanilce, což byly nejlepší léta Wowka. parry funguje jak má, postavičky na to reagujou, když útočíš a dostaneš se mimo dosha meče je to automaticky dodge atd. To Wowko nemá. Hlavně Wowko ma autoatack a u něm stačí stát na místě a čekat než enemy padne.. Tor nemá autoatack.. ale jinak seš znalec !
Hráči Torů budou jedině rádi, když tam týpci tvého kalibru nebudou ! -
-
TOR má lepší souboje z vizuálního hlediska. Z hlediska gameplaye to je úplně tupý (alespoň prvních 12 levelů za Jedi Knighta). Není tam potřeba ani minimum taktiky nebo nějakého skillu, což není zrovna dobrá vlastnost soubojů či jakékoli jiné hry.
Za tím Art Designem si stojím. Vypadá strašně, ale to pro mě nebylo žádný překvapení. To už bylo jasné z videí
-
-
ano neni to perfektni ale nakonec o grafice to neni. Wowko vypadalo zrovna tak ne-li jeste hur. Jsem nejvice zvedavy jak se to celkove bude hrat na vyzsich levlech. Zatim to potencial podle myho urcite ma
-
-
Hrál jsem skoro za všechny povolání a nejvíc za Jedi Sentinela a ten gameplay mi příjde fakt o ničem. WOWko má rozhodně lepší souboje. Tady stačí jen stát proti nepříteli a klikat na skilly jak se mi zachce a neměl jsem problém. Jedinou výjimkou byl smuggler. S tím už trochu musel člověk vědet co dělá, takže za něj mě to bavilo jednoznačně nejvíc.
-
-
-
-
-
-
Tak toto je s prominutim solidni kus sr**cky. SW mam rad, ale tohle ho spini.
-
ja to nesnasim.... proste ve vytahu vycasti nejakou hlinu jako od Premka Podlahy.. pak jim to nahazi do Xichtu a jde dal... ne proste ne.. ve SW se nikde nic nemateralizuje.. alespon ne co se tyce "kouzel"... fajn vemu neco co se vali na zemi a mrsknu to po nekom, ale tohle me proste rve oci... zkousel jsem o vikendu a fakt nechapu ty ovce :( sorry uz sem zazil asi moc a cekam jeste vic
-
-
asi si ty hry predstavujes moc realisticky , myslim ze u takoveho MMO rozsahu se proste museji udelat nejake ustupky . hral jsem ted vikendovou betu a moc se mi to libi bude to urcite lepsi nez WoW ( alespon pro me protoze za tech 6 let wow hodne zdegenerovalo ). a urcite co musim rict ze maji super udelanou pribehovou cast do pribehu jsem se bez problemu zazral :) a system boje mi taky vyhovoval. Jedi consular - sage jasna volba :)
-
-
strasne detinske pohyby to ma, ziadne friendly fire, ani z hracovej ani z mob strany
-
-
A v kterým MMORPG najdeš friendly fire?
-
-
je jich dost :) ale stanes se pak "cervenym" PKckem
ale je to pro dnesni dobu moc HC -
-
bohuzel lidi jsou idioti...nejde ani tak o HC reseni, jako o to, ze by to okamzite spousta lidi zneuzivala
-
-
Přesně tak, ještě si živě pamatuju idioty z Lineage 2 co namachrovaně chodili zabíjet začátečníky po stovkách s lvlvama 60+...takový lidi si prostě musej něco těžce kompenzovat
-
-
-
-
na co friendly fire ? hral jsi vubec nejakou Online hru ?
-
-
hral som. nebol v ziadnom, ale v takom pribehovom MMO by friendly fire sadlo
-
-