Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tenced
    Na co se opět nadává? Stále se tady všichni drží stejné šablony.. nadávat na pokračování nebo na něco graficky slušivého automaticky jak stádo. Rádoby intelektuální příspěvky o ničem a neustálé sny o ideálním světě hraní, jeden pozér za druhým. Při tom všem si uvědomuji jak volnej ve své podstatě jsem, rozjedu si jak Modern Warfare tak Civilizaci, svěží Limbo, Bionic Commando nebo zapnu kinect se všema těma hovadinama... a je mi úplně ukradený jak moc dospěle to vypadá nebo kolik to dostalo na IGN. Aby se mluvilo k věci, jen chci vypíchnout, že vývojáři jsou jen lidé, chtějí vydělávat peníze, bavit lidi i sebe a jsou ano, pro někoho nepochopitelné, OMYLNÍ a ne vždy se to povede, ale i přes to všechno, já nechci přijít o ty příběhy a své oblíbené postavy za každou cenu "NOVÉ" značky, nechci přijít o agenta 47, Sama Fishera, Ezia, Sheparda ani Master Chiefa, chápu, že to někoho otravuje. Pro mě je to ale pouto a chci s nima prožívat další nové zážitky a ty chvíle, kdy si připomenu jak jsme spolu se Samem začínali, je to boží.. a říkam jen tak dál a lépe... můj drobný duševní striptýz
    • thumbs up
  • co v článku dělá obrázek system shocku?
  • Odulin
    Dobrej článek! Pokračování a série? Vždycky tu byly vždycky tu budou. Můžou bejt dobrý, můžou bejt špatný, prostě jako jakýkoli jiný hry. Nic bych v tom nehledal. Dneska je holt těch pokračování hodně, protože jakmile se vymyslí, svět, postavy, příběh, mechanismy, tak je pak jednodušší a hlavně asi levnější na tom stavět a pokračovat dál, než se zase vytasit s novým světem, postavami, příběhem apod...
    • tenced
      naprosto souhlas..
  • Proti pokračování vůbec nic nemám když nevychází každý rok akorát v jiném obalu (něco jako CoD)
  • Uvidis vela hier s trojkou na konci na E3 tak hned napises takyto clanok?
    Opat clanok uplne onicom.
    Plny bullsshitov. Ze sa ti to aj chcelo pisat
    • Cajk
      na Slovensku se píše "bullsshit"? Co si nevymyslíte:)
      • na vsetkych retardov budem reagovat hned u teba.
        take nieco ako preklep poznate?
        vy dokonali cesi asi nie ze?
        ale som rad ze aspon nejaky cech vie po anglicky.
        este nejake kokotnosti?
        • Jo jeden tu furt pise . To ze ti clanek nic nerika neznamena ze je o nicem pocitam ze ses 11-16 letej pubertak takze ti clanek ani nic rikat nemuze protoze nejspis ani nevis co to je system shock a jine.
      • mohlo bejt hůř taky tam mohl mít ještě 2h
        • cim vacsi shit, tym viac ss hh ii aj tt :)
          • to jo no ale o to mu asi nešlo spiš chtěl vypadat "coooooool" že? *1*
  • Gothic 3 vadil, oproti předchozím dílům to byl jen špatnej vtip s nemastným podáním příběhu. Ale musím s tebou souhlasit, že je dost pokračování, který se opravdu vydařily, například tebou zmíněnej Assassin.

Edit: Chybička se vloudila, to měla být rakce na rishu03 pode mnou.
    • gothic 3 byl sprasenej jowoodem, ale mnohokrát lepší než arcania... tu opravdu prasily.. přesto G3 je dobrá hra.. a s patchem už je to opravdu skvělí
  • a co takhle gothic 3 ten Vám taky vadil? Zkrátka když je hra dobrá tak ad pokračování má! A kdo jste, aby jste mohli říct: je to blbost. Spoustě lidí se to líbí. A Vás nikdo nenutí kupovat pokračování... co takovej Fallout 3? hm?? taky se Vám libí ne? Jasně fallout 3 byl uplně jinej než předchozí díly ale co Fallout nev vegas? nebyla to hra roku na pc?? Taky jenom blbý pokračování?? Mimochodem AC:B se považuje za nejlepší díl AC. Ad dělají takovéhle hry. Pokud jsou čím dál tím lepší. Já chápu že Vám třeba vadí Cod, který (prý! ja ho nikdy nehrál) je čím dál tím horší. Ale když je pokračování čím dál tím lepší tak proč ne? Schválně mě na tuhle otázku odpovězte.. fakt mě to zajímá. (btw bude gta 5 a to vám taky nevadí?)
