Přejít na výpis diskuzí
John Carmack přechází k vývoji Oculus Rift, zůstává v id Software
7.8.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Carmack je borec, mám ho rád a fandim mu. Už jen z těch Romerových historek, kdy se Carmack zavřel do skříně s počítačem, pizzou a dietní kolou a za pár dní vylezl s enginem na prvního Dooma :)
-
ja vedel, proc jsem tenhle projekt tenkrat na kickstarteru podporil *1*
-
-
...tak to už máš doma prototyp? *1* Ten byl za 300$ ne?
-
-
mohl jsi backnout i nižší částku ..
-
-
-
Ja uz se ty HD verze nemuzu dockat...
-
-
Já taky ne:) a chci Fallout4 s podporou OR *14*
-
-
Ja se hodne tesim az na tom rozjedu nejaky auta nebo armu.
-
-
-
Dost se divím, že tam oficiálně nastoupil až teď když je s Oculusem od začátku. (Prezentoval to už na E3 2012)
http://www.youtube.com/watch?v=GVDXXfbz3QE -
-
Musim dopozerat keynotes z tohtorocneho Quakeconu, chalan je hlavicka.
-
-
Thtorocny keynote mi prisiel trochu poslabsi, hlavne zo strany nejakych insidov. Na druhu stranu je to pochopitelne. ID soft teraz nic nevydal a nema to ani tak skoro v plane a o Doome 4 hovorit nemohli/nechceli. A zasa Wolfenstein sa robi v Machine Games. Ale celkom zaujimava bola jeho druha keynote o renderingu. Aj ked to bol len taky zaklad, je fajn ze mal viac priestoru aj na odbornejsiu prednasku.
-
-
ne on pouze to tehdy otevrene podoporoval . Stejne jako treba Gabe Nevel z Valve .
-
-
Je ironií, že OR oficiálně podporuje Valve skrze TF2 a HL2, zatímco slíbený Doom 3 BFG jede pořád pouze přes neoficiální aplikaci.
-
-
-
No pokial nepreda svoj podiel tak aj ked z ID softu odide furt ho bude minimalne sledovat koli svojemu podielu. Osobne si ale myslim ze momentalne ma trochu viac casu, jednak Armadilo Airspace utlmil lebo nedostavili sa vysledky ake chcel a viac penazi do toho investovat momentalne nechce a koli produkcii Dooma4 a Wolfensteina asi neni momentalne potreba ani cas robit nejaky prudky vyvoj ohladom novych technologii a postupov co je jeho domena. Tak sa asi rozhodol ze ten volny cas chce stravit produktivne v Oculuse.
-
ID rip soon ? Snad ne no ale , takhle budoucnost ID a (her) nevypada moc ruzove.
-
Ten na te fotce vypada, ze uz mu ta virtualni realita leze na mozek, asi uz po zbytek zivota bude jen napojeny na Oculus a zit ve virtualni realite xD.
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
Na tenhle projekt se těšim. Zabit to mohou dvě věci - zpoždění ve snímání polohy a nízký rozlišení displeje. Jenže to se téměř vylučuje s nízkou cenou, příliš mnoho kompromisů škodí. Záleží jak budou odvážní, jak velká bude startovací série, tzn kolik objednají součástek. To by mohlo cenu stlačit. No, necháme se překvapit *3*
-
-
Btw... co vim, tak je možný si za 300 babek objednat development kit. Ovšem zákaznická verze má mít lepší parametry, minimálně větší rozlišení.
-
-
Do roka po tom neštěkne pes.
-
-
Neblbni, už jsem nakoupil akcie:)
-
-
Tím chtěli říct , že s Oculus Rift už máme do budoucna počítat jako s mainstreamovou tutovkou ? Kéž by ....