Přejít na výpis diskuzí
Jízda plná akce a blikajících majáků z NfS: Most Wanted
25.9.2012 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Ne, že by o to šlo, ale proč to má tak hroznou grafiku???
-
Bud som slepy ja, alebo ty, ja tam ziadny odkaz na youtube nevidim
-
nech uz urobia niekedy normalnu zavodnu hru kde je kazde auto ine a inac jazdi a nie stale tieto hry kde stale jazdite za krabice preskinovane na rozne auta.
k videu: keby zapli HUD tak nevidite co sa tam deje. by vyskakovalo same +500 triple evade police breakdown 5 sek brutal takedown +100 shiny lens flary a vsetko bum bac -
Neznalost zákona neomlouvá *2*
-
Bohužel pro mě to zjevně bude NFS: Most Unwanted. A to jsem měl původní díl tak rád. *9*
-
mě teda ne ... je rozdíl mezi NFS a Burnout, nebo teda alespon byl
-
Fakt jsem nepochopil tu skrčenou kapotu?
-
Nemůžu se při pohledu na video zbavit dojmu, jako kdyby auto jezdilo po ledu a ne po vozovce. Nejsem nějak extrémní fanda do fyziky a bavili mě třeba NfS Undeground. Ale tady se prostě nějak nemůžu zbavit dojmu (i u předchozích trailerů), že to jezdí nějak ... zvláštně?
-
prosimte ty loupaku, staci kdyz kliknes dole v pravo na youtube a si tam, to jeten tvuj odkaz, a nebrec nad nesmyslama.
-
Strašně me mrzí že do MW! nedaj tuning omg do zas vymyslel troll... ale beztak si to asi koupim *1* *1*
-
mno libi se mi to dost - na vyblbnuti. jak bude sleva tak to beru. na zavody mam shift2 a pak pCARS
-
Kur*a ja chcem tunning! jinak ať si to strčej do pr*ele...aaaa R8 krásná mě zamrazilo v zádech. *14*
-
Asi nás nebude moc, dost možná budu jedinej...Ale já se na to celkem těším...Pořád z toho na mě kouká nějakej takovej ten základ z NFS: Most Wanted dochucenej Burnoutem...Proč ne...Po dlouhém dni v práci mi přijde otevřené město s vysněným autem a nenáročnou fyzikou jako dobré odreagování... *3*
-
Od scény proskočení bilboardem až po závěr na letišti to VELMI připomíná Burnout Paradise . Zatím to vypadá že to vlastně bude BP s originál auty + policií. A to se mi začíná velmi líbit . *14* *14* *14* *5*
-
Seká se mi i to video.. tak tu hru už asi nerozjedu.. *1*
-
Skylinea jsem řídil jako dárek k narozeninám. Byl v automatu a musim říct, že se řídil skoro jako tyhle needy i když je to teda fakt bestie, doporučuju vyzkoušet. Jen brzda, plyn a ´´směrový šipky´´ *15*
-
Tě péro všem. Chci se zeptat, jestli někdo z přítomných neví, co se děje s webem konzolista.cz? Na tý adrese se v prohlížeči ukazuje jenom: femoz02.femoz.name, no a tak si říkám, jestli to ještě vůbec funguje. Ptám se tady, protože poslední dobou by konzolista součástí tiscali, jako games.cz, takže to není zas tak úplně od věci, i když ne k tomuhle článku o Nýdech.
-
Čau, moc nové NFS nesleduji, ale někde jsem četl/slyšel, že má tenhle titul vyjít bez Singleplayeru.. Je na tom něco pravdy? :)
Dík za odpověď -
Jediny nfs co si drzej nejakou herni kvalitu jsou dle me oba dily shift. V ostatnich dilech je skvela drsna ridicka i moje mamka kdyz bych ji rek at pevne drzi tu prostredni sipku...
-
neviem ci 12 rocne decko vie co to znamena