Přejít na výpis diskuzí
Jsme v zajetí herních sérií a máme právo počítat
30.6.2011 | Ondřej Švára
110 příspěvků
-
Taky nevim. Vzdyt ten zakladni dej je natolik banalni, ze to po dohrani jednicky bylo jasny snad i kazdymu hracoj...
Vyvojari samozrejme moc dobre vedeli. -
Na základě čeho?
-
Tak treba AC Brotherhood tu svoji datadiskovost snad ani nejak netaji.
A mezi AC 1/2 i ME 1/2 jsou velmi slusny rozdily co se tyce grafiky i hratelnosti. Tam se snad o datadisku mluvit neda... -
ani nahodou ..
-
jenze pak mluvime spise o datadisku nez o plnohodnotne hre .. presne to ma datadisk nabidnout .. vice hodin stare zabavy .. a od toho by se mela odvijet cena
-
Nejde o to, jestli na začátku oznámíš tolik a tolik dílů, ale jestli už na začátku víš, jaký bude konec. Troufnu si tvrdit, že scénáristé jedničky ME určitě při psaní netušili o čem bude dvojka, natož trojka.
-
to je stejná kktina jako kdybys prohlásil že DAO je důstojné pokračování BG, názor ti neberu ale SS2 má stokrát bohatší herní náplň než BS
-
Tak je to E3, takže třetí díly jsou k tomu docela příhodné. *1*
-
Vsak u AC se taky pocitalo s X dilama.
Nevim jestli to tak bylo prezentovany od zacatku, ale animus a cela ta fantasmagorie okolo je tam prave proto, aby se dalo elegantne skatat v kazdym dile jinam v case i prostoru... -
Ale... furt s tou kreativitou...
Pak kdyz se na hre do dalsiho dilu par veci zmeni, spis vic lidi nadava.
Ale o to nejde.
Kreativitu at si nechaj na novy znacky, kterejch teda dneska fakt dost malo.
Ale nevim co je spatnyho na tom, ze se koncept skvely hry do dalsich dilu jen malinko lesti.
Proc menit neco co funguje? Je to proste dalsi cast pribehu, dalsi davka do zily, dalsi hodiny ty stary dobry zabavy. Problem? Nerekl bych... -
Zastavam se ME ... od zacatku bylo upozornovano na to, ze jde o trilogii, takze bych to nehazel do stejneho pytle s AC.
-
No sak ja tie hry hram a mozno si kupim aj dalsi diel ak budu prachy ale neviem co je tam na minuskovanie,sak je to pravda,nalejme si cisteho vina ovecky :P
-
A až všechny ty trojky dorazí, tak opět sklidí ovace, dostanou 10 nebo nejhůř 9 jako dvojky a spokojení výrobci ohlásí čtyrky. A výbušný Split/Second a milou Veneticu se nikdo ani neobtěžuje recenzovat. Proč taky, chystání ovací pro pětky zabere tak dost času.
-
Chceš zabít jednu z posledních legend nezmršených rádoby bombastickým pokračováním a koncipovaným multiplatformními herními principy pro současné hráče? *3*
-
No jo, mínuska... lidi možná souhlasí s celkovým faktem ,ale když se to zmíní o momentálně úspěšných sériích, tak to neunesou. A AC je zrovna "the shit", to o čem mluví všechny drsný děcka ve škole.
AC je už taky celkem vykrádačka na peněžnky, ale lidi u toho drží příběh. Chcou prostě vědět jako dopadne Desmond a Ezio, tak jim to neber, nebo je naštveš. Ale pokud po Revelations oznámí Ubi novej díl, tak můžou jít do prd*le a každej kdo to koupí už bude na úrovni vygumované CoD ovce. -
Tohle jsi nemyslel moc vážně, doufám.
-
Bioshock? No way.
Třeba takovej Dead Space má se System Shockem společnýho výrazně víc než celej Bioshock. Ale ani o jedný z těhle her se nedá říct, že by SS "důstojně nahradila". Před pár tejdny jsem zrovna hrál SS2 a neustále jsem si říkal, jak skvělá to je hra a o kolik za ní Bioshock i DS zaostávají. -
kvalitami hry rozhodně. Ale doslovně tomu něco krapet chybí ;o) Taková ta poblbá mateřská AI zatuchlé vesmírné lodi/stanice... Já přísahám!!! že kdybych vyhrál 10 mega, zapustil bych kořeny do UDK, navnalil pár dalších kutilů a toho SS3 udělal. Nebo se o to aspoň pokusil...
-
Nemam problem s pokracovaniami ale dost mi vadia pokracovania typu Mass Effect,Assassins Creed atd,cely ich uzasny vyvoj,PR keci,predvadzacky,marketing na hru ktora je taka ista ako ta pred tym s tym je tam novy pribeh,asi tak 3 nove herne prvky(nejaka uzasna fist weapon na blizko v ME3,nove tahy v AC)a chcu za to odomna plnu cenu ked do toho nevlozili ani stipku kreativity.
-
Tech trojek jsem si vsiml uz davno, ale urcite to nepovazuji za krizi. Naopak jsem rad, ze muzu hrat porad nejnovejsi hry na nemusim kvuli tomu kupovat stale novy a novy hardware. Me se grafika u soucasnych her libi a nepotrebuji lepsi. Jen at se delaji stale dalsi hry na stare konzole jeste tak 3-5 let.