Přejít na výpis diskuzí
John Carmack přechází k vývoji Oculus Rift, zůstává v id Software
7.8.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Brumlo, vůbec ti nerozumím. Že ty jsi OR neměl na hlavě? *3*
-
Nojo, holky bacha, víte, že chlapy nevzrušuje žena, ale vše co vypadá jako žena? :o) Je to dokázané jakousi studií. Většina z nás nepotřebuje víc než náhražku k tomu aby.... A čím je ta náhražka, v jistém smyslu, dokonalejší tím líp. Ženy toho prý potřebují k uspokojení mnohem víc a tudíž jim náhražka za chlapa moc nepřináší. Jak je krásné být méně komplikovaný :o) No, abychom nakonec nevymřeli.
-
K tomu to bude mít ještě hodně daleko . Oculus Rift má být hodně namířen na cenu a má nabídnout stereovjem z velkého plátna i tam kde to fyzicky není možné . Zamyšlení nad 3D reprodukcí mne dovedlo až k Meoskopu - Přece jen diorámata (hloubka obrazu složená vždy několika dokonale plochých vrstev nad sebou) , které předvádí většina dnešních 3D LCD televizorů není tím na co si pamatuji z dětství při prohlížení kotoučků ...
-
vybavime se knihou svindlu a pujdem svadet kralovnu z camelutu vrrrrrr.
-
ja vedel, proc jsem tenhle projekt tenkrat na kickstarteru podporil *1*
-
To bude péčko!
-
*15* *15* *15* *15*
-
Virtuální realita se jednou hodně vymkne z ruky a lidi už nebudou chtít být jinde. Představte si ty možnosti. Být ve virtuální realitě, kde můžete cítit hmatem, čichem. Vše půjde nasimulovat. Budete se moct podívat kamkoli, zkusit cokoli. Já osobně bych si zkusil zaplavat s bílým žralokem. Ten adrenalin by byl něco neskutečnýho
-
Tím chtěli říct , že s Oculus Rift už máme do budoucna počítat jako s mainstreamovou tutovkou ? Kéž by ....
-
Ten na te fotce vypada, ze uz mu ta virtualni realita leze na mozek, asi uz po zbytek zivota bude jen napojeny na Oculus a zit ve virtualni realite xD.
-
No pokial nepreda svoj podiel tak aj ked z ID softu odide furt ho bude minimalne sledovat koli svojemu podielu. Osobne si ale myslim ze momentalne ma trochu viac casu, jednak Armadilo Airspace utlmil lebo nedostavili sa vysledky ake chcel a viac penazi do toho investovat momentalne nechce a koli produkcii Dooma4 a Wolfensteina asi neni momentalne potreba ani cas robit nejaky prudky vyvoj ohladom novych technologii a postupov co je jeho domena. Tak sa asi rozhodol ze ten volny cas chce stravit produktivne v Oculuse.
-
Thtorocny keynote mi prisiel trochu poslabsi, hlavne zo strany nejakych insidov. Na druhu stranu je to pochopitelne. ID soft teraz nic nevydal a nema to ani tak skoro v plane a o Doome 4 hovorit nemohli/nechceli. A zasa Wolfenstein sa robi v Machine Games. Ale celkom zaujimava bola jeho druha keynote o renderingu. Aj ked to bol len taky zaklad, je fajn ze mal viac priestoru aj na odbornejsiu prednasku.
-
Je ironií, že OR oficiálně podporuje Valve skrze TF2 a HL2, zatímco slíbený Doom 3 BFG jede pořád pouze přes neoficiální aplikaci.
-
Musim dopozerat keynotes z tohtorocneho Quakeconu, chalan je hlavicka.
-
ne on pouze to tehdy otevrene podoporoval . Stejne jako treba Gabe Nevel z Valve .
-
Dost se divím, že tam oficiálně nastoupil až teď když je s Oculusem od začátku. (Prezentoval to už na E3 2012)
http://www.youtube.com/watch?v=GVDXXfbz3QE