Přejít na výpis diskuzí
Jsme v zajetí herních sérií a máme právo počítat
30.6.2011 | Ondřej Švára
110 příspěvků
-
Veď ale s týmto má niekto problém? Mne osobne vyhovuje pokiaľ tvorcovia pokračuju v zabehnutých projektoch a vyhovuje to konieckoncov aj hráčom, ináč by to nerobili. Ak je niečo predsa dobré, treba toho viac. Do konca života by som napríklad hral Half-Life 2 ak by stále robili nové epizódy. Ak ma hra baví, a výjde nový diel alebo pokračovanie, mám akú takú istotu, že bude porovnateľne kvalitný ako predchodca. Ak idem hrať hru novú, riskujem, že bude zlá takisto ako riskujú tvorcovia pri jej vývoji.
-
Ty vole ten obrázek mně vylekal, já se málem pos... já myslel na milivteřinu, že se chystá trojka, nebo nějaká komunitní tvorba... ale jednou to přijde.... jednou to musí přijít :)
-
Jak již bylo zmíněno. Vývojáři nevytvářejí nové značky protože nejsou si jistí jestly hra bude vydělávat, tak se držijou sérií.
-
Třetí Shift nebude - EA nepodepsali smlouvu a tím zabili studio. Jinak super článek.
-
SystemShock nahradil dustojně BioShock.
-
-
ani nahodou ..
-
to je stejná kktina jako kdybys prohlásil že DAO je důstojné pokračování BG, názor ti neberu ale SS2 má stokrát bohatší herní náplň než BS
-
-
Hele, vy experti - čím se vlastně SS2 lišil od SS1?
-
-
SS2 byl narozdíl od jedničky plnohodnotný RPG. SS1 byl spíš FPS s prvky adventury. A pak se samozřejmě zásadně lišil v ovládání a technickým zpracování. Hrát SS1 už je z pohledu dnešního hráče trochu opruz, oproti tomu SS2 je pořád skvěle hratelná a prakticky moderní hra.
-
Čím se lišil? Byl 3D(rozhlížení myší narozdíl od 1), měl minihry, občas padal ... :-) mám rád starší hry ale SS1 ( a doom a spol.) už bych v éře myší nehrál
-
-
-
Tohle jsi nemyslel moc vážně, doufám.
-
Bioshock? No way.
Třeba takovej Dead Space má se System Shockem společnýho výrazně víc než celej Bioshock. Ale ani o jedný z těhle her se nedá říct, že by SS "důstojně nahradila". Před pár tejdny jsem zrovna hrál SS2 a neustále jsem si říkal, jak skvělá to je hra a o kolik za ní Bioshock i DS zaostávají. -
-
jsem rád, že se tu najde pár stejných názorů. Důstojný nástupce SS2 by už z principu jako komerční projekt nemohl skončit jako důstojný :/
A ono vlastně až na podobnost názvu (shock) a pár herních principů jsou to přeci jen dvě rozdílné hry. Nebo spíše světy. Bioshock jsem si při vydání hodně užil a liboval si vněm, ale požád se dneska radši ještě 4x vrátím k SS2. Bioshock už mi přišel po 3 dohrání tak nějak pořád stejný...
-
-
kvalitami hry rozhodně. Ale doslovně tomu něco krapet chybí ;o) Taková ta poblbá mateřská AI zatuchlé vesmírné lodi/stanice... Já přísahám!!! že kdybych vyhrál 10 mega, zapustil bych kořeny do UDK, navnalil pár dalších kutilů a toho SS3 udělal. Nebo se o to aspoň pokusil...
-
-
Chceš zabít jednu z posledních legend nezmršených rádoby bombastickým pokračováním a koncipovaným multiplatformními herními principy pro současné hráče? *3*
-
-
Ani kdyby mi je někdo skřípl do svěráku ;o) Já doufám jen v hrstku nadšenců, kteří se chopí UDK a udělají trojku od hráčů pro hráče. Moment, nepsal jsem to náhodou v tom příspěvku? *3*
-
-
ja hraju system shock 2 protoze ho predelali nove zvuky grafika detailnejsi textury nove kola a patch na win xp :-)
http://www.systemshock.org/index.php?topic=22.0
-
-
Bioshock je proti system shock hovadina v system shock je vyvoj postavy a to hodne jsou tam tri charaktery vojak hacker a psiops a kazda z nich je naprosto jina a ma spoustu vylepseni ktere nikdy za tu hru nekoupite vsechny takze za jeden charakter muzete hrat vyckrat a pokazde jako by jinak vylepsovat to vynasob trema charakterama naproti tomu bioshck nema vylepsovani postavy zadny je tam jen jeden charakter a presne naskriptovany kdy co v jakym poradi dostanes takze variabilita je nula a atmosfera je proti system shock taky celkem nuda u system shock 2 jsem si atmosferu uzival u bioshock jsem dost casto upadal v zachvaty smichu
-
-
-
-
rodrigo ma predbehol, plny suhlas: UZ NIKDY VIAC TO NEROBTE!!!
-
Tohle mi nedělejte...!!! Už jsem myslel, že chystají remake System Shock, a zase nic...
-
Nejhezčí tady je ten obrázek ze SS *3*