Přejít na výpis diskuzí
Jsme v zajetí herních sérií a máme právo počítat
30.6.2011 | Ondřej Švára
110 příspěvků
-
Článek je takový slabší odvar typově podobných příspěvků na Hrej.cz. Tam ale kromě ekonomické stránky věci často zabruslí i do sféry filosofie, historie, psychologie apod., čili přidaná hodnota je větší. *4*
-
"Pokračování ve většině případů překonala své předchůdce." > wut?!?! Presne naopak, Pokračování ve většině případů NEMA NA své předchůdce.
-
Herní série tu byly jsou a budou.Teď to vychází na třetí díly a co ?
Pokračování ve většině případů překonala své předchůdce.
Očkávám, že autor napíše článek o Mariovi a Zeldě, které Nintendo recykluje 30 a 25 let :) -
PS:sacred 2 je mnohem lepsi hacknslah nez tohle a je stary 3 roky a i v grafice se to DS3 vyrovna a taky to vyslo na konzole takze kdyz chteji vyvojari vydat dobrou hru jde to a jde to i na konzole jenze tady evidentne chteli jen co nejrychleji zbohatnout a oskubat hrace a tezili jen z nazvu
-
thumbs up
-
Že je to poznat :)
-
Prostě bulvár :-)
Taky mi zatrnulo... -
pripajam sa. Spravili ste mi shock s obrazkom. Takto kruto sa zahravat s hracovou dusou *4*
-
ja souhlasim s tim ze je to kravina hral jsem to na hardcore a v pohode dohral a multiplayer je nehratelnej protoze na multac nemuzete mit svoji postavu jen v pripade ze hostujete jinak dostanete postavu od hostitele a to vcetne itemu a atribut a to pokazde kdyz se pripojite takze vzdy kdyz dete hrat online tak hrajete znova a znova znova od nuly za cizi postavu takze je to kravina nejvetsi a hned sem to prodal nez na to lidi prisli
-
Jak už tady někdo psal... tohle už nedělejte ja se lekl že se chystá SystemShock3
myslím tim ten obrázek *7* *7* -
na vsetkych retardov budem reagovat hned u teba.
take nieco ako preklep poznate?
vy dokonali cesi asi nie ze?
ale som rad ze aspon nejaky cech vie po anglicky.
este nejake kokotnosti? -
naprosto souhlas..
-
Na co se opět nadává? Stále se tady všichni drží stejné šablony.. nadávat na pokračování nebo na něco graficky slušivého automaticky jak stádo. Rádoby intelektuální příspěvky o ničem a neustálé sny o ideálním světě hraní, jeden pozér za druhým. Při tom všem si uvědomuji jak volnej ve své podstatě jsem, rozjedu si jak Modern Warfare tak Civilizaci, svěží Limbo, Bionic Commando nebo zapnu kinect se všema těma hovadinama... a je mi úplně ukradený jak moc dospěle to vypadá nebo kolik to dostalo na IGN. Aby se mluvilo k věci, jen chci vypíchnout, že vývojáři jsou jen lidé, chtějí vydělávat peníze, bavit lidi i sebe a jsou ano, pro někoho nepochopitelné, OMYLNÍ a ne vždy se to povede, ale i přes to všechno, já nechci přijít o ty příběhy a své oblíbené postavy za každou cenu "NOVÉ" značky, nechci přijít o agenta 47, Sama Fishera, Ezia, Sheparda ani Master Chiefa, chápu, že to někoho otravuje. Pro mě je to ale pouto a chci s nima prožívat další nové zážitky a ty chvíle, kdy si připomenu jak jsme spolu se Samem začínali, je to boží.. a říkam jen tak dál a lépe... můj drobný duševní striptýz
-
co v článku dělá obrázek system shocku?
-
to jo no ale o to mu asi nešlo spiš chtěl vypadat "coooooool" že? *1*
-
cim vacsi shit, tym viac ss hh ii aj tt :)
-
ME beru .. tam je rozdil docela velky .. AC je stereotypni jak v ramci jednoho dilu tak napric dilama .. jiste ono ta volnost pohybu nejakou dobu vydrzi ale kdyz das pryc pribeh kolem questu tak je muzes libovolne prohazet a priradit jim pribehovou linku tak aby byla kontiualni a nepoznas rozdil ..
-
Co dodat *1*
-
ja hraju system shock 2 protoze ho predelali nove zvuky grafika detailnejsi textury nove kola a patch na win xp :-)
http://www.systemshock.org/index.php?topic=22.0 -
gothic 3 byl sprasenej jowoodem, ale mnohokrát lepší než arcania... tu opravdu prasily.. přesto G3 je dobrá hra.. a s patchem už je to opravdu skvělí