    • At je AC jakej chce nuda je nuda čistě kvůli příběhu si koupím knižku za 200 a abych si připadal jak mistr ve hře kde se to hraje samo to fakt nepotřebuju pak G3 tak se správně kazí herní série jinak s CP je to lepši co se týče fallouta tak to špatný nebylo ale to se asi nedá brat jako pokračování když je to komplet překopaný co se týče stylu, další GTA hrát taky nepotřebuju jaj ono na tý originalitě by sem tam nebylo nic špatnýho že? taky by nevadilo kdyby jednou za čas vydali něco co neni jen nudný proklikávání a starý nudný FPS když v dnešní době to za vás pomalu i míří bych snad ani nedělal stručnej popis nemusí se ti to líbit opičáku tvoje věc zbytečné utraty *1*
  • kdo vas nutí hrát pokračování? furd na ně nadávate.. tak je nehrajte! .. sorry ale kdosi tady napsal že mu vadí Mass efffect 3.. to nechápu!!! vždyt to bude zase dokonalá hra.... opravdu vás nikdo nenutí hrát pokračování,90 % lidi se totiž na ně těší, zbytek je opravdu hrát nemusí
    • DarkHawk
      Jo souhlas.. ne stou nudli *1* , ale s jeho příspěvkem.
    • utri si nudli
  • Jj, trojky tenhle rok leti *3* Zatim mam za sebou jen Killzone 3 *2*
    • taktak trojky leti ja jych mel plne vysvedceni , nemam cas se ucit musim parit hry... *1*
      • Co dodat *1*
        • Že je to poznat :)
    • A to se na nas jeste riti, pokud tedy nekdy vyjde, Max Payne 3 *3*
  • To jejich pokracovani viz. Dungeon Siege3 mi bohate stacilo, takova kravina :(
    • DarkHawk
      Kravina to není.. Sice s předchozími dily to nemá už nic spločeného. Ale je to celkem hardcore v některých částech i výzva. Ovlivnitelný příběh, dialogy ve stylu ME, dobré komba atd, spousta souboju a hodně bossu, hack'n'slash jak má být. Ale pozor.. je to dělané spíše na konzole tudíž ovladání na klavesnici je někdy chaotické v drsných soubojích.. a i ta kamera občas blbne.. velký mínus je taky za absenci lektvaru po uzdravení padají zelené kuličky z nepřátel.. A někdy z nich nepadá nic.. Tak tam lítaš jak chuj s kritickým zdravím.. sice máš i schopnoct samouzdravování, ale to ti bere i hodně manu. A manu sem spíš používal na silné utoky. Hraju za Lucase.. Pomocník vás vždy muže oživit, ale není nesmrtelný jak padne i on tak je the end.. a zase opět znovu checkpointu na novo. Ono by DS3 bylo hodně dobré rpg. kdyby dali přednost PC a bylo to ovladatelné jenom myši. A byly tam klasické prvky. Ale i přesto všechno si to fanoušci žánru Hack'n'slash užijou a před čekáním na Diablo je DS3 dobrá volba. A tento rok by měl vyjít ještě Torchlight 2. Jo a mimochdem obsidian hodlá vydat opravný patch na to ovladání pro PC tak snad to napraví.
      • ja souhlasim s tim ze je to kravina hral jsem to na hardcore a v pohode dohral a multiplayer je nehratelnej protoze na multac nemuzete mit svoji postavu jen v pripade ze hostujete jinak dostanete postavu od hostitele a to vcetne itemu a atribut a to pokazde kdyz se pripojite takze vzdy kdyz dete hrat online tak hrajete znova a znova znova od nuly za cizi postavu takze je to kravina nejvetsi a hned sem to prodal nez na to lidi prisli
        • PS:sacred 2 je mnohem lepsi hacknslah nez tohle a je stary 3 roky a i v grafice se to DS3 vyrovna a taky to vyslo na konzole takze kdyz chteji vyvojari vydat dobrou hru jde to a jde to i na konzole jenze tady evidentne chteli jen co nejrychleji zbohatnout a oskubat hrace a tezili jen z nazvu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit