Přejít na výpis diskuzí
Jednání o JoWooDu padla, firma krachuje
22.4.2011 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
A tak končí naše tragédie, hloupý vydavatel umírá, komunita žije.
Opravdu, případů, kdy by měl vydavatel tak silnou fanouškovskou základnu a přesto zkrachoval, je minimum. Většinou to závisí právě na fanoušcích ... Je vidět, že herní průmysl neodpouští (více než 5 chyb v řadě). Takže sbohem, můj nejneoblíbenější vydavateli! -
No to snad ne....Gothic 1 a 2. Nesmějí být zapomenuty. *9*
-
-
Zapomenuty nebudou. Nemohou.
-
-
S Piraněma žijí dále .
-
-
-
neee spellforce faith in destiny už nevyjde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *10* *11*
-
-
A to je snad špatně? Víš kdo na tom dělal? Trine, to "úžasné" indické studio, které zprasilo Forsaken Gods...
-
-
spellforce je spellforce i když by to nebyla ultra dobrá hra tak bych si ji stejně koupil protože sem velkej fanda a vlastním všechny doposud vydané hry+datače a taky je smůla že se nebudu znát rozuzlení přiběhu *10*
-
-
Rozuzlení? Promiň, miluji Gothic i Spellforce, ale to co by z toho udělali Trine bys nechtěl vidět. Raději žádné pokračování, nežli pokračování od Trine.
-
-
-
-
Jak vidím, tak nejsem jediný, kdo z toho má radost :) :D
EDIT: Paul_cz to napsal pěkně -
Ten datadisk na Arcaniu by ich teda z biedy určite nevytrhol.
-
JoWood je mi celkem jedno, ale trochu mě mrzí Dreamcatcher. Přeci jen jsem čekal, že by třeba nakonec mohla vyjít Dungeon Lords: Orb and Oracle. Takhle je jí asi nadobro odzvoněno.
-
Trosku skoda, vecsia konkurencia viac moznosti pre zakaznika.
-
-
Spíš kašlání na zákazníka. Promrhaný StarGate, zpackaný Gothic 3&4, nevěnování se Spellforcům, outsourcování ultra nekvalitním Indům, tlačení na data vydání... Je dobře, že zaklepali bačkorami.
-
-
NEEEEEEEEE Torchlight 2 ... smrk *9* *9* *9*
-
-
Torchlight 2 je v pohode, JoWood pouze distribuoval krabicovky v nekterych zemich, jinak si hru chlapci vydavji sami :)
-
-
Samozrejme. Stejne tak pujde i 1C nebo Buka entertaiment. Naprosto stejny sprymari...
-
No, myslím, že jsme to všichni tušili *1*