Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shrnuto: konzlole trpí na nedostatek výkonu, PC trpí na nedostatek optimalizace.
    Dobrou zprávou budiž, že PC má prostor polepšit se, zato HW v konzoli nezlepšíš (kromě přechodu na novou generaci samo). Blbou zprávou je, že současný PC maj trend spíš opačnej - bejt míň a míň optimalizovaný, kvůli stále většímu oddalování HW od SW.
    I když jsem mu moc nerozuměl, jak kvůli angličtině, tak kvůli technickejm výrazům, stejně mě ten trouba od pohledu přikoval na hodinu a půl k monitoru. Má něco do sebe, tenhle týpek .-)
  • Black_Hand
    tak na odladeni meli uz aspon 2 roky jestli se nemylim :).

a to je jeste jemny. obcas to hazi skvely prasarny :).
  • MishKonn
    Teď jsem ho zkoušel zapnout a opravdu jsem se dobře pobavil...

John se na chviličku odmlčí...a najednou prohlašuje: "But..."
    A na spodku obrazovky se epicky zobrazí: "Bike!"
    *1*

Ale upřímně, trošičku tuhle featurku odladí a tvůrci titulků "nebudou mít co žrát" (Myslím těch transcriptovaných, ne přeložených). Nebo spíš, budou mít o hodně jednodušší práci :)
  • Black_Hand
    jo, ale obcas je ten prepis opravdu neskutecne zabavny :).
  • smejki
    pokud by někoho zjímal zajímavý komentář na pokračování... english only
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=12569
  • jj, je to dobra funkce a ne kazdej to zna, protoze z cc neni moc patrny, co to vlastne je :)
  • *8* o téhle funkci jsem dodnes nevěděl *8*
  • Jakoze tady http://www.youtube.com/watch?v=4zgYG-_ha28 kliknout na ta dve "cc" a dat prepsat zvuk a pak prelozit titulky a jazyk cestina.
  • Kdyz je to na youtube, muzes si zapnout rozpoznavani reci a prevod na titulky a dat si tam automaticky preklad do cestiny. Kazdy treti slovo sice bude blbe, ale aspon neco :)
  • *13*
    On mluví celkem dost odborně, první půlka videí je jen o velikostech textur a s nimi spojenými problémy s HW omezeními konzolí i PC.
    Samé vyrovnávací paměti, ovladače a tak.

Lidí co se o tohle zajímá není zas tolik a těch co neumí anglicky bys mezi nimi napočítal ještě míň, takže pochybuju že by se pro hrstku lidí někdo dělal s překladem *3*
  • jesusek
    Nebyl by na škodu. *4*
  • hochu tak ty mas fakt dost :) ...carmack je chytrej, bohatej a navic i (jak je zrejme) sympatickej... a vlastne tim, ze si misto brejli neporidi cocky, jak dnes kde kdo...
  • Tak ty si mě vykouzlil úsměv na tváři po dlouhé době *14*
  • vůbec mu nerozumím, překlad asi nebude?
  • Tak to jo, tim se to vysvetluje *1*
  • ne, ale je mi teprve 23, mam na ne jeste dost casu
  • Vzhledem k tomu, ze je zenatej a ma dve deti, co myslis?
    A tys mel nekdy holku?
  • fuj ten je osklivej, myslite ze mel nekdy holku?
  • Na Carmackově tričku se leskne obrys loga Quake 3: Arena...

EPIC *8*
  • Kdyz tak Johne nadavas na pamet na konzolich a jak na pc je to v pohode tak doufam, ze bude mit Rage i 64bit klienta a bude umet alokovat vic nez 4GB RAM.. jestli ne, tak je to celkem zbytecna pulhodina povidani. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit