Přejít na výpis diskuzí
John Riccitiello: odkaz velkého solitéra
20.3.2013 | Martin Bach
66 příspěvků
-
serie Dead Space, Crysis, Dragon Age, SWTOR, FIFA, NHL, NFL, Battlefield, Army of Two, Syndicate, Shank, Burnout Paradise, The Sims 3, Spore, Darkspore, Bulletstorm, Dante's Inferno, Command and Conquer, Mercenaries, to jsou vsechno bezva hry *4*
-
Hlavní pro mě je, že EA nemá prsty v sérii Witcher, TES. Alespoň něco mi zbylo, když si vezmu, jakým způsobem zprasili druhý díl mé milované značky Dragon Age.
-
Hlavní pro mě je, že EA nemá prsty v sérii Witcher, TES. Alespoň něco mi zbylo, když si vezmu, jakým způsobem zprasili druhý díl mé milované značky Dragon Age.
-
Já s cennými papíry obchoduju zhruba 5 let, takže tyhle věci vidím poměrně jednoznačně, byť jsem na začátku měl zhruba stejně naivní pohled jako ty. Drtivá většina akcionářů pravděpodobně ani neznala jméno šefa EA, většinu obchodů navíc ani neprovádí člověk, ale automatizované algortimy reagující na vývoj trhu. Pak tam máš řadu oportunistů, jako jsou daytradeři.
Finančí výsledky vždy přináší tyhle jevy a je to alfa-omega všeho (ať už se mezi jednotlivými čtvrtletími děje cokoliv). -
Tak jestli spoustou myslíš ME, tak pak asi jo... ale srovnej si jejich produkci v letech cca 2000-2004.
-
EA Games mam rad. spousta kvalitnich her az na need for speed. snad nam i v dalsich letech prinesou radu kvalitnich titulu jako serie Dead Space, Mass Effect, Dragon Age, Crysis a hlavne spoustu peknych f2p titulu pro tablety jako treba Real Racing 3
-
i dneska vydavaj spoustu kvalitnich her
-
To jak tam Martin dal staré logo EA je přesné, v té době EA vydávalo skutečné skvosty a ty hry měli své kouzlo, originalitu. Nikdy dřív bych neuvěřil tomu, jak budu někdy na EA naštvaný, protože jsem je měl za firmu na kvalitní hry, tedka je to mašina na prachy.
-
Já jim vživotě neodpustím co udělali a NFS nejvíc mě bavila U2 a staré MW proto je i teď po tolika letech hraji znova a ty věci co přišli později hrůza ať se podívají kolik vydělávali v letech 2002-2005 a teď jdou do mínusu taky mně mrzí MoH a NHL a taky BF že tam daly kampaň a nenechali klasický 200 na 200 nej bylo BF 2 se všemi DLC hlavně to noční special forces
-
nemyslim si ze ricci hral nejaky hry, mozna v pr clancich. Kazdopadne spis skodil hracum i vyvojarum.. Viz. Zdimani penez z dlc typu da, me, bf3. Ceny na originu jsou kapitola sama o sobe.. Tak snad to nastupci i pisateli clanku dojde.
-
Nezávislé vývojáže zrušit, GOG zrušit, kickstarter zrušit, hráče remcající na to že dřív byly hry lepší pozavírat a pak by byl teprvé klid.
Jinak jménem celé games.tiscali Vám pane Johne Riccitiello děkuji a přeji příjemnou budoucnost a možná i návrat do světa her. -
Já bych to tam převzal. Origin - zrušit, DRM - zrušit, EA - zrušit. A byl by pokoj.
-
To neni tak docela pravda. Cena akcii je danq zajmem o ty akcie a ten zajem je vysledkem rady vlivu, nejsilnejsi z nich bude duvera v schopnost firmy vydelat v budoýcnu penize, tedy zhodnotit investice a tato duvera je nepochybne ovlivnena i duverou v schopnosti sefa firmy.
-
To je panečku flákota. Díky, Martine.
-
K tomu ide dodat len toto http://www.cad-comic.com/cad/
-
Já jim nikdy neodpustím to co udělali z Command & Conquer. Tato série názorně ukazuje jak se v EA měnil přístup/hospodaření/přemýšlení a tak ze hry, která svého času kralovala RTS žánru udělali naprosto nehratelnou sračku, která je všem akorát pro smích.
Mockrát děkujeme... -
Ano
-
Takhle dobrý články u nás na Ojrogameru netolerujem, autor je za zenitem a neměl by psát!
A teď vážně - díky za super článek, moc rád bych viděl víc podobných, klidně i na úkor nějakých recenzí! Pokud chcem dosáhnout přijetí her ze strany širší veřejnosti, je potřeba o nich (a věcech okolo) umět i patřičně na úrovni referovat a analyzovat. Jen víc článků o herních firmách (parketa mistra Bacha), etických a filozofických aspektech her (jako stvořené pro Janchora) a o kulturním a politickém pozadí her (tady se vyřádí pan Dobrovský). Recenze si můžem přečíst všude, nabídněte nám, prosím, něco víc, jste na dobré cestě! -
Propad akcií vůbec nesvědčí o tom, jestli si trh myslí, že je to lempl. Je to pouze reakce na v podstatě potvrzené mizerné finanční výsledky.
-
Děkuji za článek:)
Problém toho pána je, že stále považuje Origin za skvělý program, obhajoval politiku EA až do konce (vypnutí servrů pro Fifa 2011/NHL 2011 například). Mě prostě přijde, že EA za ty roky pomalu likvidovala sebe sama. Zabili sérii NFS (ačkoliv HP z roku 2010 považuji za dobré ohlednutí a připomenutí slávy), zabili MoH (poslední simulátor otevírání dveří), série The Sims je šílená pračka na peníze, kdy hra se všemi DLC vyjde na něco přes 7000 atd. Škoda. Ale třeba přijde někdo, kdo bude mít vizi, zjistí, že nefunkční podpora je tragédie, zjistí že Origin a jeho "slevy" jsou katastrofa a kompletně to překope. No uvidíme:)
A dětství, kdy se objevilo logo EA a my jsme říkali: "Í ejč sport, the n game" je už asi pryč.