Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Carmackově tričku se leskne obrys loga Quake 3: Arena...

EPIC *8*
  • vůbec mu nerozumím, překlad asi nebude?
    • Kdyz je to na youtube, muzes si zapnout rozpoznavani reci a prevod na titulky a dat si tam automaticky preklad do cestiny. Kazdy treti slovo sice bude blbe, ale aspon neco :)
      • Jakoze tady http://www.youtube.com/watch?v=4zgYG-_ha28 kliknout na ta dve "cc" a dat prepsat zvuk a pak prelozit titulky a jazyk cestina.
        • Black_Hand
          jo, ale obcas je ten prepis opravdu neskutecne zabavny :).
          • MishKonn
            Teď jsem ho zkoušel zapnout a opravdu jsem se dobře pobavil...

John se na chviličku odmlčí...a najednou prohlašuje: "But..."
            A na spodku obrazovky se epicky zobrazí: "Bike!"
            *1*

Ale upřímně, trošičku tuhle featurku odladí a tvůrci titulků "nebudou mít co žrát" (Myslím těch transcriptovaných, ne přeložených). Nebo spíš, budou mít o hodně jednodušší práci :)
            • Black_Hand
              tak na odladeni meli uz aspon 2 roky jestli se nemylim :).

a to je jeste jemny. obcas to hazi skvely prasarny :).
        • *8* o téhle funkci jsem dodnes nevěděl *8*
          • jj, je to dobra funkce a ne kazdej to zna, protoze z cc neni moc patrny, co to vlastne je :)
    • *13*
      On mluví celkem dost odborně, první půlka videí je jen o velikostech textur a s nimi spojenými problémy s HW omezeními konzolí i PC.
      Samé vyrovnávací paměti, ovladače a tak.

Lidí co se o tohle zajímá není zas tolik a těch co neumí anglicky bys mezi nimi napočítal ještě míň, takže pochybuju že by se pro hrstku lidí někdo dělal s překladem *3*
    • jesusek
      Nebyl by na škodu. *4*
  • Sympatický člověk a hlavně úžasně artikuluje, takže je mu rozumět každé slovíčko. Musí to být zajímavé mít možnost setkat se a dozvědět se tolik věcí přímo od člověka, který za úspěch herního průmyslu vlastně velkým dílem zodpovědný. Rád bych se podobné akce někdy zúčastnil...
  • smejki
    pokud by někoho zjímal zajímavý komentář na pokračování... english only
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=12569
  • Shrnuto: konzlole trpí na nedostatek výkonu, PC trpí na nedostatek optimalizace.
    Dobrou zprávou budiž, že PC má prostor polepšit se, zato HW v konzoli nezlepšíš (kromě přechodu na novou generaci samo). Blbou zprávou je, že současný PC maj trend spíš opačnej - bejt míň a míň optimalizovaný, kvůli stále většímu oddalování HW od SW.
    I když jsem mu moc nerozuměl, jak kvůli angličtině, tak kvůli technickejm výrazům, stejně mě ten trouba od pohledu přikoval na hodinu a půl k monitoru. Má něco do sebe, tenhle týpek .-)
  • nestal tendle clovek jako predloha k tem priseram co budou ve hre?
    • Jak je ta písnička? jo "I feed the troll and I like it" nebo tak nějak.
    • Cahir
      Ty seš hrozná trapka, furt čekám, jestli z tebe někdy vypadne něco jinýho než exkrement a ono pořád nic.
    • Ano, po nom dostali vzhlad a po tebe zrejme ynteligenciju...
      • to jako ze se od wolfa3d nic nezmenilo ?
        • MrSanta
          Spíš od dob Pac-mana *1*
      • to to s tou AI bude v rage tak spatny?
  • Tywoe hodinu a půl tam stojí a kecá a ani jeden záběr ze hry ? Odešel bych z toho sálu znuděnej !
  • Black_Hand
    me hlavne zaujala ta cast od hodiny dal. kixy v programovani...vsude je to stejny a deje se to vsem :).
  • MishKonn
    Až mě trošičku mrzí, že mě nikdy programování tolik nebralo... *4*
    • Black_Hand
      no, on je to trochu masochisticky job :).
      • Prdlajs, jen si s pocitacem povidas v jeho jazyce a obcas mu reknes, co ma delat. Naucit se Cinsky je treba urcite tezsi :)
      • MishKonn
        To si umím představit - vždy mě bavilo v rámci projektů školy - nejprve Pascal, poté základy C++ a nakonec na vysoké Java; ale nikdy jsem si nedokázal představit, že bych se do toho zabořil hlouběji, ač bych možná panu Carmackovi trošičku líp rozuměl :)
        • Black_Hand
          na tvari kazdeho programatora bez problemu poznas v jaky fazi vyvojoveho cyklu prave je. pokud je vesely tak je na zacatku :)))). po ukonceni taky chvili trva, nez opravdu oceni to co spachal. to mezi tim hlavne ke konci..... *16* *13* *9* *8* *7* *12*
  • Kdyz tak Johne nadavas na pamet na konzolich a jak na pc je to v pohode tak doufam, ze bude mit Rage i 64bit klienta a bude umet alokovat vic nez 4GB RAM.. jestli ne, tak je to celkem zbytecna pulhodina povidani. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit