Přejít na výpis diskuzí
Jednání o JoWooDu padla, firma krachuje
22.4.2011 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Tržní síly melou, sice občas pomalu, ale melou. Jowood si to zasloužil, těch prasáren nadělali dost.
-
Kdo s Gothicem jak zachází, tak také schází.
-
Nejlepší co kdy JoWood udělal jsou Neighbours from hell *1*
-
-
Nejlepší, co kdy udělal je, že krachnul :-D
-
-
Jak vidím, tak nejsem jediný, kdo z toho má radost :) :D
-
JoWood si vykopal hrob sam. Mal dost silnu fanusikovsku zakladnu gothikarov ale ulakomil sa na zjednodusovanie, novych zakaznikov a peniaze a dopadol tak ako dopadol. Chcel prilis vela a prisiel o vsetko. *1*
-
Vyšachovali Piranha Bites a přisvojili si značku Gothic, takže si zasloužili co jim patří, jen ať krachnou. Mrzí mě jen to, že před krachem stihli ještě vydat paskvil jménem Gothic Arcania.
-
Paráda, o důvod víc ke škodolibé radosti :-)
-
JoWood je ztělesním prospěchářských šmejdů, kteří rozumí tak akorát penězům, ale hrám nikoliv. To kvůli nim byl Gothic 3 taková katastrofa a to oni mají na svědomí takovej shit jako je Arcania. Konečně jsou ze hry!
-
Konečně spravedlnost!!!!! Nemají vydávat takoví blbosti jako je Arcania !!!!!!! Už ať Pyranha vydá pořádnej Gothic 4 !!!
-
JoWood je samej průser. Stargate The Alliance jim jen tak nezapomenu.
-
-
Věř, že nejsi zdaleka sám, kdo jim to nezapomene... A rozhodně to není jediná věc, kterou lidé JoWoodu nikdy nezapomenou...
-
-
přesně tak SG-1 The Alliance byla hra na kterou jsem se moc těšil, díky JoWoodu jsem se jí ale bohužel nikdy nedočkal. Když je ale teď po JoWoodu, teoreticky by mohl někdo práva na hru koupit a dokončit ji :) to by bylo super :)
-
-