Přejít na výpis diskuzí
John Carmack o Rage, konzolích a herním vývoji
8.8.2011 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
*1*
-
na tvari kazdeho programatora bez problemu poznas v jaky fazi vyvojoveho cyklu prave je. pokud je vesely tak je na zacatku :)))). po ukonceni taky chvili trva, nez opravdu oceni to co spachal. to mezi tim hlavne ke konci..... *16* *13* *9* *8* *7* *12*
-
Prdlajs, jen si s pocitacem povidas v jeho jazyce a obcas mu reknes, co ma delat. Naucit se Cinsky je treba urcite tezsi :)
-
To si umím představit - vždy mě bavilo v rámci projektů školy - nejprve Pascal, poté základy C++ a nakonec na vysoké Java; ale nikdy jsem si nedokázal představit, že bych se do toho zabořil hlouběji, ač bych možná panu Carmackovi trošičku líp rozuměl :)
-
no, on je to trochu masochisticky job :).
-
Až mě trošičku mrzí, že mě nikdy programování tolik nebralo... *4*
-
Sympatický člověk a hlavně úžasně artikuluje, takže je mu rozumět každé slovíčko. Musí to být zajímavé mít možnost setkat se a dozvědět se tolik věcí přímo od člověka, který za úspěch herního průmyslu vlastně velkým dílem zodpovědný. Rád bych se podobné akce někdy zúčastnil...
-
me hlavne zaujala ta cast od hodiny dal. kixy v programovani...vsude je to stejny a deje se to vsem :).
-
Jak je ta písnička? jo "I feed the troll and I like it" nebo tak nějak.
-
Tywoe hodinu a půl tam stojí a kecá a ani jeden záběr ze hry ? Odešel bych z toho sálu znuděnej !
-
Ty seš hrozná trapka, furt čekám, jestli z tebe někdy vypadne něco jinýho než exkrement a ono pořád nic.
-
Spíš od dob Pac-mana *1*
-
to jako ze se od wolfa3d nic nezmenilo ?
-
to to s tou AI bude v rage tak spatny?
-
Ano, po nom dostali vzhlad a po tebe zrejme ynteligenciju...
-
nestal tendle clovek jako predloha k tem priseram co budou ve hre?